FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

guadalupe
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la guadalupe » 07 sep 2023, 13:13

A ako treneru ne odgovara ne kontam cemu kuknjava, imao je statisku koja cesto vara i nista drugo. Kao krilo ja ne znam da je ikad probio nekoga po strani, previse trom igrac za tu poziciju i ja bi ga nakon one promasene sanse u Doboju sa Dudicem sa noge na nogu :D

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 07 sep 2023, 13:16

Trener najbolje zna i tako je odlucio, mozete kmecati do sutra.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 07 sep 2023, 13:18

Hebibovic je za Kyeremeha Phil Foden

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 07 sep 2023, 13:22

guadalupe je napisao/la:
07 sep 2023, 12:27
kenoHZ je napisao/la:
07 sep 2023, 11:12
guadalupe je napisao/la:
06 sep 2023, 15:47

Da se hoce ugasiti jeb.o ih onaj ko ih je doveo u klub, najvece zlo sto nam se ikad desilo, a i dalje traje.
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Sta kolutas ne kontam, klub ti nije makao ni milimetra sa milionima zbog njih. Zbog razno raznih lopova Sabrina, Anela i citave te lgbt zajednice koje su i trenutno na funkcijama u klubu, a nesposobna Aylic je samo nastavila sa njima.
Uopšte nemam namjeru da se svađam niti raspravljam ovdje. Očigledno sam propustio nešto ali stvarno ne znam kako je moguće da je SFK citiram "najvece zlo sto nam se ikad desilo." Obzirom da pratim klub čitav život i znam kakva su nam se sranja dešavala, kakvi su ljudi bili u klubu i šta su radili od rata do danas, ali da je SFK najveće zlo to nisam znao. Molim te da mi daš konkretno objašnjenje svoje tvrdnje, ne lopov ovaj lopov onaj, nego konkretno zbog tog i tog. Opet ponavljam nikakva provokacija nego te molim da mi objasniš.

Sretno Ikiću!

BordoSaga2
Kontakt:

Post Postao/la BordoSaga2 » 07 sep 2023, 13:22

mirzatele je napisao/la:
07 sep 2023, 13:18
Hebibovic je za Kyeremeha Phil Foden
Ovako pocinje tjeranje nasih najkorisnijih igraca, malo po malo. Pa kad Oliveira ne zabije ni iducu tekmu, pocet ce se govoriti kako je Hamza Haaland za njega.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 07 sep 2023, 13:26

Sanchez87hz je napisao/la:
07 sep 2023, 12:56
Desna krila: Viveros kazu nevalja,Guly posudba,Ikic nevalja,Kyeremeh nula,i sad Hasic nespreman i na posudbi kod nas :crazy: Mirvic najjaci SD :rol:
I opet za slijedecu godinu trazi krilo.
Imamo sistem jaci od Reala :opaopa:
Yebo Real, mi smo bosanski Chelsea.
To je sad u modi :kafa:
Koševo Zapad

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 07 sep 2023, 13:27

Je.bo vas Ikic, sta je to on pokazao pa da je bolji od Kyeremeha? Sace neko napisati nije dobio sansu, dobio je itekako i od prve minute i kao rezerva. Na par utakmica jeste osvjezio ekipu ulaskom ali osim brzine i donekle nekog suta frajer je totalno neupotrebljiv bio. Svaku koju je poceo, izveden je kao jedan od losijih na terenu.
Hoce li se negdje drugo pokazati? Moguce, ali to samo govori o karakteru tog igraca gdje se ne moze snaci u vecem klubu i sa vecim pritiskom.
Samo da vam je kukati. Da je Kyeremeha otpisao isto bi kuknjava bila. Isto babe kakve.
Ide priva sad Rozman dovodi svoje igrace :urnebes: pravi teoreticari zavjera. Odes na bilo koji drugi pdf nema toga ni blizu ko ovdje.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 07 sep 2023, 13:27

FCUM je napisao/la:
07 sep 2023, 12:59
steta za Ikica. Prgav i borben ako nista. Plus domaci. SAd ce on u Zrinjskog ko i Jukic i pretvoriti se u Joaqiuna
Jah, eto i Jukic razvaljuje dole, igra ko Kamoranezi. De ba.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 07 sep 2023, 13:30

nokee je napisao/la:
07 sep 2023, 13:27
Je.bo vas Ikic, sta je to on pokazao pa da je bolji od Kyeremeha? Sace neko napisati nije dobio sansu, dobio je itekako i od prve minute i kao rezerva. Na par utakmica jeste osvjezio ekipu ulaskom ali osim brzine i donekle nekog suta frajer je totalno neupotrebljiv bio. Svaku koju je poceo, izveden je kao jedan od losijih na terenu.
Hoce li se negdje drugo pokazati? Moguce, ali to samo govori o karakteru tog igraca gdje se ne moze snaci u vecem klubu i sa vecim pritiskom.
Samo da vam je kukati. Da je Kyeremeha otpisao isto bi kuknjava bila. Isto babe kakve.
Ide priva sad Rozman dovodi svoje igrace :urnebes: pravi teoreticari zavjera. Odes na bilo koji drugi pdf nema toga ni blizu ko ovdje.
Nek dovodi koga hoće, ali ovo sa autobuskom stanicom mora stati.
Ne znam ni jedan klub da je tako nešto napravio.
Moraš imati stabilnu situaciju, moraš imati neku kičmu ekipe.
Mi već tri sezone lutamo i promijenili smo 700 nekih igrača.
Ko u tome da uopšte pokaže nešto, danas igraš, sutra si bivši?!

