Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
Amir iskusno čeka afrobasket 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Uz Kanadu svim srcem! (protiv slovenaca a poslije svejedno
)

Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 05 sep 2023, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Smješni centar Milutinov zgazio Valančiunasa, opet.
-
- Kontakt:
Pa Srbija ima veci individualni kvalitet od Litvanije, pola Eurocup igrača je u Litvaniji.Unofficialpage je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:30Srbija i ne može drugačije igrait moraju manjak individualnog kvaliteta nadomjestiti borbom, trkom i agresivnošću. Litva to nije očekivala i dobili su ovo, ok je poraz do 10 razlike ali 20+ to je previše. Ova Srbija igra ko tim i svi se bore, ova Srbija je bolja timski nego ona od prošle godine, prošle godine sam imao osjećaj da svi očekuju od Jokića i Micića da sve riješe.Shategabri je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:23A bogme im ne odgovara ni matchup.Unofficialpage je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:19
Nisu povlašteni nego mislim da je Litva podcjenila Srbiju ono mi smo dobili USA ovi izgubili od Italije nemaju oni pojma mi ćemo to lagano. Počeo meč i vide da ne ide to tako i da moraju zapeti i šta sad, nemaju ideje kako da odgovore na ovo jer nisu ništa spremili. Baš loš meč su odigrali.
Gledao sam prvo sa USA, niko nije igrao odbranu.
Ovi ko na treningu gađali trice.
Srbija im ne da disati. zatvorili su im sve i to je ovih 20-ak razlike.
Ma Valančiunas kao naš Nurkić...
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Strasan pristup, strasna postavka igre, borba za svaku loptu i skakanje na glavu - a nije da Srbija nema takvih igraca u rosteru.
Iskreno, meni je ova Litvanije kao ekipa barem 30% losija od one proslogodisnje na EB, nema tu ni nekih aman imena, ali su dosad pokazali ozbiljan nivo i opasno se razmahali, sto je mozda i jedan od razloga da su isli odvazno i sigurno na Srbiju koja je barem duplo jaca od njih.
S ovakvom igrom i uz dozu srece, moze ovdje Srbija i do zlata. Kanada nije sastavljena od nekih NBA zvijezda koji suhim kvalitetom dobijaju protivnika, a poznato je da im (NBAovcima) ne odgovara evropski stil kosarke, pozicioni napadi, manji teren, a uz to i likovi poput Avramovica, Dobrica, Davidovca koji te gnjave po cijelom terenu. Njima ovdje samo fali jos Jokic i to je to, sve drugo bi bilo zapostavljanje i u peti plan stavljanje likova poput prethodno nabrojanih.
Iskreno, meni je ova Litvanije kao ekipa barem 30% losija od one proslogodisnje na EB, nema tu ni nekih aman imena, ali su dosad pokazali ozbiljan nivo i opasno se razmahali, sto je mozda i jedan od razloga da su isli odvazno i sigurno na Srbiju koja je barem duplo jaca od njih.
S ovakvom igrom i uz dozu srece, moze ovdje Srbija i do zlata. Kanada nije sastavljena od nekih NBA zvijezda koji suhim kvalitetom dobijaju protivnika, a poznato je da im (NBAovcima) ne odgovara evropski stil kosarke, pozicioni napadi, manji teren, a uz to i likovi poput Avramovica, Dobrica, Davidovca koji te gnjave po cijelom terenu. Njima ovdje samo fali jos Jokic i to je to, sve drugo bi bilo zapostavljanje i u peti plan stavljanje likova poput prethodno nabrojanih.
Baš škola košarke Pešića. 

Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ima li iko da me nahajpuje da bacim petobu na Italiju 

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- legenda reala
- Kontakt:
Ja vala ne pamtim slabiji roster Litvanije, kako su dobili Amere boga pitaj
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Ma srbija glat prolazi u finale, u ovom zanosu nema sanse da im se Luka ili kanadako divljaci mogu suprostavit
- Shategabri
- Kontakt:
Dole Milutinov i Jović fino zatvaraju reket.Unofficialpage je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:30Srbija i ne može drugačije igrait moraju manjak individualnog kvaliteta nadomjestiti borbom, trkom i agresivnošću. Litva to nije očekivala i dobili su ovo, ok je poraz do 10 razlike ali 20+ to je previše. Ova Srbija igra ko tim i svi se bore, ova Srbija je bolja timski nego ona od prošle godine, prošle godine sam imao osjećaj da svi očekuju od Jokića i Micića da sve riješe.Shategabri je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:23A bogme im ne odgovara ni matchup.Unofficialpage je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:19
Nisu povlašteni nego mislim da je Litva podcjenila Srbiju ono mi smo dobili USA ovi izgubili od Italije nemaju oni pojma mi ćemo to lagano. Počeo meč i vide da ne ide to tako i da moraju zapeti i šta sad, nemaju ideje kako da odgovore na ovo jer nisu ništa spremili. Baš loš meč su odigrali.
Gledao sam prvo sa USA, niko nije igrao odbranu.
Ovi ko na treningu gađali trice.
Srbija im ne da disati. zatvorili su im sve i to je ovih 20-ak razlike.
Bogdan je lider ekipe.
Fin backup je Avramović.
Dobrić specijalac.
Nije one way tim.
Koševo Zapad
Bice Srbiji zaje.bano odgovoriti na fizikalije i atletiku Kanadjana na vanjskim pozicijama al s druge strane postoje sasvim realne mogucnosti da ce ciglari Brooks, Dort i Barrett opravdat epitete. Na jednu utakmicu je sve moguce. Vidjeli smo vec u nedjelju kako Litvanci dobise Amere je tu razlika u kvalitetu kud i kamo veca od one izmedju Srbije i Kanade. Opet postoji i faktor Luka Doncic 

