NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

avenija
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la avenija » 05 sep 2023, 11:18

Gradačac :salut:

Kad se bude išlo gore svi u piceriju Mundo. :kafa:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 05 sep 2023, 13:15

prisonbreak je napisao/la:
04 sep 2023, 22:45
Da li ce biti kakav prijenos ili ipak idemo u Rahice :D
Ja sam licno pito Radio Zenit ,i kazu nista ne znamo jos ali nastojat ce mo radit prenos ali svakako ce mo vas obavijestit ,odgovorili su u roku minute.

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 05 sep 2023, 13:38

AllGunsBlazing je napisao/la:
05 sep 2023, 09:03
Ali je nas najjaci tehnicki igrac. Ja mislim da nije uopste pitanje misica, vec pitanje glave. Gurao se sa igracima Sarajeva i gradio loptu, da sad ne moze. Mislim da ima i pritiska, ipak je on istaknut kao prvi igrac koji ce dobiti profesionalni ugovor nakon naseg kantona.

Jedino sto se meni konkretno ne svidja kod njeg jeste sto jos uvijek nema definisanu poziciju. Nije ni ofanzivni vezni, niti centralni, ni krilo, a zabija sa svih strana. Razmisliti da mu se da slobodna uloga na terenu da sam izabere gdje otici.

Durmis mora pokusati igrati spica. On jednostavno nije dovoljno kvalitetan dribler da igra krilo. Sivac je recimo tri puta bolji u driblingu, a kad je igrao krilo, nije se bas nesto pokazao. Edin treba da se ugleda na Viscu.
Jako je zahtjevno u Duvnjakovoj taktici igrat krilo. Ako pratis detaljno krilni igrac nije samo tu da se vrati do pola ceka loptu i ide driblat nego i prilazi stoperima, izvlaci protivnicku odbranu, otvara prostor bekovima, spusta lopte, razigrava i plus pri tome veliku ulogu imaju u defanzivi, tranziciji kad se osvoji lopta i tako dalje. Jako zahtjevno jer krilni igraci urade dosta posla koji se i ne primjeti tolko ako se detaljno ne prati i zato oni koji su dovedeni kao pojacanja na kriloma ranije nisu ispunili ocekivanja pocecu od Zukica koji je bio odlican u Rudaru, ovdje je dosao nije mogo nista, pa i Saric koji je odlican igrac trenutno ne moze fizicki ispunit zadatke na krilu vise od pola sata i dosta je bio bolji na poluspicu/spicu protiv Gorazda nego na sve i jednoj utakmici kao krilni igrac.

Zato ni Sivac nije pokazao nista kad je igrao krilo, on bi fizicki mogao naravno jer je prespreman ali nije on za toga da on prilazi,spusta lopte, razigrava itd. Nije taj tip igraca jednostavno. Voli da ima prostor ispred sebe i tako ide top.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 05 sep 2023, 13:40

04 sep 2023, 22:45
Da li ce biti kakav prijenos ili ipak idemo u Rahice :D
Prijenos bi trebao biti na B1 TV.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 05 sep 2023, 14:16

Po meni je totalno nepotrebno i glupo stalno upoređivati igrače i mjeriti njihov kvalitet u odnosnu na to kakvu su utakmicu odigrali sa Sarajevom prošle godine, a to se stalno radi pogotovo za Alija,Durmiša i Davuda. Utakmica protiv Sarajeva je bio maximum koji će se teško ponoviti za mnoge igrače a i tu utakmicu je 90 minuta nosio Isaković kao najiskusniji i taj maximum nam je bio dovoljan samo za remi. Realno da tada Sarajevo nije bilo razdrmano teško da bi iko spomenuo igre Alija,Durmiša i Davuda tu noć, kao što niko ne spominje njihove igre protiv Radnika kada smo ispali također na penale. Realnije je gledat statistiku, za sad su ova trojica nabrojanih na nuli, za razliku od Mašića, Šarića itd..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 sep 2023, 14:19

Pa ne postoji fudbal zadnje 4 utakmice. Cuj za sad su na nuli :urnebes:
Celik!3,2,2.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 05 sep 2023, 15:10

05 sep 2023, 09:03
Ali je nas najjaci tehnicki igrac. Ja mislim da nije uopste pitanje misica, vec pitanje glave. Gurao se sa igracima Sarajeva i gradio loptu, da sad ne moze. Mislim da ima i pritiska, ipak je on istaknut kao prvi igrac koji ce dobiti profesionalni ugovor nakon naseg kantona.

