Gradačac

Kad se bude išlo gore svi u piceriju Mundo.

Moderator/ica: GracanicaAA
Ja sam licno pito Radio Zenit ,i kazu nista ne znamo jos ali nastojat ce mo radit prenos ali svakako ce mo vas obavijestit ,odgovorili su u roku minute.
Jako je zahtjevno u Duvnjakovoj taktici igrat krilo. Ako pratis detaljno krilni igrac nije samo tu da se vrati do pola ceka loptu i ide driblat nego i prilazi stoperima, izvlaci protivnicku odbranu, otvara prostor bekovima, spusta lopte, razigrava i plus pri tome veliku ulogu imaju u defanzivi, tranziciji kad se osvoji lopta i tako dalje. Jako zahtjevno jer krilni igraci urade dosta posla koji se i ne primjeti tolko ako se detaljno ne prati i zato oni koji su dovedeni kao pojacanja na kriloma ranije nisu ispunili ocekivanja pocecu od Zukica koji je bio odlican u Rudaru, ovdje je dosao nije mogo nista, pa i Saric koji je odlican igrac trenutno ne moze fizicki ispunit zadatke na krilu vise od pola sata i dosta je bio bolji na poluspicu/spicu protiv Gorazda nego na sve i jednoj utakmici kao krilni igrac.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 sep 2023, 09:03Ali je nas najjaci tehnicki igrac. Ja mislim da nije uopste pitanje misica, vec pitanje glave. Gurao se sa igracima Sarajeva i gradio loptu, da sad ne moze. Mislim da ima i pritiska, ipak je on istaknut kao prvi igrac koji ce dobiti profesionalni ugovor nakon naseg kantona.
Jedino sto se meni konkretno ne svidja kod njeg jeste sto jos uvijek nema definisanu poziciju. Nije ni ofanzivni vezni, niti centralni, ni krilo, a zabija sa svih strana. Razmisliti da mu se da slobodna uloga na terenu da sam izabere gdje otici.
Durmis mora pokusati igrati spica. On jednostavno nije dovoljno kvalitetan dribler da igra krilo. Sivac je recimo tri puta bolji u driblingu, a kad je igrao krilo, nije se bas nesto pokazao. Edin treba da se ugleda na Viscu.
I Zahirovic je drug Ronalda na Bilinom strpo u gace pa gdje je sad bere maline negdje...... Ali je bio dobar sad je los i ako ovako odigra jos utakmicu ili dvije ne smije pocinjati od pocetka a da klupu griju igraci koji su trenutno bolji od njegaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 sep 2023, 09:03Ali je nas najjaci tehnicki igrac. Ja mislim da nije uopste pitanje misica, vec pitanje glave. Gurao se sa igracima Sarajeva i gradio loptu, da sad ne moze. Mislim da ima i pritiska, ipak je on istaknut kao prvi igrac koji ce dobiti profesionalni ugovor nakon naseg kantona.
Jedino sto se meni konkretno ne svidja kod njeg jeste sto jos uvijek nema definisanu poziciju. Nije ni ofanzivni vezni, niti centralni, ni krilo, a zabija sa svih strana. Razmisliti da mu se da slobodna uloga na terenu da sam izabere gdje otici.
Durmis mora pokusati igrati spica. On jednostavno nije dovoljno kvalitetan dribler da igra krilo. Sivac je recimo tri puta bolji u driblingu, a kad je igrao krilo, nije se bas nesto pokazao. Edin treba da se ugleda na Viscu.
Celicni je napisao/la: ↑30 avg 2023, 12:06Ma kakva 1000.Ide to na 5000 i uz moju propagandu ide to više.Truhlo je napisao/la: ↑30 avg 2023, 11:23Gledam gorazde, dvije pobjede protiv dvije najlosije ekipe u ligi ( mladost i rahic) i bod u kaknju protiv rudara. Hocu da kazem da je to razlog visokog plasmana na tabeli sada, a ne nekog aman zaman kvaliteta.
Prevazna utakmica za nas. Da se ovjeri pobjeda protiv mladosti i ispravi onaj kiks protiv radnika. Uz pobjedu bi preskocili i gorazde, a mozda jos nekog i pozicionirali se u top 3 ekipe.
