Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

AndreWilliams
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la AndreWilliams » 07 sep 2023, 01:19

L-Train je napisao/la:
07 sep 2023, 01:10
AndreWilliams je napisao/la:
07 sep 2023, 00:55
Ne vaspitano umišljeno derište
Ne moj tako.
:) Halali. Omaklo se

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 07 sep 2023, 01:22

Puna podrška za Anela, nabij na tuki Vicinu prčiju :bih:
Repka nam okupirana dušmanima ko Mariupolj, samo otpor pružati!
Begović Asmir!! :clap:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 07 sep 2023, 01:51

Insceniran sukob, da bi se zavarali buduci protivnici da smo u totalnom rasulu
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 07 sep 2023, 02:06

L-Train je napisao/la:
Ne moj tako.
:rol: :rol:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 07 sep 2023, 04:23

Amarinho je napisao/la:
06 sep 2023, 22:26
NazorUso je napisao/la:
06 sep 2023, 21:56
Glupi dijasporac koji je bio tu dok se ne proda u jaci klub. Krezubi babuka alla Meho Besic i ofiranje po fb samo ide u prilog ovoj cinjenici.
Prekriziti goFno zauvijek !!!
Bosna i Hercegovina se nalazi na 62. rangu FIFA liste, 6 mjesta iza Burkine Faso.

A decko igrao ligu prvaka za maticni klub Malmo a ispadne da se na kraju "prodao" preko te smece reprezentacije koja je samo valjala kad su od 11 startera bila 10 iz dijaspore. Inace ne moze taj sh1tshow funkcionisat svakako.
HariZa jesi li to ti ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 sep 2023, 05:26

1921boy je napisao/la:
06 sep 2023, 21:50
Nema tu puno priče, klub je procijenio da nije ništa ozbiljno i da se može javiti na okupljanje. On je na svoju ruku odlučio da mu je bolje da ostane kod kuće i da ne dođe na okupljanje. I tu je kraj priče.

Vjerujem da nije ni poslao papir da je povrijeđen, već da je on prenio svoje lično mišljenje. A i ko bi igrao utakmice sa Lihteštajnom i Islandom bolje je preskočiti jedan ciklus utakmica koje nisu interesantne.

Barišić je isto osjetio bol i nelagodu, čovjek došao, doktori ga pregledali, nije spreman, ekipi poželio sreću i otišao. Zar nije i Anel mogao tako?

Mislim da treba zaključiti priču, svjesno nije došao na okupljanje i kraj. A i preglupa mu je priča, kako znamo stanje u našoj reprezentaciji, samo jeftini pokušaj da se pažnja preusmjeri na tu temu.
Slazem se. Jedan je kapiten Edin Dzeko koji je povrijedjen dolazio, pa cak i ostajao uz ekipu povrijedjen da bodri ekipu. Ako imas povredu zna se procedura. Tvoj klub posalje nalaz da si povrijedjen ili kao Barisic dodjes, pregledaju te, zakljuce da si povrijedjen i idi kuci. Seo isto je ima situaciju dodjes, pregled, ako nisi spreman idi kuci. Ovo sto je on napravio je vrhunac neprofesionalizma. Da je u iole ozbiljnoj repci dobro bi se namucio za naredni poziv
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 sep 2023, 05:29