Meni je jasno da je Rožman došao i da kroji ekipu po svom, al jednom kad skroji, nadam se da neće svaki prelazni rok biti prometno kao na autobuskoj.
Koševo Zapad

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 07 sep 2023, 13:39

Shategabri je napisao/la:
07 sep 2023, 13:30
nokee je napisao/la:

Meni je jasno da je Rožman došao i da kroji ekipu po svom, al jednom kad skroji, nadam se da neće svaki prelazni rok biti prometno kao na autobuskoj.
Slazem se u potpunosti.
Ali kostur ekipe ti je sada i ostao, bar vecina tih glavnih igraca.
A svakako da Rozman mora detektovati tj detektovao je gdje skripi po njegovom misljenju i sta mu treba za fudbal koji preferira.
Razlika je sto smo imali trenera (masni) koji nije imao pojma sta hoce i kako da igra pa je klimao glavom za svakog igraca da se dovede kojeg mu Mirvic predlozi. Zato i imas opet ovakvu situaciju.

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 07 sep 2023, 13:42

Al nas je narkoman unazadio
Familiju mu ****
8-9 mjeseci smo mi za njim izgubili

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 07 sep 2023, 13:43

nokee je napisao/la:
07 sep 2023, 13:39
Shategabri je napisao/la:
07 sep 2023, 13:30
nokee je napisao/la:

Slazem se u potpunosti.
Ali kostur ekipe ti je sada i ostao, bar vecina tih glavnih igraca.
A svakako da Rozman mora detektovati tj detektovao je gdje skripi po njegovom misljenju i sta mu treba za fudbal koji preferira.
Razlika je sto smo imali trenera (masni) koji nije imao pojma sta hoce i kako da igra pa je klimao glavom za svakog igraca da se dovede kojeg mu Mirvic predlozi. Zato i imas opet ovakvu situaciju.
Gledam sastav sa zadnjeg derbija.
Ziljkić, Oliveira i....to je to.

slika

Ma nije problem, nek složi čovjek ekipu po svom, ali onda mora stati ovo lutanje.
Dovedeš samo baš provjereno pojačanje i ništa preko 3 igrača po prelaznom roku.
Treba jednom podvući crtu na to.

Imamo i Akademiju, odlično je snimio da je Buljubašić materijal i gurno ga u vatru.
To mi se sviđa i te stvari teba pohvaliti.
Koševo Zapad

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 sep 2023, 13:45

BordoBBoja je napisao/la:
07 sep 2023, 13:42
Familiju mu ****
I svi smo znali da će tako biti i kako će završiti, ali ono tele Mirvah ga opet dovede i zakuha i s navijačima i unazadi nas da valja.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 07 sep 2023, 13:47

Pretanak je ikic bio
ISTINA ZA VEDRANA!

Herson

Post Postao/la Herson » 07 sep 2023, 13:49

Otpisan kod Mirze, pa otisao na posudbu u drugu tursku ligu, ni tamo se nije naigrao, sad otpisan kod Rozmana, znaci da definitivno nije za Sarajevo i da je s razlogom stavljena tacka na tu pricu. Decku sve najbolje u daljnoj karijeri, ali apsolutno nicim nije zasluzio da se toliko zali za njim ovdje.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 07 sep 2023, 13:57

Ja sam vidio da je glup kad nije gurnuo loptu u praznu mrežu nego je nastavio voditi.
ISTINA ZA VEDRANA!

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 07 sep 2023, 14:06

joker90 je napisao/la:
07 sep 2023, 13:45
BordoBBoja je napisao/la:
07 sep 2023, 13:42
Familiju mu ****
I svi smo znali da će tako biti i kako će završiti, ali ono tele Mirvah ga opet dovede i zakuha i s navijačima i unazadi nas da valja.
Kakvih izgubljenih 8-9 mjeseci
Da je normalnog trenera imenovao, europa bi jednako bila izborena kao i sa kerom, ali bi sad fino uigraniji bili za 60%

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 07 sep 2023, 14:13

Bolje sto je momak otisao, kod nas bi samo sjedio na klupi i tjt propadao iako mislim da je bolji od trkacice Kyeremeha ali dzaba, nek ide gdje ce igrat jer mi je drag igrac bas kao i vecini. Sretno Ivane steta sto su okolnosti bile takve kakve jesu jer sigurno je dobar igrac koji se vremenom u sivilo utopio i nek ide negdje mlad je.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 07 sep 2023, 14:17

Kod nas nikad dosadno.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 07 sep 2023, 14:22

Golmani: Rogic
RB: Musa (X), Beganovic
LB: Tomasevic (X), Kapetanovic (L), Durakovic, Radovic
CB: Drobarov (X), Anicic, Serbecic (X)
DM: Balta (X), Secerovic (X), Vrancic, Zeljkovic, Cirjak (X), Djurickovic
AM: Avramovski, Julardzija, Mustafic
Krila: Ikic (X), Guliashvili (L), Penaranda, Viveros (X), Ziljkic, Hasic
Napad: Renan

Mislim da je to sve. Igraci koji su dovedeni otkako je Mirvic tu, pola ih vec rastjerano. :lol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”