Ocekujem nesto malo vise od 1000 prodanih ulaznica, posjetu od 1500, a Kurbegovic ce pisati 2500![]()
![]()
Kao sto rekoh, malo preko 1000 ulaznica, a Kurbegovica sam promasio, pisao je 3000Truhlo je napisao/la: Sezona 2023/24 - Prva liga FBIH
1. NK ČELIK - FK RADNIK HADŽIĆI: 2222
2. NK ČELIK - FK GORAŽDE: 1373
UKUPNO ULAZNICA: 3595
PROSJEK: 1797
Ne postoji u četri, al zato postoji u jednoj. Sam sebi kontru udarašAllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 sep 2023, 14:19Pa ne postoji fudbal zadnje 4 utakmice. Cuj za sad su na nuli![]()
Ja iskreno ocekujem prosjek iznad 2000 da bude na kraju sezone. Dodaj tome da ce biti utakmica kada cemo fino napuniti stadion, a bit ce zime gdje neces bas imati posjetu. Sve u svemu preko 2000 prosjek ocekujem, plus kad dodamo tome da su ulaznice ove sezone skuplje, dodjemo na ono sto su momci predstavili na onom planu kad se razmatralo jesmo li spremni za federalnu ligu.Truhlo je napisao/la: ↑05 sep 2023, 16:31Celicni je napisao/la: ↑30 avg 2023, 12:06Ma kakva 1000.Ide to na 5000 i uz moju propagandu ide to više.Truhlo je napisao/la: ↑30 avg 2023, 11:23Gledam gorazde, dvije pobjede protiv dvije najlosije ekipe u ligi ( mladost i rahic) i bod u kaknju protiv rudara. Hocu da kazem da je to razlog visokog plasmana na tabeli sada, a ne nekog aman zaman kvaliteta.
Prevazna utakmica za nas. Da se ovjeri pobjeda protiv mladosti i ispravi onaj kiks protiv radnika. Uz pobjedu bi preskocili i gorazde, a mozda jos nekog i pozicionirali se u top 3 ekipe.
Ocekujem nesto malo vise od 1000 prodanih ulaznica, posjetu od 1500, a Kurbegovic ce pisati 2500![]()
Kao sto rekoh, malo preko 1000 ulaznica, a Kurbegovica sam promasio, pisao je 3000Truhlo je napisao/la: Sezona 2023/24 - Prva liga FBIH
PROSJEK: 1797![]()
Sta kazete, daj veznjaka, sam ce se isplatiti sa 1300 ulaznica
Sljedeca domaca protiv Banovica u kupu, nece se ni 1000 ulaznica prebaciti. Yebes takvu publiku
Edit: Tek su bile dvije domace, ono sto je za pohvaliti za sada je da smo uduplali broj prodanih ulaznica. Prosle sezone je bilo oko 900 u prosjeku![]()
Truhlo malo pretjerujes!Malo nas je raspored zeznuo,dosla su nam mozda 2 naj neatraktivnija protivnika na startu sezone.Svi smo zeljeli Slobodu da napunimo stadion dok je dijaspora tu!Ovo je po meni sasvim dobro .Pa pogledaj posjete premier ligasa!Mislim da trebamo ove sezone pokusati sto vise uraditi u Kupu,da nam bude glavna tekma u Ze u septembru bude tekma protiv Buducnosti 13.09.Ako to promovisemo kako treba sigurno da ce na tekmi biti 5000 ljudi ,samo staviti nocni termin posto je tekma u srijedu!Truhlo je napisao/la: ↑05 sep 2023, 16:31Celicni je napisao/la: ↑30 avg 2023, 12:06Ma kakva 1000.Ide to na 5000 i uz moju propagandu ide to više.Truhlo je napisao/la: ↑30 avg 2023, 11:23Gledam gorazde, dvije pobjede protiv dvije najlosije ekipe u ligi ( mladost i rahic) i bod u kaknju protiv rudara. Hocu da kazem da je to razlog visokog plasmana na tabeli sada, a ne nekog aman zaman kvaliteta.
PROSJEK: 1797![]()
Sta kazete, daj veznjaka, sam ce se isplatiti sa 1300 ulaznica
Sljedeca domaca protiv Banovica u kupu, nece se ni 1000 ulaznica prebaciti. Yebes takvu publiku
Edit: Tek su bile dvije domace, ono sto je za pohvaliti za sada je da smo uduplali broj prodanih ulaznica. Prosle sezone je bilo oko 900 u prosjeku![]()
Ali je na nuli, statisticki.zona072 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 16:56Ne postoji u četri, al zato postoji u jednoj. Sam sebi kontru udarašAllGunsBlazing je napisao/la: ↑05 sep 2023, 14:19Pa ne postoji fudbal zadnje 4 utakmice. Cuj za sad su na nuli![]()
![]()
Pa nisam siguran ko je asistiro u Kaknju iz slobodnog i iz kornera protiv Goražda, možda Ali nije na nuli. Ali ne znam zašto se čudiš nisam ništa loše mislio, samo sam reko fakt![]()
Posjeta je odlicna. Planirana posjeta za prvu ligu je kao i prosle godine 900, tako da smo skoro uduplali posjetu. Doci ce i atraktivniji protivnici, ali doci ce i kiksevi pa ce posjeta biti jos manja. Sve u svemu, realno preko 1500 u prosjeku ce biti. Kao sto kazete ako bude rezultata, ide to i preko 2000.avenija je napisao/la: ↑05 sep 2023, 16:57@Truhlo šta je po tebi razlog slabije posjete od očekivanog i prodaje ulaznica i kako to unaprediti? Rezultati su zadovoljavajući, gdje problem?