H8Z7 je napisao/la:
06 sep 2023, 23:06
19vendetta87 je napisao/la:
06 sep 2023, 23:00
H8Z7 je napisao/la:
06 sep 2023, 22:57
Što bi dolazio povrijeđen? U Engleskoj će se daleko prije oporaviti nego ovdje. Poredite Džeko i Anela, kako može Džeko a Anel ne. Razlika je u tome što je Džeko odrastao ovdje a Anel ne.
A ma čovječe, nije riječ o oporavku, nego o izbjegavanju okupljanja. Je li to sad Barišić glup sto se odazvao selektoru i odradio dodatne pretrage gdje se utvrdilo da ne moze igrati, a Anel pametan sto je preko telefona samo javio? Uostalom, pitanje je uopste da li je ozlijeđen
Govorim o onome što je on rekao, a to je da ima povredu. Ne možeš poredite igrače koji su odrasli ovdje sa onima iz dijaspore. Barišić došao respect za njega, ali kako znati da Anel laže ili ne, sa jedne strane imaš njega i njegovu izjavu, a sa druge wanna be NFSBiH. Ako se sjećaš prošlo okupljanje nije igrao jer je bio "povrijeđen" a otac mu kaže da nije, sad da momak ne želi doći ko mu može zamjeriti zbog toga? Bilo kako bilo više vjerujem Anelu nego nazovi savezu.
Ali njegov klub se ogradio i rekao da nije povrijedjen. Zasto bi klub lagao za njega?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Pereira
Kontakt:

Post Postao/la Pereira » 07 sep 2023, 05:48

07 sep 2023, 01:19
L-Train je napisao/la:
Ne moj tako.
Razmaklo se :yawn:
Stone hands👊

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 07 sep 2023, 06:25

Pereira je napisao/la:
07 sep 2023, 05:48
07 sep 2023, 01:19
L-Train je napisao/la:

Ne moj tako.
Razmaklo se :yawn:
Ne umanjuje činjenicu da je bezobrazano, umišljeno i nevaspitano derište, koje je ovim potezom zauvijek guzom zalupilo vrata reprezentaciji. Neko spomenu Spahu koji rizikuje život i krije svoje zdravstveno stanje od svih, kako bi igrao. Bilo jednom…

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 07 sep 2023, 07:02

jaci od Anelove gluposti i obrazlozenja izostanka su samo ovi koji ga porede sa Dzekom i njegovim dolascima na okupljanja:-)
Taj ni mrtav ne bi propustio dolazak u Sarajevo i nekoliko dana zayebancije, pratim ga svo vrijeme i zadnje tekme u klubovima je u mislima vec bio na nekom derneku i igrao ih za klinac:-).

Nego, bez zezancije, koliko god mi bio drag, vjerovatno i nas najbolji stoper, bolje da nista nije pisao. Da sam Kodro, ne znam kako bih izgladio ovo za buducnost, vjerovatno ne bih ni probao u ovom ciklusu. Tako ce i biti ako uzmemo 6 bodova:-)

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 07 sep 2023, 07:30

:rol:
Amarinho je napisao/la:
06 sep 2023, 22:35
Spahic98 je napisao/la:
06 sep 2023, 22:24
Amarinho je napisao/la:
06 sep 2023, 22:21
To kao treba da ostavi bebu malu od par mjeseci, poprilicno najteza faza - ne spavanje, plac itd - ostavit zenu samu, da dodje kod Dr. Karabega, plasticni hirurg za sise, da ga taj diletant "pregleda". Usput bi iz Sheffielda jedno 4 puta presjedao da dodje u onu smrdljivu halu od aerodroma, sve da diletant Dr. dr. Karabeg potvrdi da ne moze igrat.

I navodno se prodao preko reprezentacije koja ima manje bodova od Moldavije i prima batine od Luksemburga kuci.

Bosnjo (lokalni samo) je vrlo glupo bice.
Da,Bošnjo je glup.
Siguran sam da bi njemci radosno reagovali da je Musiali mrsko igrati za reprezentaciju protiv Lihtenštajna.
Da Musiala igra 2 milja km zracne linije od Njemacke, tipa da igra za Galatasaray, rekli bi care nemoj dolazit posalji nam slike pregleda da ih slozimo u historiju tvoj povreda da su nam pri ruci za nedaj boze neke naredne komplikacije.

Anel ne moze poslat slike jer Slavica Pecikoza ne zna koristit mail.
:rol:
Malo se je preračunao i fasovo suspenziju.
Samo se nadam da će kodro i co biti dosljedni pa suspendirati i dzeku i ekipu koja mu se pridruži u pijanci na okupljanju. Da neće biti izlazaka i dolazaka kad ko hoće itd ...

