Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
harry_90
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la harry_90 » 09 mar 2011, 14:06

Da radite po pravilima i da za sve vrijedi isto pravilo,ne bih ovoliko ljudi napustilo forum,al ne mozes nista reci kontra sarajevskih klubova,odmah ban,brisu se postovi,a ovi sto pljuju po navijacima Slobode,klubu,govore kako sve treba u gasnu komoru,to se tolerise..ma bravo ,aplauz molicu ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 09 mar 2011, 18:49

Ja jučer podignem temu u podforumu Bundesliga "VfB Stuttgart" koji je jedan od najvećih njemačkih klubova, tema se briše, a ostaju teme West Ham-a, FC Millwall i ostale... :S
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 10 mar 2011, 14:14

Jedna mala sugestija.

Pod kolumnu "prijaviti post", trebalo bi da se stavi i opcija za vrijedjanje i slicno.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 13 mar 2011, 22:05

AulleTa je napisao/la:Ja jučer podignem temu u podforumu Bundesliga "VfB Stuttgart" koji je jedan od najvećih njemačkih klubova, tema se briše, a ostaju teme West Ham-a, FC Millwall i ostale... :S
zato sto na forumu ima vise navijaca Millwalla i West Hama, od Stutgarta, jbg onda treba i za Nottingam Forest dignuti temu :P

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 14 mar 2011, 12:17

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 mar 2011, 14:40

Sto ste izbrisali temu o Maleticu? To na nacionalnoj osnovi?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 mar 2011, 14:43

Cartman je napisao/la:Sto ste izbrisali temu o Maleticu? To na nacionalnoj osnovi?
Ja sam izbris'o temu(ako ti ka'em koje sam nacionalnosti, hoćeš li postaviti pitanje koje je boldovano?). Temu si pokren'o s ciljem omalovažavanja igrača nazvavši ga "Maradonom", a uvod iste je ironičan(blago rečeno). Jasnije?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 mar 2011, 14:45

Monolog je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sto ste izbrisali temu o Maleticu? To na nacionalnoj osnovi?
Ja sam izbris'o temu(ako ti ka'em koje sam nacionalnosti, hoćeš li postaviti pitanje koje je boldovano?). Temu si pokren'o s ciljem omalovažavanja igrača, nazvavši ga "Maradonom", a uvod iste je ironičan(blago rečeno). Jasnije?
Haha, polako brate. Treba nam malo zayebancije u ovim crnim vremenima pod Susicem.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 mar 2011, 14:47

Pa čemu onda služi tema o Safetu? :lol: Šalu na stranu, da je tema pokrenuta iz drugih razloga, a ne s ciljem puke zayebancije i omalovažavanja, sigurno ne bi bila obrisana. No, kako to nije slučaj, morala je otići na vječna lovišta.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 mar 2011, 14:50

Monolog je napisao/la:Pa čemu onda služi tema o Safetu? :lol: Šalu na stranu, da je tema pokrenuta iz drugih razloga, a ne s ciljem puke zayebancije i omalovažavanja, sigurno ne bi bila obrisana. No, kako to nije slučaj, morala je otići na vječna lovišta.
:lol:

Ma neka si izbrisao, nije Maletic kriv sto je dobio nezasluzeni poziv.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 mar 2011, 14:55

Vratite nam temu o Maletiću! Ako je mog'o onaj Bahtijar da ima temu, što ne bi mogao naš Darko? Cartman je u pravu, ovo je sigurno na nacionalnoj osnovi. Idem odmah napraviti FB grupu za podršku temi o Darku :lol:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 mar 2011, 23:13

NoName je napisao/la:Vratite nam temu o Maletiću! Ako je mog'o onaj Bahtijar da ima temu, što ne bi mogao naš Darko? Cartman je u pravu, ovo je sigurno na nacionalnoj osnovi. Idem odmah napraviti FB grupu za podršku temi o Darku :lol:
Pravda za Darka! :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 mar 2011, 00:22

Molba moderaciji

Molio bih moderatore da nam omoguce izbor za moderatora Serie A podforuma.
Nase teme su konstantno bez nadzora, razni trollovi i ini provokatori vrse upade i snizavaju nivo diskusije, koja je kvalitetom jako dobra. Podforum Serie A je izuzetno posecen i prava bi steta bila da se onemoguci delimicna anarhija u koju nas uvode ljudi kojima je troll jedini razlog bivstvovanja na nasem podforumu. Imamo osecaj da aktualni moderatori ne obracaju dovoljno paznje na iznete probleme, te smatramo da je izbor za novog moderatora, koji mi bi sami sproveli bio najbolje resenje. U nadi da cete nam izaci u susret, a ispred forumasa sa Serie A sekcije, unapred zahvalan

