Premijer liga BiH - aktuelno

tutankamon1905
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la tutankamon1905 » 06 sep 2023, 00:10

Pitari jel ovo glumite i izmisljate neku virozu, ko i ovi iz Zrinjskog? :mrgreen:

Gdje su vam ona dva indijanca sto citav dan Bilbiju i virozu u Zrinjskom spominju :urnebes:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 sep 2023, 07:00

nofearhz je napisao/la:
05 sep 2023, 21:21
AllGunsBlazing je napisao/la:
05 sep 2023, 21:20
Najjace rasprave kod ljudi koji ne idu na utakmice, a ako odu, ne idu na navijacke tribine. O gostovanjima da ne pricamo. I takvi broje ljude, broje akcije, broje oruzja, utvrdjuju pobjede i poraze, a tudja glava u torbi. Najlakse je tako.

Pustite se corava posla.
Vi ste zadnju akciju imali kad ste skupljali za clanske karte
Pusti se ti vi. Reci nam nesto o sebi. Jesi li ti navijac? Ili si internet navijac?
Celik!3,2,2.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 06 sep 2023, 07:45

19vendetta87 je napisao/la:
06 sep 2023, 00:09
Balorda je napisao/la:
05 sep 2023, 19:42
Nisam član kluba, nisam član grupe, ne idem na domaće utakmice i nisam nikad bio na gostovanju. Piskaram po forumu i ismijavam pomahnitale skretničare, dosta.
Drago mi je vidjeti da ti je Zeljo opsesija, te daje satisfakciju i zanimaciju kroz zivot :mrgreen:
Da, tako bi bilo da je išta od onog napisanog istina :mrgreen:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 06 sep 2023, 07:50

tutankamon1905 je napisao/la:
06 sep 2023, 00:10
Pitari jel ovo glumite i izmisljate neku virozu, ko i ovi iz Zrinjskog? :mrgreen:

Gdje su vam ona dva indijanca sto citav dan Bilbiju i virozu u Zrinjskom spominju :urnebes:
Da su pamteni klubovi pa da svaki naredni protivnik Zrinjskog otkaže utakmicu zbog viroze i da april dočekate sa dvije utakmice na svom terenu, pa da vidimo šta biste u tom slučaju, i šta bi sa vama Savez od kojeg uživate protekciju godinama.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 06 sep 2023, 08:47

Zeko87 je napisao/la:
06 sep 2023, 07:50

Da su pamteni klubovi pa da svaki naredni protivnik Zrinjskog otkaže utakmicu zbog viroze i da april dočekate sa dvije utakmice na svom terenu, pa da vidimo šta biste u tom slučaju, i šta bi sa vama Savez od kojeg uživate protekciju godinama.
:kuknjava: :kuknjava:
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 06 sep 2023, 09:29

Kakva je zurba zekane, docete na red svi

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 06 sep 2023, 10:05

06 sep 2023, 09:29
hajde u avatar da vam uzimamo titulu pred ocima (*pred crijevnom virozom) :kafa:
NEMA NAZAD

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 06 sep 2023, 11:30

Lazarov je napisao/la:
05 sep 2023, 20:06
Napoleon1921 je napisao/la:
05 sep 2023, 10:28
I dalje o belaju :roll:

Suma sumarum, dobra akcija Manijaka, realno jedina grupa koja zivi ultra fazon 100 na sat, upadaju svuda i svima...pa sve i da su se primile batine opet respekt za upadanje, sto neko rece ne znam da druge grupe ovo rade a pogotov da neko upadne u Sarajevo. Vidim vuce se prica oko ex yu, pa normalno da su big4 navijacke grupe jace, ak nista radi same brojnosti..al bgm i ta torcida se nije tek tako setkala..da li su jaci od Manijaka? pa logicno da jesu..al zato da li su dobili batine kad je bila nikad odigra a prijateljska? Bgm Jesu i to zestoke, ko god je bio makar posmatrac te tuce ce vam isto
potvediti. Takodjer i Horde su napali Lehove, nebitno kako je zavrsilo, ali pokazali su da u Sarajevu niko ne moze doc i mangupisat se bez posljedica, pa cak ni jedna od najjacih grupa u Evorpi u tom trenutku