Jedino sto se meni konkretno ne svidja kod njeg jeste sto jos uvijek nema definisanu poziciju. Nije ni ofanzivni vezni, niti centralni, ni krilo, a zabija sa svih strana. Razmisliti da mu se da slobodna uloga na terenu da sam izabere gdje otici.

Durmis mora pokusati igrati spica. On jednostavno nije dovoljno kvalitetan dribler da igra krilo. Sivac je recimo tri puta bolji u driblingu, a kad je igrao krilo, nije se bas nesto pokazao. Edin treba da se ugleda na Viscu.
I Zahirovic je drug Ronalda na Bilinom strpo u gace pa gdje je sad bere maline negdje...... Ali je bio dobar sad je los i ako ovako odigra jos utakmicu ili dvije ne smije pocinjati od pocetka a da klupu griju igraci koji su trenutno bolji od njega

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 sep 2023, 16:31

Celicni je napisao/la:
30 avg 2023, 12:06
Truhlo je napisao/la:
30 avg 2023, 11:23
Gledam gorazde, dvije pobjede protiv dvije najlosije ekipe u ligi ( mladost i rahic) i bod u kaknju protiv rudara. Hocu da kazem da je to razlog visokog plasmana na tabeli sada, a ne nekog aman zaman kvaliteta.

Prevazna utakmica za nas. Da se ovjeri pobjeda protiv mladosti i ispravi onaj kiks protiv radnika. Uz pobjedu bi preskocili i gorazde, a mozda jos nekog i pozicionirali se u top 3 ekipe.

Ocekujem nesto malo vise od 1000 prodanih ulaznica, posjetu od 1500, a Kurbegovic ce pisati 2500 :kafa:
Ma kakva 1000.Ide to na 5000 i uz moju propagandu ide to više. :kafa:
Truhlo je napisao/la: Sezona 2023/24 - Prva liga FBIH

1. NK ČELIK - FK RADNIK HADŽIĆI: 2222
2. NK ČELIK - FK GORAŽDE: 1373

UKUPNO ULAZNICA: 3595
PROSJEK: 1797
Kao sto rekoh, malo preko 1000 ulaznica, a Kurbegovica sam promasio, pisao je 3000 :kafa:

Sta kazete, daj veznjaka, sam ce se isplatiti sa 1300 ulaznica :urnebes:

Sljedeca domaca protiv Banovica u kupu, nece se ni 1000 ulaznica prebaciti. Yebes takvu publiku :puke:

Edit: Tek su bile dvije domace, ono sto je za pohvaliti za sada je da smo uduplali broj prodanih ulaznica. Prosle sezone je bilo oko 900 u prosjeku :thumbup:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 05 sep 2023, 16:56

05 sep 2023, 14:19
Ne postoji u četri, al zato postoji u jednoj. Sam sebi kontru udaraš :crazy:
Pa nisam siguran ko je asistiro u Kaknju iz slobodnog i iz kornera protiv Goražda, možda Ali nije na nuli. Ali ne znam zašto se čudiš nisam ništa loše mislio, samo sam reko fakt :wave:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 05 sep 2023, 16:57

@Truhlo šta je po tebi razlog slabije posjete od očekivanog i prodaje ulaznica i kako to unaprediti? Rezultati su zadovoljavajući, gdje problem?