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 07 sep 2023, 08:07

Zvijezde i go.vana :roll:
I ovaj ćaća mu lud!
Koševo Zapad

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 sep 2023, 08:12

Najjači su ovi sto pišu kako će se ovo izgladit. Već naredno okupljanje da ovaj dodje i sve će se zaboravit. Reci će da je bio nesporazum, navijači će svakako sve zaboraviti.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 07 sep 2023, 08:17

Horoz je napisao/la:
06 sep 2023, 22:25
Polako ljudi, momka je ponijelo, a u startu se i vidjelo da je malo nasvoju ruku, eto ispade bezobrazan i papak.
Nadajmo se da će kazna biti stroga i otrježnjujuća, da će mu raspoloženje raje poslati poruku da je zayebo stvar i da bi mogao definitivno letiti iz reprezentacije. Mislim da će se ipak dozvati i vratiti na zemlju.
Kakva kazna? Suspenzija iz reprezentacije?!

Hoće ga zayebat!
Koševo Zapad

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 07 sep 2023, 08:37

Shategabri je napisao/la:
07 sep 2023, 08:17
Horoz je napisao/la:
Polako ljudi, momka je ponijelo, a u startu se i vidjelo da je malo nasvoju ruku, eto ispade bezobrazan i papak.
Nadajmo se da će kazna biti stroga i otrježnjujuća, da će mu raspoloženje raje poslati poruku da je zayebo stvar i da bi mogao definitivno letiti iz reprezentacije. Mislim da će se ipak dozvati i vratiti na zemlju.

Hoće ga zayebat!
Pa druže vjeruj da hoće.Evo da nekom ludom srećom se uspijemo kvalifikovati..pa i preko tog famoznog baraža,bitno je biti dio bilo koje repke,bitno je biti dio tog spektakla.Ok..sada ima lovu,vjerovatno će imati i dobar transfer... ali stari nisi više dio nečeg većeg..kaže ovaj gore ostaviti bebu,presjedati..pa ne doji on bebu..kakvo bolan presjedanje..avio linija direktno ide za Sarajevo...a i da mu je teško to..obavi brate razgovor u tišini,pošalji snimke ,pa i tiho zatraži da te poštede..ljudi smo..i osnovno klub kaže da je zdrav...kada malo otpuše skontaće da se zahjebo..

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 07 sep 2023, 09:02

Horoz je napisao/la:

Hoće ga zayebat!
On sada možda misli da je zayeban, da je veći od reprezentacije, možda misli da je ostvario cilj. Kad fasuje suspenziju na godinu (ja bi mu toliko rebnuo), kad ga javnost popljuje, kad pokažemo da možemo i hoćemo bez njega, promijeniće mišljenje. Garantujem.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 07 sep 2023, 09:03, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 sep 2023, 09:02

aqarius je napisao/la:
07 sep 2023, 08:37
Horoz je napisao/la:

Hoće ga zayebat!
Pa druže vjeruj da hoće.Evo da nekom ludom srećom se uspijemo kvalifikovati..pa i preko tog famoznog baraža,bitno je biti dio bilo koje repke,bitno je biti dio tog spektakla.Ok..sada ima lovu,vjerovatno će imati i dobar transfer... ali stari nisi više dio nečeg većeg..kaže ovaj gore ostaviti bebu,presjedati..pa ne doji on bebu..kakvo bolan presjedanje..avio linija direktno ide za Sarajevo...a i da mu je teško to..obavi brate razgovor u tišini,pošalji snimke ,pa i tiho zatraži da te poštede..ljudi smo..i osnovno klub kaže da je zdrav...kada malo otpuše skontaće da se zahjebo..
gdje ce sad ostavit Ceciliju njoj se sad trazi najvise hormoni postporodjajni