MaGiCa
17.03.2011.
00:20 AM

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 17 mar 2011, 00:24

MaGiCa je napisao/la:Molba moderaciji

Nase teme su konstantno bez nadzora, razni trollovi i ini provokatori vrse upade i snizavaju nivo diskusije, koja je kvalitetom jako dobra. Podforum Serie A je izuzetno posecen i prava bi steta bila da se onemoguci delimicna anarhija u koju nas uvode ljudi kojima je troll jedini razlog bivstvovanja na nasem podforumu. Imamo osecaj da aktualni moderatori ne obracaju dovoljno paznje na iznete probleme, te smatramo da je izbor za novog moderatora, koji mi bi sami sproveli bio najbolje resenje. U nadi da cete nam izaci u susret, a ispred forumasa sa Serie A sekcije, unapred zahvalan

MaGiCa
17.03.2011.
jel treba da potpisem ??
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 mar 2011, 00:29

Problem je u tome što moderatori ne rade svoj posao na tom pdf-u
Imate Liga BBVA,EPL i Bundesligfa podforume gdje vlada forumaška harmonija bude tu nekih provokacija,ali sve na normalnom nivou to je zbog modova koji tu rade svoj posao dok Seriu A(niti pdf niti fudbalsku ligu) od moderatora niko ne prati tako da sigurno treba jedan moderator koji je aktivan na tom dijelu foruma 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

insider
Moderator
Kontakt:

Re: Forum - pristup mobitelom

Post Postao/la insider » 17 mar 2011, 01:15

adis.p je napisao/la:Imam pitanje kad ulazis preko tog nekog wi-fa il' kako se vec kaze, na koji nacin se ulazi i jel moze bit svaki telefon il' moraju bit s odredjenim karakteristikama??' :)
mobitel ti mora imati wi-fi odnosno wirelles. mislim da cookie nema wi-fi.

inače, kada imaš wi-fi na telefonu, možeš ući na bilo koju internet stranicu jedino u prostoriji koja je pokrivena wirellesom (neki objekat, stadion, kafić...).

a ovako, ulaziš preko operatera (eronet, telecom) i to ti već skida kredit za surfanje.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 mar 2011, 07:16

MaGiCa
17.03.2011.
+1
znači neće taj biti nikakva konkurencija postojećim modovima, tako da ne strahuju za svoju vrlu poziciju :D
nego on bi moderirao samo i isključivo seria a pdf, jer tamo se ovi sadašnji moderatori ili nikako ne pojavljuju ili se pojavljuju samo u tragovima
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 17 mar 2011, 08:14

tony-mortale je napisao/la:

MaGiCa
17.03.2011.
+1
znači neće taj biti nikakva konkurencija postojećim modovima, tako da ne strahuju za svoju vrlu poziciju :D
nego on bi moderirao samo i isključivo seria a pdf, jer tamo se ovi sadašnji moderatori ili nikako ne pojavljuju ili se pojavljuju samo u tragovima
Potpis !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 mar 2011, 17:47

Za admina odgovor:

@Aleksandar veliki mi je rekao da mu predlozim ime osobe koja bi kasnije postala moderator na pdfu Serie A.

Ja sam mislio da mi sami izaberemo to demokratski, pa sam otvorio temu.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 17 mar 2011, 17:50

Ne bi vam bilo lose uci katkad na temu Real Madrida. Imate toliko moderatora koji su se ogranicili samo na teme svojih klubova. Nevjerovatno je koliko neki spammaju nasu temu. Mene ste i navijace Reala kaznjavali za ovakve i gore ispade, zasto njih ne kaznjavate, pa ako nista stalnim brisanjem postova?

Odite na temu pa pratite kakve gluposti pisu Andres, Saurman, mandraX i ostali debili :!:

Nisam ni ja zlatan, ali dok sam isao na druge teme i spammao i zajebavao, i mene ste svaki put s pravom banovali. Red je da i njih na neki nacin sankcionisete, jer izzo, Andres, saurman i ostala bagra vise na nasoj temi i pisu toliko glupe, provokativne, i cesto offtopic postove, da je to nemoguce

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.