Svaka cast i RA sto su se koliko vidim na vrat na nos organizovali i stali na crtu, nekim drugim je udruzenje i pub demolirano bez da se iko pojavio da ga brani..necemo ih imenovati nek se sami prepoznaju
Sta ces drzat kukavce Torcidi, jel to jos zivis u filmu "ante u miljacki", moli Boga da vam ono planirano nije uslo u grad, policija vam po izlaznim mjestima nije vise znala otkuda upadaju vise, mani se te priče, ljudi su vam na tribinu upali i tu zavrsava svaka priča! Izbjegli ste jedno gostovanje u ST, kasnije ste otisli, ali vam zbog te lazne priče dan danas Torcida prati svaki korak grupe, sto je bio primjer ne tako davno za jednu ekipu manijaka.
A sad...manijaci uz ultrase jedina realna priča u bih, pozitivan bum ove sezone su Robijasi, Škripari, Alcohol boysi ovi ostali vise manje standardni. Ovdje i na navijačkim stranicama klinci jos broje ljude po tribini i po tom mjere kvalitet grupe. Svaka cast Manijacima na fer upadu, također Ra na drzanju crte, ovi poslije izvjestaji smijesni i bespotrebni ispadaju.
U ovom raspadu od premijer lige treba u nebesa dizat svakog navijača makar ih bilo na prste jedne ruke koji pohode gostujuće terene!
Pa jesma li ja reko da su Manijaci "jaci" od Torcide?

Al odvadi i ti...

Vauuu dovela ih policija pred Jug oni iskoristili priliku i upali.

Kakav ante i miljacka, Toricda ta koja se zadesila tu je otpuhana iz prve ruke ti kazem...al doslovno otpuhana, iako svaka cast i njima nisu bjezali. Prica Kiseljak ovo ono isto tako nije tacna, mozda ih jes bilo iz BiH, al bilo je more vozila sa HR tablicama... ponavljam ne kazem da su Manijaci ispred Torcide jer to je glupost tvrdit, al da su im zubi pokazani, itekako jesu.

Uostalom i na onom videu od 20 minuta se jasno vidi ko je donji bio iako je ono samo 10% desavanja..

Slazem se za ostatak posta.

Da ne duzimo temu i ne pocinjemo dodatne rasprave.

Sportski pozdrav :bih:

nofearhz
Kontakt:

Post Postao/la nofearhz » 06 sep 2023, 12:28

06 sep 2023, 07:00
nofearhz je napisao/la:
05 sep 2023, 21:20
Najjace rasprave kod ljudi koji ne idu na utakmice, a ako odu, ne idu na navijacke tribine. O gostovanjima da ne pricamo. I takvi broje ljude, broje akcije, broje oruzja, utvrdjuju pobjede i poraze, a tudja glava u torbi. Najlakse je tako.

Pustite se corava posla.
Pusti se ti vi. Reci nam nesto o sebi. Jesi li ti navijac? Ili si internet navijac?
Ja sam Radenko, dolazim sa Pala. Internet Navijac sam, ali vidim da ti nisi dok pises na forumu. Ja ne predstavljam ni jednu grupu ovdje dok ti predstavljas te svoje radiaktivne

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 sep 2023, 12:59

nofearhz je napisao/la:
06 sep 2023, 12:28
nofearhz je napisao/la:
Ja sam Radenko, dolazim sa Pala. Internet Navijac sam, ali vidim da ti nisi dok pises na forumu. Ja ne predstavljam ni jednu grupu ovdje dok ti predstavljas te svoje radiaktivne
:urnebes:

Nikog ja ne predstavljam.

Znaci jos jedan internet huligan :opaopa:
Celik!3,2,2.

nofearhz
Kontakt:

Post Postao/la nofearhz » 06 sep 2023, 13:14

06 sep 2023, 12:59
nofearhz je napisao/la:

Moli ti Allaha da se ne pretvorim u ovu drugu opciju vjeruj mi neces se provest ono bas najbolje

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 06 sep 2023, 13:18

Možete osvojiti sto titula, ali uvijek ćete ostati politički projekat, bez duše sa profašističkim šmekom. Nešto kao Lacio u Italiji...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 sep 2023, 13:23

nofearhz je napisao/la:
06 sep 2023, 13:14
nofearhz je napisao/la:

Moli ti Allaha da se ne pretvorim u ovu drugu opciju vjeruj mi neces se provest ono bas najbolje
Evo ne smijem se vise logovati od straha. :urnebes:
Celik!3,2,2.