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 sep 2023, 09:14

Rano je poceo birati utakmice koje ce igrati
Ljudi vrijedjaju Dzeku koji sa 38 godina dolazi na svaku utakmicu, a ovaj od 20 bira sta bi igrao, kaze tijelo ne podnosi.
Suspenzija maksimalna, pa ce sam zvati da se vrati, a i ako ne zovne, **** ga, ima neko drugi

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 07 sep 2023, 09:14

Joj balijandera cuj gdje ce ostaviti bebu tri mjeseca i zenu, to je najtezi period....Oooj sta necu procitati, pa frajer zaradjuje milione i profesionalac je, uz duzno postovanje prema porodici pa nece je on ninati u narucju a da ga sutra ceka utakmica.

Mada licno imam osjecaj da je bas zena razlog, ne vidim logiku da kupis avionsku kartu pa odustanes od dolaska. Bog neka mi oprosti ako grijesim ali nekako mislim da je to bilo u fazonu "Pa jel bas moras, eto povrijedjen si pa treba jos da riskiras, pa zar ces nas ostaviti same" i na kraju krece ono zensko "Uredu idi ako ti je reprezentacija bitnija od nas a jos si povrijedjen" a on onako blag sa onom baby face vjerovatno nije smio lupiti sakom od sto.

Inace su te zene fudbalera uzele previse fursata, treba im j. mater ponekad. Sjetim se cesto Bogdanovica kad hladno isproziva igrace Srbije u Kataru i njihove zene pa ga uzeli na noz.

Pa jadne ne bile, on i jeste tu zbog tog sto je do sad napravio u karijeri, zbog profesionalnog odnosa, zalaganja, odricanja od mnogih stvari, reprezentacije i one bi kad dodju na gotovo jos ds upravljaju njihovim karijerama a nemali je broj papaka koji to dopuste. Zamisli da se to Spahi moglo desiti, nikad!

Kazem, neka mi Bog oprosti ako grijesim ali ja ne vidim niti jedno logicno objasnjenje ako je kao sto kaze Mirso kupio i avionsku kartu pa se naknadno sjetio 'I know my body". Smjesno.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 07 sep 2023, 09:26

Karambeu je napisao/la:
07 sep 2023, 09:14
Joj balijandera cuj gdje ce ostaviti bebu tri mjeseca i zenu, to je najtezi period....Oooj sta necu procitati, pa frajer zaradjuje milione i profesionalac je, uz duzno postovanje prema porodici pa nece je on ninati u narucju a da ga sutra ceka utakmica.

Mada licno imam osjecaj da je bas zena razlog, ne vidim logiku da kupis avionsku kartu pa odustanes od dolaska. Bog neka mi oprosti ako grijesim ali nekako mislim da je to bilo u fazonu "Pa jel bas moras, eto povrijedjen si pa treba jos da riskiras, pa zar ces nas ostaviti same" i na kraju krece ono zensko "Uredu idi ako ti je reprezentacija bitnija od nas a jos si povrijedjen" a on onako blag sa onom baby face vjerovatno nije smio lupiti sakom od sto.

Inace su te zene fudbalera uzele previse fursata, treba im j. mater ponekad. Sjetim se cesto Bogdanovica kad hladno isproziva igrace Srbije u Kataru i njihove zene pa ga uzeli na noz.

Pa jadne ne bile, on i jeste tu zbog tog sto je do sad napravio u karijeri, zbog profesionalnog odnosa, zalaganja, odricanja od mnogih stvari, reprezentacije i one bi kad dodju na gotovo jos ds upravljaju njihovim karijerama a nemali je broj papaka koji to dopuste. Zamisli da se to Spahi moglo desiti, nikad!

Kazem, neka mi Bog oprosti ako grijesim ali ja ne vidim niti jedno logicno objasnjenje ako je kao sto kaze Mirso kupio i avionsku kartu pa se naknadno sjetio 'I know my body". Smjesno.
Najjaci si :urnebes: :urnebes:
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.