Evo ja sam siguran ako uzmemo Rahić i utakmica bude u srijedu barem u 18 jer je radni dan da će se protiv Budućnosti prodati 2000 ulaznica. Nek ostane zapisano.
Pa mozes za istu cijenu na jug.prisonbreak je napisao/la: ↑05 sep 2023, 17:18Moje mišljenje da cijena karte igra veliku ulogu. Mnogima nije isto dati 5 i 7 KM. Prijenos utakmica se radi iskljucivo sa Bilinog sto ima utjecaja i na to. Volio bih da se smanji prijenos domaci utakmica.
Ne mozes reci da demantuju kad smo poslije tog imali jednu domacu utakmicu. Ja sam prvi rekao da bi dobar veznjak sam sebe otplatio, cak koliko se sjecam i ti se slozio sa tom konstatacijom.Truhlo je napisao/la: ↑05 sep 2023, 19:21Posjeta je odlicna. Planirana posjeta za prvu ligu je kao i prosle godine 900, tako da smo skoro uduplali posjetu. Doci ce i atraktivniji protivnici, ali doci ce i kiksevi pa ce posjeta biti jos manja. Sve u svemu, realno preko 1500 u prosjeku ce biti. Kao sto kazete ako bude rezultata, ide to i preko 2000.avenija je napisao/la: ↑05 sep 2023, 16:57@Truhlo šta je po tebi razlog slabije posjete od očekivanog i prodaje ulaznica i kako to unaprediti? Rezultati su zadovoljavajući, gdje problem?
Evo ja sam siguran ako uzmemo Rahić i utakmica bude u srijedu barem u 18 jer je radni dan da će se protiv Budućnosti prodati 2000 ulaznica. Nek ostane zapisano.
Ja komentarisem mentalitet nase publike, evo i da dobijemo rahic i kakanj, neka ostane zapisano, protiv tomislava ide manje od 2500 ulaznica. Takvi smo.
Al zato ako prodjemo banovice u kupu pa izvuces ex rivala, ide to preko 6000 ulaznica.
Ja se malo zezam sa ovom ekipom sto je kmecala za veznjaka i kako ce se veznjak sam otplatiti na ulaznicama. Brojke to zestoko demantuju![]()
Ja sam zagovornik veznog igraca u okviru postojeceg budzeta.prisonbreak je napisao/la: ↑05 sep 2023, 19:36Ne mozes reci da demantuju kad smo poslije tog imali jednu domacu utakmicu. Ja sam prvi rekao da bi dobar veznjak sam sebe otplatio, cak koliko se sjecam i ti se slozio sa tom konstatacijom.Truhlo je napisao/la: ↑05 sep 2023, 19:21Posjeta je odlicna. Planirana posjeta za prvu ligu je kao i prosle godine 900, tako da smo skoro uduplali posjetu. Doci ce i atraktivniji protivnici, ali doci ce i kiksevi pa ce posjeta biti jos manja. Sve u svemu, realno preko 1500 u prosjeku ce biti. Kao sto kazete ako bude rezultata, ide to i preko 2000.avenija je napisao/la: ↑05 sep 2023, 16:57@Truhlo šta je po tebi razlog slabije posjete od očekivanog i prodaje ulaznica i kako to unaprediti? Rezultati su zadovoljavajući, gdje problem?
Ja komentarisem mentalitet nase publike, evo i da dobijemo rahic i kakanj, neka ostane zapisano, protiv tomislava ide manje od 2500 ulaznica. Takvi smo.
Al zato ako prodjemo banovice u kupu pa izvuces ex rivala, ide to preko 6000 ulaznica.
Ja se malo zezam sa ovom ekipom sto je kmecala za veznjaka i kako ce se veznjak sam otplatiti na ulaznicama. Brojke to zestoko demantuju![]()
I dalje sam siguran da ako dobijemo obe gostujuce ici sa preko 3000 u nekom normalnijem terminu, ne kao sada u subotu.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 5 gostiju.