LegendaIvica
Kontakt:

Post Postao/la LegendaIvica » 06 sep 2023, 13:33

KONTRASVIH je napisao/la:
05 sep 2023, 21:55
mostar_mo je napisao/la:
05 sep 2023, 21:45
miky_hz je napisao/la:
05 sep 2023, 21:41
Samo je Velež ugasio društvene mreze na Grbavici,zadnja objava kraj utakmice :mrgreen:
Stedi sirotinja i na tastaturi... da ne izlizu tipke.
Ti si je penzioniso davno 🤣
mostar_mo je napisao/la:
03 sep 2023, 13:57
Koliko imam info manijaci su dobili ozbiljan degenek...problem je sto tu ljudi , uglavnom ratni vetwrani imaju svoje radnje pa su i oni uletili u tucu..sad mi kolega pise da je neki manijak u tom krslusu i bjezaniji zalutao i upao sam na carinu pred kafic gdje se RA iskuplja.
mostar_mo je napisao/la:
03 sep 2023, 14:28
Hajdeee je napisao/la:
03 sep 2023, 14:21

Na ovom snimku nasi su ovi blize kameri?

Vise klosara i narkosa nema kad bi se sve grupe sastavile, kao sto ima kod TeeMovaca.

Dobro, navikli su 10 na 1, 15 na 2, 20 na 4.

Ovo ih je zateklo.

Da..vidis po majicama sarolikim.
Kamenjima su pogodili nekog mislim od obicnih gradjana ko se tu nasao da brani svoju imovinu.
mostar_mo je napisao/la:
03 sep 2023, 14:46

Da..koliko vidim na snimku oni mole za prekid jer im je neko povrijedjen.
:rol: :rol: :rol:

nofearhz
Kontakt:

Post Postao/la nofearhz » 06 sep 2023, 15:37

06 sep 2023, 13:23
nofearhz je napisao/la:
06 sep 2023, 13:14

Evo ne smijem se vise logovati od straha. :urnebes:
Takve volim najvise, vi ste najhrabriji.

SejoSexon
Kontakt:

Post Postao/la SejoSexon » 06 sep 2023, 16:08

06 sep 2023, 11:30
Lazarov je napisao/la:
05 sep 2023, 10:28
I dalje o belaju :roll:

Suma sumarum, dobra akcija Manijaka, realno jedina grupa koja zivi ultra fazon 100 na sat, upadaju svuda i svima...pa sve i da su se primile batine opet respekt za upadanje, sto neko rece ne znam da druge grupe ovo rade a pogotov da neko upadne u Sarajevo. Vidim vuce se prica oko ex yu, pa normalno da su big4 navijacke grupe jace, ak nista radi same brojnosti..al bgm i ta torcida se nije tek tako setkala..da li su jaci od Manijaka? pa logicno da jesu..al zato da li su dobili batine kad je bila nikad odigra a prijateljska? Bgm Jesu i to zestoke, ko god je bio makar posmatrac te tuce ce vam isto
potvediti. Takodjer i Horde su napali Lehove, nebitno kako je zavrsilo, ali pokazali su da u Sarajevu niko ne moze doc i mangupisat se bez posljedica, pa cak ni jedna od najjacih grupa u Evorpi u tom trenutku

Svaka cast i RA sto su se koliko vidim na vrat na nos organizovali i stali na crtu, nekim drugim je udruzenje i pub demolirano bez da se iko pojavio da ga brani..necemo ih imenovati nek se sami prepoznaju
Sta ces drzat kukavce Torcidi, jel to jos zivis u filmu "ante u miljacki", moli Boga da vam ono planirano nije uslo u grad, policija vam po izlaznim mjestima nije vise znala otkuda upadaju vise, mani se te priče, ljudi su vam na tribinu upali i tu zavrsava svaka priča! Izbjegli ste jedno gostovanje u ST, kasnije ste otisli, ali vam zbog te lazne priče dan danas Torcida prati svaki korak grupe, sto je bio primjer ne tako davno za jednu ekipu manijaka.
A sad...manijaci uz ultrase jedina realna priča u bih, pozitivan bum ove sezone su Robijasi, Škripari, Alcohol boysi ovi ostali vise manje standardni. Ovdje i na navijačkim stranicama klinci jos broje ljude po tribini i po tom mjere kvalitet grupe. Svaka cast Manijacima na fer upadu, također Ra na drzanju crte, ovi poslije izvjestaji smijesni i bespotrebni ispadaju.
U ovom raspadu od premijer lige treba u nebesa dizat svakog navijača makar ih bilo na prste jedne ruke koji pohode gostujuće terene!

