Forum
Re: Forum
Da radite po pravilima i da za sve vrijedi isto pravilo,ne bih ovoliko ljudi napustilo forum,al ne mozes nista reci kontra sarajevskih klubova,odmah ban,brisu se postovi,a ovi sto pljuju po navijacima Slobode,klubu,govore kako sve treba u gasnu komoru,to se tolerise..ma bravo ,aplauz molicu 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja jučer podignem temu u podforumu Bundesliga "VfB Stuttgart" koji je jedan od najvećih njemačkih klubova, tema se briše, a ostaju teme West Ham-a, FC Millwall i ostale... :S
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jedna mala sugestija.
Pod kolumnu "prijaviti post", trebalo bi da se stavi i opcija za vrijedjanje i slicno.
Pod kolumnu "prijaviti post", trebalo bi da se stavi i opcija za vrijedjanje i slicno.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zato sto na forumu ima vise navijaca Millwalla i West Hama, od Stutgarta, jbg onda treba i za Nottingam Forest dignuti temuAulleTa je napisao/la:Ja jučer podignem temu u podforumu Bundesliga "VfB Stuttgart" koji je jedan od najvećih njemačkih klubova, tema se briše, a ostaju teme West Ham-a, FC Millwall i ostale... :S
- Nail for Real
- Kontakt:
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=69&t=4402
Mogli biste brisat' ovo...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sto ste izbrisali temu o Maleticu? To na nacionalnoj osnovi?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam izbris'o temu(ako ti ka'em koje sam nacionalnosti, hoćeš li postaviti pitanje koje je boldovano?). Temu si pokren'o s ciljem omalovažavanja igrača nazvavši ga "Maradonom", a uvod iste je ironičan(blago rečeno). Jasnije?Cartman je napisao/la:Sto ste izbrisali temu o Maleticu? To na nacionalnoj osnovi?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Haha, polako brate. Treba nam malo zayebancije u ovim crnim vremenima pod Susicem.Monolog je napisao/la:Ja sam izbris'o temu(ako ti ka'em koje sam nacionalnosti, hoćeš li postaviti pitanje koje je boldovano?). Temu si pokren'o s ciljem omalovažavanja igrača, nazvavši ga "Maradonom", a uvod iste je ironičan(blago rečeno). Jasnije?Cartman je napisao/la:Sto ste izbrisali temu o Maleticu? To na nacionalnoj osnovi?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa čemu onda služi tema o Safetu?
Šalu na stranu, da je tema pokrenuta iz drugih razloga, a ne s ciljem puke zayebancije i omalovažavanja, sigurno ne bi bila obrisana. No, kako to nije slučaj, morala je otići na vječna lovišta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Monolog je napisao/la:Pa čemu onda služi tema o Safetu?Šalu na stranu, da je tema pokrenuta iz drugih razloga, a ne s ciljem puke zayebancije i omalovažavanja, sigurno ne bi bila obrisana. No, kako to nije slučaj, morala je otići na vječna lovišta.
Ma neka si izbrisao, nije Maletic kriv sto je dobio nezasluzeni poziv.
- NoName
- Kontakt:
Vratite nam temu o Maletiću! Ako je mog'o onaj Bahtijar da ima temu, što ne bi mogao naš Darko? Cartman je u pravu, ovo je sigurno na nacionalnoj osnovi. Idem odmah napraviti FB grupu za podršku temi o Darku 
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pravda za Darka!NoName je napisao/la:Vratite nam temu o Maletiću! Ako je mog'o onaj Bahtijar da ima temu, što ne bi mogao naš Darko? Cartman je u pravu, ovo je sigurno na nacionalnoj osnovi. Idem odmah napraviti FB grupu za podršku temi o Darku
Molba moderaciji
Molio bih moderatore da nam omoguce izbor za moderatora Serie A podforuma.
Nase teme su konstantno bez nadzora, razni trollovi i ini provokatori vrse upade i snizavaju nivo diskusije, koja je kvalitetom jako dobra. Podforum Serie A je izuzetno posecen i prava bi steta bila da se onemoguci delimicna anarhija u koju nas uvode ljudi kojima je troll jedini razlog bivstvovanja na nasem podforumu. Imamo osecaj da aktualni moderatori ne obracaju dovoljno paznje na iznete probleme, te smatramo da je izbor za novog moderatora, koji mi bi sami sproveli bio najbolje resenje. U nadi da cete nam izaci u susret, a ispred forumasa sa Serie A sekcije, unapred zahvalan
MaGiCa
17.03.2011.