Evo ja sam siguran ako uzmemo Rahić i utakmica bude u srijedu barem u 18 jer je radni dan da će se protiv Budućnosti prodati 2000 ulaznica. Nek ostane zapisano.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 05 sep 2023, 17:18

Moje mišljenje da cijena karte igra veliku ulogu. Mnogima nije isto dati 5 i 7 KM. Prijenos utakmica se radi iskljucivo sa Bilinog sto ima utjecaja i na to. Volio bih da se smanji prijenos domaci utakmica.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 05 sep 2023, 17:20

Truhlo je napisao/la:
05 sep 2023, 16:31
Celicni je napisao/la:
Truhlo je napisao/la:
Gledam gorazde, dvije pobjede protiv dvije najlosije ekipe u ligi ( mladost i rahic) i bod u kaknju protiv rudara. Hocu da kazem da je to razlog visokog plasmana na tabeli sada, a ne nekog aman zaman kvaliteta.

Prevazna utakmica za nas. Da se ovjeri pobjeda protiv mladosti i ispravi onaj kiks protiv radnika. Uz pobjedu bi preskocili i gorazde, a mozda jos nekog i pozicionirali se u top 3 ekipe.

Ocekujem nesto malo vise od 1000 prodanih ulaznica, posjetu od 1500, a Kurbegovic ce pisati 2500 :kafa:

Kao sto rekoh, malo preko 1000 ulaznica, a Kurbegovica sam promasio, pisao je 3000 :kafa:

Sljedeca domaca protiv Banovica u kupu, nece se ni 1000 ulaznica prebaciti. Yebes takvu publiku :puke:

Edit: Tek su bile dvije domace, ono sto je za pohvaliti za sada je da smo uduplali broj prodanih ulaznica. Prosle sezone je bilo oko 900 u prosjeku :thumbup:
Ja iskreno ocekujem prosjek iznad 2000 da bude na kraju sezone. Dodaj tome da ce biti utakmica kada cemo fino napuniti stadion, a bit ce zime gdje neces bas imati posjetu. Sve u svemu preko 2000 prosjek ocekujem, plus kad dodamo tome da su ulaznice ove sezone skuplje, dodjemo na ono sto su momci predstavili na onom planu kad se razmatralo jesmo li spremni za federalnu ligu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 05 sep 2023, 17:38

Truhlo je napisao/la:
05 sep 2023, 16:31
Celicni je napisao/la:
Truhlo je napisao/la:

Truhlo malo pretjerujes!Malo nas je raspored zeznuo,dosla su nam mozda 2 naj neatraktivnija protivnika na startu sezone.Svi smo zeljeli Slobodu da napunimo stadion dok je dijaspora tu!Ovo je po meni sasvim dobro .Pa pogledaj posjete premier ligasa!Mislim da trebamo ove sezone pokusati sto vise uraditi u Kupu,da nam bude glavna tekma u Ze u septembru bude tekma protiv Buducnosti 13.09.Ako to promovisemo kako treba sigurno da ce na tekmi biti 5000 ljudi ,samo staviti nocni termin posto je tekma u srijedu!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 sep 2023, 17:56

zona072 je napisao/la:
05 sep 2023, 16:56
05 sep 2023, 14:19
Ne postoji u četri, al zato postoji u jednoj. Sam sebi kontru udaraš :crazy:
Pa nisam siguran ko je asistiro u Kaknju iz slobodnog i iz kornera protiv Goražda, možda Ali nije na nuli. Ali ne znam zašto se čudiš nisam ništa loše mislio, samo sam reko fakt :wave:
Ali je na nuli, statisticki.

Momak ima godinu ipo odlicnog fudbala. Ako nismo spremni istrpiti 10 losih utakmica, kao sto smo trpili I za Durmisa, onda nema smisla.

A vidi, smijem garantovati da bi Durmu, nakon dva kiksa, tjerali na klupu. To meni nikad nece biti jasno.
Celik!3,2,2.

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 05 sep 2023, 18:09

Na kraju sezone, vecu posjetu ce imati samo zeljo, sarajevo i eventualno velez.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 sep 2023, 19:21

avenija je napisao/la:
05 sep 2023, 16:57
@Truhlo šta je po tebi razlog slabije posjete od očekivanog i prodaje ulaznica i kako to unaprediti? Rezultati su zadovoljavajući, gdje problem?