Apsolutno odlična utakmica srpskih košarkaša. Izvanredna odbrana, agresivno u polju, odlična kontrola reketa, skoka, u napadu timska igra, racionalno, bez neodgovornih šuteva, čak 24 asistencije u meču 1/4F gdje svaki poen morate zaraditi je impresivno.
Svi su odigrali izvanrednu utakmicu, podbacio nije niko, Bopgdan na visini zadatka, kapitenski, Stefan Jović po običaju, koristan, radi sve ono što treba timu, Petrušev u ovom meču faktor iks. No svi su dali doprinos u ovoj velikoj pobjedi, i već sada, novom velikom uspjehu srpske košarke, biti među 4 na ovako jakom svjetskom prvenstvu je izvanredna stvar.
Srpskim košarkašima i stručnom timu, prije svih Ognjenu Stojakoviću i Nenadu Jakovljeviću koji su uradili fantastičan skauting protivnika, uočili sve slabosti, čestitke na velikoj pobjedi. Puno sreće u nastavku svjetskog prvenstva.
Svi su odigrali izvanrednu utakmicu, podbacio nije niko, Bopgdan na visini zadatka, kapitenski, Stefan Jović po običaju, koristan, radi sve ono što treba timu, Petrušev u ovom meču faktor iks. No svi su dali doprinos u ovoj velikoj pobjedi, i već sada, novom velikom uspjehu srpske košarke, biti među 4 na ovako jakom svjetskom prvenstvu je izvanredna stvar.
Srpskim košarkašima i stručnom timu, prije svih Ognjenu Stojakoviću i Nenadu Jakovljeviću koji su uradili fantastičan skauting protivnika, uočili sve slabosti, čestitke na velikoj pobjedi. Puno sreće u nastavku svjetskog prvenstva.
Bravo za momke i Pešića. Prije meca sam govorio da moramo podici nivo u odbrani i upravo su to i uradili. Nas najbolji mec ko zna od kada
Bogdan pravi lider

Bogdan pravi lider

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ne mora znaciti, takav je to sistem, vecinom ove ekipe sto dodu neokrznute do nokaut faze prve ispadnu, strah me za Svabe a igraju najbolje na ovom prvenstvuNapoleon1921 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:42Ma srbija glat prolazi u finale, u ovom zanosu nema sanse da im se Luka ili kanadako divljaci mogu suprostavit
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Pobjeda za Borišu!
Idemo po finale jbt!
Idemo po finale jbt!
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
-
- Kontakt:
Nisam ti ni na jednom postu nista lose rekao,a ti uzvracas za rad ovih chatera da im se uvuces u dupe.
Hvala ti

Zadnja izmjena: Amirutah1988, dana/u 05 sep 2023, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
Pa reci ako sta imas, ko ti brani? Nisam ti licnu uvredu rekao. Na kraju krajeva, nisam ja poceo o teoriji zavjere da mi se svi smiju nego tiAmirutah1988 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:02Nisam ti ni na jednom postu nista lose rekao,a ti uzvracas za rad ovih chatera da im se uvuce u dupe.
Hvala ti![]()

Moji komentari su normalni i imaju veze sa kosarkom na SP...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Hvala ti jos jednom pokàzao si se.DamirT je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:04Pa reci ako sta imas, ko ti brani? Nisam ti licnu uvredu rekao. Na kraju krajeva, nisam ja poceo o teoriji zavjere da mi se svi smiju nego tiAmirutah1988 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:02Nisam ti ni na jednom postu nista lose rekao,a ti uzvracas za rad ovih chatera da im se uvuce u dupe.
Hvala ti![]()
![]()
Moji komentari su normalni i imaju veze sa kosarkom na SP...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.