FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A ako treneru ne odgovara ne kontam cemu kuknjava, imao je statisku koja cesto vara i nista drugo. Kao krilo ja ne znam da je ikad probio nekoga po strani, previse trom igrac za tu poziciju i ja bi ga nakon one promasene sanse u Doboju sa Dudicem sa noge na nogu 

Trener najbolje zna i tako je odlucio, mozete kmecati do sutra.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Hebibovic je za Kyeremeha Phil Foden
Uopšte nemam namjeru da se svađam niti raspravljam ovdje. Očigledno sam propustio nešto ali stvarno ne znam kako je moguće da je SFK citiram "najvece zlo sto nam se ikad desilo." Obzirom da pratim klub čitav život i znam kakva su nam se sranja dešavala, kakvi su ljudi bili u klubu i šta su radili od rata do danas, ali da je SFK najveće zlo to nisam znao. Molim te da mi daš konkretno objašnjenje svoje tvrdnje, ne lopov ovaj lopov onaj, nego konkretno zbog tog i tog. Opet ponavljam nikakva provokacija nego te molim da mi objasniš.
Sretno Ikiću!
-
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Yebo Real, mi smo bosanski Chelsea.Sanchez87hz je napisao/la: ↑07 sep 2023, 12:56Desna krila: Viveros kazu nevalja,Guly posudba,Ikic nevalja,Kyeremeh nula,i sad Hasic nespreman i na posudbi kod nasMirvic najjaci SD
![]()
I opet za slijedecu godinu trazi krilo.
Imamo sistem jaci od Reala![]()
To je sad u modi

Koševo Zapad
Je.bo vas Ikic, sta je to on pokazao pa da je bolji od Kyeremeha? Sace neko napisati nije dobio sansu, dobio je itekako i od prve minute i kao rezerva. Na par utakmica jeste osvjezio ekipu ulaskom ali osim brzine i donekle nekog suta frajer je totalno neupotrebljiv bio. Svaku koju je poceo, izveden je kao jedan od losijih na terenu.
Hoce li se negdje drugo pokazati? Moguce, ali to samo govori o karakteru tog igraca gdje se ne moze snaci u vecem klubu i sa vecim pritiskom.
Samo da vam je kukati. Da je Kyeremeha otpisao isto bi kuknjava bila. Isto babe kakve.
Ide priva sad Rozman dovodi svoje igrace
pravi teoreticari zavjera. Odes na bilo koji drugi pdf nema toga ni blizu ko ovdje.
Hoce li se negdje drugo pokazati? Moguce, ali to samo govori o karakteru tog igraca gdje se ne moze snaci u vecem klubu i sa vecim pritiskom.
Samo da vam je kukati. Da je Kyeremeha otpisao isto bi kuknjava bila. Isto babe kakve.
Ide priva sad Rozman dovodi svoje igrace

- napoleon72
- Kontakt:
Jah, eto i Jukic razvaljuje dole, igra ko Kamoranezi. De ba.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Shategabri
- Kontakt:
Nek dovodi koga hoće, ali ovo sa autobuskom stanicom mora stati.nokee je napisao/la: ↑07 sep 2023, 13:27Je.bo vas Ikic, sta je to on pokazao pa da je bolji od Kyeremeha? Sace neko napisati nije dobio sansu, dobio je itekako i od prve minute i kao rezerva. Na par utakmica jeste osvjezio ekipu ulaskom ali osim brzine i donekle nekog suta frajer je totalno neupotrebljiv bio. Svaku koju je poceo, izveden je kao jedan od losijih na terenu.
Ide priva sad Rozman dovodi svoje igracepravi teoreticari zavjera. Odes na bilo koji drugi pdf nema toga ni blizu ko ovdje.
Ne znam ni jedan klub da je tako nešto napravio.
Moraš imati stabilnu situaciju, moraš imati neku kičmu ekipe.
Mi već tri sezone lutamo i promijenili smo 700 nekih igrača.
Ko u tome da uopšte pokaže nešto, danas igraš, sutra si bivši?!
Meni je jasno da je Rožman došao i da kroji ekipu po svom, al jednom kad skroji, nadam se da neće svaki prelazni rok biti prometno kao na autobuskoj.
Koševo Zapad
Slazem se u potpunosti.Shategabri je napisao/la: ↑07 sep 2023, 13:30Nek dovodi koga hoće, ali ovo sa autobuskom stanicom mora stati.nokee je napisao/la: ↑07 sep 2023, 13:27Je.bo vas Ikic, sta je to on pokazao pa da je bolji od Kyeremeha? Sace neko napisati nije dobio sansu, dobio je itekako i od prve minute i kao rezerva. Na par utakmica jeste osvjezio ekipu ulaskom ali osim brzine i donekle nekog suta frajer je totalno neupotrebljiv bio. Svaku koju je poceo, izveden je kao jedan od losijih na terenu.
Ide priva sad Rozman dovodi svoje igracepravi teoreticari zavjera. Odes na bilo koji drugi pdf nema toga ni blizu ko ovdje.
Meni je jasno da je Rožman došao i da kroji ekipu po svom, al jednom kad skroji, nadam se da neće svaki prelazni rok biti prometno kao na autobuskoj.
Ali kostur ekipe ti je sada i ostao, bar vecina tih glavnih igraca.
A svakako da Rozman mora detektovati tj detektovao je gdje skripi po njegovom misljenju i sta mu treba za fudbal koji preferira.
Razlika je sto smo imali trenera (masni) koji nije imao pojma sta hoce i kako da igra pa je klimao glavom za svakog igraca da se dovede kojeg mu Mirvic predlozi. Zato i imas opet ovakvu situaciju.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Al nas je narkoman unazadio
Familiju mu ****
8-9 mjeseci smo mi za njim izgubili
Familiju mu ****
- Shategabri
- Kontakt:
Gledam sastav sa zadnjeg derbija.nokee je napisao/la: ↑07 sep 2023, 13:39Slazem se u potpunosti.Shategabri je napisao/la: ↑07 sep 2023, 13:30Nek dovodi koga hoće, ali ovo sa autobuskom stanicom mora stati.nokee je napisao/la: ↑07 sep 2023, 13:27Je.bo vas Ikic, sta je to on pokazao pa da je bolji od Kyeremeha? Sace neko napisati nije dobio sansu, dobio je itekako i od prve minute i kao rezerva. Na par utakmica jeste osvjezio ekipu ulaskom ali osim brzine i donekle nekog suta frajer je totalno neupotrebljiv bio. Svaku koju je poceo, izveden je kao jedan od losijih na terenu.
Ali kostur ekipe ti je sada i ostao, bar vecina tih glavnih igraca.
A svakako da Rozman mora detektovati tj detektovao je gdje skripi po njegovom misljenju i sta mu treba za fudbal koji preferira.
Razlika je sto smo imali trenera (masni) koji nije imao pojma sta hoce i kako da igra pa je klimao glavom za svakog igraca da se dovede kojeg mu Mirvic predlozi. Zato i imas opet ovakvu situaciju.
Ziljkić, Oliveira i....to je to.