Evo ja sam siguran ako uzmemo Rahić i utakmica bude u srijedu barem u 18 jer je radni dan da će se protiv Budućnosti prodati 2000 ulaznica. Nek ostane zapisano.
Posjeta je odlicna. Planirana posjeta za prvu ligu je kao i prosle godine 900, tako da smo skoro uduplali posjetu. Doci ce i atraktivniji protivnici, ali doci ce i kiksevi pa ce posjeta biti jos manja. Sve u svemu, realno preko 1500 u prosjeku ce biti. Kao sto kazete ako bude rezultata, ide to i preko 2000.

Ja komentarisem mentalitet nase publike, evo i da dobijemo rahic i kakanj, neka ostane zapisano, protiv tomislava ide manje od 2500 ulaznica. Takvi smo.

Al zato ako prodjemo banovice u kupu pa izvuces ex rivala, ide to preko 6000 ulaznica.

Ja se malo zezam sa ovom ekipom sto je kmecala za veznjaka i kako ce se veznjak sam otplatiti na ulaznicama. Brojke to zestoko demantuju :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 sep 2023, 19:25

05 sep 2023, 17:18
Moje mišljenje da cijena karte igra veliku ulogu. Mnogima nije isto dati 5 i 7 KM. Prijenos utakmica se radi iskljucivo sa Bilinog sto ima utjecaja i na to. Volio bih da se smanji prijenos domaci utakmica.
Pa mozes za istu cijenu na jug.

Drugo sezonska zapad izadje 5KM po utakmici plus kup besplatno.

Ko nece, naci ce 1000 izgovora i kraj price. Da izvucemo Zelju u kupu i da stavis zapad 10KM, bio bi pun ko sibica.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 05 sep 2023, 19:36

Truhlo je napisao/la:
05 sep 2023, 19:21
avenija je napisao/la:

Posjeta je odlicna. Planirana posjeta za prvu ligu je kao i prosle godine 900, tako da smo skoro uduplali posjetu. Doci ce i atraktivniji protivnici, ali doci ce i kiksevi pa ce posjeta biti jos manja. Sve u svemu, realno preko 1500 u prosjeku ce biti. Kao sto kazete ako bude rezultata, ide to i preko 2000.

Ja komentarisem mentalitet nase publike, evo i da dobijemo rahic i kakanj, neka ostane zapisano, protiv tomislava ide manje od 2500 ulaznica. Takvi smo.

Al zato ako prodjemo banovice u kupu pa izvuces ex rivala, ide to preko 6000 ulaznica.

Ja se malo zezam sa ovom ekipom sto je kmecala za veznjaka i kako ce se veznjak sam otplatiti na ulaznicama. Brojke to zestoko demantuju :kafa:
Ne mozes reci da demantuju kad smo poslije tog imali jednu domacu utakmicu. Ja sam prvi rekao da bi dobar veznjak sam sebe otplatio, cak koliko se sjecam i ti se slozio sa tom konstatacijom.

I dalje sam siguran da ako dobijemo obe gostujuce ici sa preko 3000 u nekom normalnijem terminu, ne kao sada u subotu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 sep 2023, 19:44

05 sep 2023, 19:36
Truhlo je napisao/la:
05 sep 2023, 19:21
avenija je napisao/la:

Ne mozes reci da demantuju kad smo poslije tog imali jednu domacu utakmicu. Ja sam prvi rekao da bi dobar veznjak sam sebe otplatio, cak koliko se sjecam i ti se slozio sa tom konstatacijom.

I dalje sam siguran da ako dobijemo obe gostujuce ici sa preko 3000 u nekom normalnijem terminu, ne kao sada u subotu.
Ja sam zagovornik veznog igraca u okviru postojeceg budzeta.

Kritikovao sam roster sa 5 napadaca, a tanak vezni red. Uzdati se u nasu furacku publiku, nije niko lud, pa pogotovo momci u upravi. Daj veznjaka pa ako bude kikseva, publika te kazni sa 500 ulaznica :urnebes: a tebi rupa u budzetu.

Sve nesto "ako ovo, ako ono" :zviz:

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 05 sep 2023, 19:45

13 09 tekmu protiv Banovica treba maksimalno medijski isforsirati,prolazak dalje nam moze pruziti veliki finansijski dobitak...Idemo svi animirati raju,ustani Zenico

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, schalke i 12 gostiju.