00:20 AM
Nase teme su konstantno bez nadzora, razni trollovi i ini provokatori vrse upade i snizavaju nivo diskusije, koja je kvalitetom jako dobra. Podforum Serie A je izuzetno posecen i prava bi steta bila da se onemoguci delimicna anarhija u koju nas uvode ljudi kojima je troll jedini razlog bivstvovanja na nasem podforumu. Imamo osecaj da aktualni moderatori ne obracaju dovoljno paznje na iznete probleme, te smatramo da je izbor za novog moderatora, koji mi bi sami sproveli bio najbolje resenje. U nadi da cete nam izaci u susret, a ispred forumasa sa Serie A sekcije, unapred zahvalan
MaGiCa
17.03.2011.
jel treba da potpisem ??MaGiCa je napisao/la:Molba moderaciji
MaGiCa
17.03.2011.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Problem je u tome što moderatori ne rade svoj posao na tom pdf-u
Imate Liga BBVA,EPL i Bundesligfa podforume gdje vlada forumaška harmonija bude tu nekih provokacija,ali sve na normalnom nivou to je zbog modova koji tu rade svoj posao dok Seriu A(niti pdf niti fudbalsku ligu) od moderatora niko ne prati tako da sigurno treba jedan moderator koji je aktivan na tom dijelu foruma
Imate Liga BBVA,EPL i Bundesligfa podforume gdje vlada forumaška harmonija bude tu nekih provokacija,ali sve na normalnom nivou to je zbog modova koji tu rade svoj posao dok Seriu A(niti pdf niti fudbalsku ligu) od moderatora niko ne prati tako da sigurno treba jedan moderator koji je aktivan na tom dijelu foruma
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Re: Forum - pristup mobitelom
mobitel ti mora imati wi-fi odnosno wirelles. mislim da cookie nema wi-fi.adis.p je napisao/la:Imam pitanje kad ulazis preko tog nekog wi-fa il' kako se vec kaze, na koji nacin se ulazi i jel moze bit svaki telefon il' moraju bit s odredjenim karakteristikama??'
inače, kada imaš wi-fi na telefonu, možeš ući na bilo koju internet stranicu jedino u prostoriji koja je pokrivena wirellesom (neki objekat, stadion, kafić...).
a ovako, ulaziš preko operatera (eronet, telecom) i to ti već skida kredit za surfanje.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
+1MaGiCa je napisao/la:Molba moderaciji
MaGiCa
17.03.2011.
znači neće taj biti nikakva konkurencija postojećim modovima, tako da ne strahuju za svoju vrlu poziciju
nego on bi moderirao samo i isključivo seria a pdf, jer tamo se ovi sadašnji moderatori ili nikako ne pojavljuju ili se pojavljuju samo u tragovima
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Potpis !tony-mortale je napisao/la:+1MaGiCa je napisao/la:Molba moderaciji
MaGiCa
17.03.2011.
znači neće taj biti nikakva konkurencija postojećim modovima, tako da ne strahuju za svoju vrlu poziciju
nego on bi moderirao samo i isključivo seria a pdf, jer tamo se ovi sadašnji moderatori ili nikako ne pojavljuju ili se pojavljuju samo u tragovima
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Za admina odgovor:
@Aleksandar veliki mi je rekao da mu predlozim ime osobe koja bi kasnije postala moderator na pdfu Serie A.
Ja sam mislio da mi sami izaberemo to demokratski, pa sam otvorio temu.
@Aleksandar veliki mi je rekao da mu predlozim ime osobe koja bi kasnije postala moderator na pdfu Serie A.
Ja sam mislio da mi sami izaberemo to demokratski, pa sam otvorio temu.
Ne bi vam bilo lose uci katkad na temu Real Madrida. Imate toliko moderatora koji su se ogranicili samo na teme svojih klubova. Nevjerovatno je koliko neki spammaju nasu temu. Mene ste i navijace Reala kaznjavali za ovakve i gore ispade, zasto njih ne kaznjavate, pa ako nista stalnim brisanjem postova?
Odite na temu pa pratite kakve gluposti pisu Andres, Saurman, mandraX i ostali debili
Nisam ni ja zlatan, ali dok sam isao na druge teme i spammao i zajebavao, i mene ste svaki put s pravom banovali. Red je da i njih na neki nacin sankcionisete, jer izzo, Andres, saurman i ostala bagra vise na nasoj temi i pisu toliko glupe, provokativne, i cesto offtopic postove, da je to nemoguce
Odite na temu pa pratite kakve gluposti pisu Andres, Saurman, mandraX i ostali debili
Nisam ni ja zlatan, ali dok sam isao na druge teme i spammao i zajebavao, i mene ste svaki put s pravom banovali. Red je da i njih na neki nacin sankcionisete, jer izzo, Andres, saurman i ostala bagra vise na nasoj temi i pisu toliko glupe, provokativne, i cesto offtopic postove, da je to nemoguce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.