Al odvadi i ti...

Kakav ante i miljacka, Toricda ta koja se zadesila tu je otpuhana iz prve ruke ti kazem...al doslovno otpuhana, iako svaka cast i njima nisu bjezali. Prica Kiseljak ovo ono isto tako nije tacna, mozda ih jes bilo iz BiH, al bilo je more vozila sa HR tablicama... ponavljam ne kazem da su Manijaci ispred Torcide jer to je glupost tvrdit, al da su im zubi pokazani, itekako jesu.

Uostalom i na onom videu od 20 minuta se jasno vidi ko je donji bio iako je ono samo 10% desavanja..

Problem je u tome sto je za svakog Hrvata Torcida ili BBB jaca od NATO-a, i za njega je ponizenje reci da neki tamo Sarajlije mogu da se nose sa tako strasnim i opasnim momcima, shvatas oni su njima mjera za sve, ja zivim dole pa jako dobro znam, ali sam i zivio i u Sarajevu dugo godina, tako da znam kakvi opasni likovi gore zive, i da rijetko gdje ima vise mangupluka od Sarajeva, samo sto mi nismo toliko zagrizeni za navijacke tuce, kao Torcida, ali ako poredis gradove ko opstane na sarajevskoj jaliji moze u Bronx komotno..

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 06 sep 2023, 16:49

Zeko87 je napisao/la:
06 sep 2023, 13:18
Možete osvojiti sto titula, ali uvijek ćete ostati politički projekat, bez duše sa profašističkim šmekom. Nešto kao Lacio u Italiji...
Mi smo s tim ful ok. Živio fašizam :bih:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 06 sep 2023, 16:50

SejoSexon je napisao/la:
06 sep 2023, 16:08
06 sep 2023, 11:30
Lazarov je napisao/la:

Al odvadi i ti...

Problem je u tome sto je za svakog Hrvata Torcida ili BBB jaca od NATO-a, i za njega je ponizenje reci da neki tamo Sarajlije mogu da se nose sa tako strasnim i opasnim momcima, shvatas oni su njima mjera za sve, ja zivim dole pa jako dobro znam, ali sam i zivio i u Sarajevu dugo godina, tako da znam kakvi opasni likovi gore zive, i da rijetko gdje ima vise mangupluka od Sarajeva, samo sto mi nismo toliko zagrizeni za navijacke tuce, kao Torcida, ali ako poredis gradove ko opstane na sarajevskoj jaliji moze u Bronx komotno..
Ma respket Torcidi medju najjacim grupama mozda i u Evropi, medjutim ove price "kakvi vi" su preglupe..kao sto sam rekao ne znam ja sad ko je bio od njih ko nije, ali je cinjenica da ovi sto su bili nisu nikakva bezveze grupa, vidjelo se da su "iskusni" navijaci jer stali su u fajt, dosli su provocirat, mislili proce im tek tako..al bgm tu su se preracunali. Ko god je bio taj dan od nasih il njihovh zna kako su prosli...mada kao sto rekoh da ne kvarimo temu dalje jer vise ne da nemam pojma o tom svijetu nego nisam ni blizu istog...samo me malo zavrbjelo sto napisa "ta cete vi vidi vam glave"

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 06 sep 2023, 16:57

Toj dvojici je viroza u mozgu.

Prozivat Zrinjski i njihove igrače je debilizam na kvadrat.

Sretno u Konferencijskoj. :salut:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 06 sep 2023, 17:04

Ma papci obični ,tko ima iole imalo mozga u glavi skontao je da Zrinji nije u interesu pred reprezentativnu pauzu da odgađa utakmicu.Kad god je budemo igrali neće nam biti bolji tajming nego sada.Ekipa u dobroj formi , imali bi poslije toga desetak dana odmora.Ali vjerovatno kompleksaši se liječe ovako ,sve im smeta vezano za Zrinju ,titule kupljene ,evropa slučajno izborena ,igrači i uprava fašisti ……😂😂😂 Dan te je yebo šta im Zrinja radi
Volim Mostar pa makar i vaki

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], kontra, zeljovolimte i 27 gostiju.