Ma nije problem, nek složi čovjek ekipu po svom, ali onda mora stati ovo lutanje.
Dovedeš samo baš provjereno pojačanje i ništa preko 3 igrača po prelaznom roku.
Treba jednom podvući crtu na to.
Imamo i Akademiju, odlično je snimio da je Buljubašić materijal i gurno ga u vatru.
To mi se sviđa i te stvari teba pohvaliti.
Koševo Zapad
I svi smo znali da će tako biti i kako će završiti, ali ono tele Mirvah ga opet dovede i zakuha i s navijačima i unazadi nas da valja.BordoBBoja je napisao/la: ↑07 sep 2023, 13:42Al nas je narkoman unazadio
Familiju mu ****
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Otpisan kod Mirze, pa otisao na posudbu u drugu tursku ligu, ni tamo se nije naigrao, sad otpisan kod Rozmana, znaci da definitivno nije za Sarajevo i da je s razlogom stavljena tacka na tu pricu. Decku sve najbolje u daljnoj karijeri, ali apsolutno nicim nije zasluzio da se toliko zali za njim ovdje.
Ja sam vidio da je glup kad nije gurnuo loptu u praznu mrežu nego je nastavio voditi.
ISTINA ZA VEDRANA!
- BordoBBoja
- Kontakt:
Kakvih izgubljenih 8-9 mjesecijoker90 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 13:45I svi smo znali da će tako biti i kako će završiti, ali ono tele Mirvah ga opet dovede i zakuha i s navijačima i unazadi nas da valja.BordoBBoja je napisao/la: ↑07 sep 2023, 13:42Al nas je narkoman unazadio
Familiju mu ****
Da je normalnog trenera imenovao, europa bi jednako bila izborena kao i sa kerom, ali bi sad fino uigraniji bili za 60%
- skullcrusher
- Kontakt:
Bolje sto je momak otisao, kod nas bi samo sjedio na klupi i tjt propadao iako mislim da je bolji od trkacice Kyeremeha ali dzaba, nek ide gdje ce igrat jer mi je drag igrac bas kao i vecini. Sretno Ivane steta sto su okolnosti bile takve kakve jesu jer sigurno je dobar igrac koji se vremenom u sivilo utopio i nek ide negdje mlad je.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Kod nas nikad dosadno.
- napoleon72
- Kontakt:
Golmani: Rogic
RB: Musa (X), Beganovic
LB: Tomasevic (X), Kapetanovic (L), Durakovic, Radovic
CB: Drobarov (X), Anicic, Serbecic (X)
DM: Balta (X), Secerovic (X), Vrancic, Zeljkovic, Cirjak (X), Djurickovic
AM: Avramovski, Julardzija, Mustafic
Krila: Ikic (X), Guliashvili (L), Penaranda, Viveros (X), Ziljkic, Hasic
Napad: Renan
Mislim da je to sve. Igraci koji su dovedeni otkako je Mirvic tu, pola ih vec rastjerano.
RB: Musa (X), Beganovic
LB: Tomasevic (X), Kapetanovic (L), Durakovic, Radovic
CB: Drobarov (X), Anicic, Serbecic (X)
DM: Balta (X), Secerovic (X), Vrancic, Zeljkovic, Cirjak (X), Djurickovic
AM: Avramovski, Julardzija, Mustafic
Krila: Ikic (X), Guliashvili (L), Penaranda, Viveros (X), Ziljkic, Hasic
Napad: Renan
Mislim da je to sve. Igraci koji su dovedeni otkako je Mirvic tu, pola ih vec rastjerano.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne