Bosna i Hercegovina: Šahinović, Račić, Sušić, Muharemović, Cvjetinović, Sučić, Bristrić, Krdžalić, Bašić, Šošić, Kahvić.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovog Sušića stopera iz borca gura neki menadzer kao da je Andy Bara. Lik je taraba zesca, protiv zelje kriv za gol, lose se postavlja, Trako je za njega Van Dijk licnof0rest1946 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 18:49Bosna i Hercegovina: Šahinović, Račić, Sušić, Muharemović, Cvjetinović, Sučić, Bristrić, Krdžalić, Bašić, Šošić, Kahvić.
Ma pisalo je da je imao problema na zagrijavanju da se žalio,ali evo rece komentaror da je ostao bez jednog zuba na zagrijavanju,da je to bilo u pitanju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Pitari koga god uzmu na zub taj ce uspjeti tako i s Šahinovicem.
Nema ga sta iko uzeti na zub. Sam je sebe uzeo. Sarajevu treba ozbiljan golman, a ne neko da se kali u Sarajevu. Za takvo sto postoje Stupcanice i slicni. Simple as that.
Jel iko isao na treninge nase ekipe, u ovih par dana.. RIZMAN JE izjavio da ce prva sedmica bit ubijanje kondicije a druga na uigravanju..
TAKODJE PITARI HZ MORAJU JEDNOM STAT TRENERU IZA LEDJA I PODRZAT NJEGOVE ODLUKE TAMAN DA RENEA BENKU ISTJERA IZ EKIPE, al meni se cini da bi vec bio vjesan po marinom dvoru da je izgubio od goskea ..
Posto je remi pa je nekim krigla u po grla nit ga mogu vjesat nit nevjesat i cinimi se sa se samo ceka prvi poraz i da pocne dovodi svoje igrace tjera bolje da je znao nebi ispo od ekipe uz makte nebiga rijeka otjerala, bolji se fudbal igro pod repusom, IGRANAM NIVOU ZVJEZDE 08 itd
Ibricic dzekin jaran cuvo mu djecu doso danas razrusi navija za selju itd
TAKODJE PITARI HZ MORAJU JEDNOM STAT TRENERU IZA LEDJA I PODRZAT NJEGOVE ODLUKE TAMAN DA RENEA BENKU ISTJERA IZ EKIPE, al meni se cini da bi vec bio vjesan po marinom dvoru da je izgubio od goskea ..
Posto je remi pa je nekim krigla u po grla nit ga mogu vjesat nit nevjesat i cinimi se sa se samo ceka prvi poraz i da pocne dovodi svoje igrace tjera bolje da je znao nebi ispo od ekipe uz makte nebiga rijeka otjerala, bolji se fudbal igro pod repusom, IGRANAM NIVOU ZVJEZDE 08 itd
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ko je uspio a da su ga pitari uzeli na zub? Preko 90% igrača stagnira.bordobijeli je napisao/la: ↑07 sep 2023, 18:57Pitari koga god uzmu na zub taj ce uspjeti tako i s Šahinovicem.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pasa moj, nije krigla u grlu, nego knedla. Eto cisto da se ne obrukas negdje.Pitar6785 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 19:38Jel iko isao na treninge nase ekipe, u ovih par dana.. RIZMAN JE izjavio da ce prva sedmica bit ubijanje kondicije a druga na uigravanju..
Benko123 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 19:40Pasa moj, nije krigla u grlu, nego knedla. Eto cisto da se ne obrukas negdje.Pitar6785 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 19:38Jel iko isao na treninge nase ekipe, u ovih par dana.. RIZMAN JE izjavio da ce prva sedmica bit ubijanje kondicije a druga na uigravanju..

ISTINA ZA VEDRANA!
Taj se ne brukaBenko123 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 19:40Pasa moj, nije krigla u grlu, nego knedla. Eto cisto da se ne obrukas negdje.Pitar6785 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 19:38Jel iko isao na treninge nase ekipe, u ovih par dana.. RIZMAN JE izjavio da ce prva sedmica bit ubijanje kondicije a druga na uigravanju..
NEMA NAZAD
Da brat Pitar hoce ubosti prezime nekom, vratilo bi nam se sve odmah
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Tegla knedla casa vaza cup bokal,
Poenta je da ovde kvazi navijaci hoce vjesat covjeka jer je covjek igrao 22 sa goskom,, a nemogu ni zamislit sta bi bili da smo izgubili
Poenta je da ovde kvazi navijaci hoce vjesat covjeka jer je covjek igrao 22 sa goskom,, a nemogu ni zamislit sta bi bili da smo izgubili

Ma Buljubasic ce postati svjetski igrac samo da ga zaobidju povrede. Pregled igre,kretanje bez lopte, jak na nogama, pas ,ma sve mu je odlicno 

Polako s tim. Ovdje su svi na pocetku bili odusevljeni i Salcinom, Trakom, Ramicem, Dizdarevicem itd itd, pa znamo sta bude.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Nažalost prijatelju to ti je tako.... Varešanović je procijenio da mu ne treba a Ajla ga je pustila besplatno pa kad su skotali da bi možda moglo biti od njega valjda su se ugradili u sljedeci fransfer.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 sep 2023, 18:37Jel neko pratio tog malog?Moze li malo detaljnije?AVNOJ je napisao/la: ↑07 sep 2023, 18:18Mali je otišao još ljetos u Sloveniju tadašnji stručni štab je procijenio da nije za prvi tim.ŠTA_JE je napisao/la: ↑07 sep 2023, 17:43Može li neki novinar upitati našeg sportskog direktora zašto je prodat, baš, u Sloveniju ovaj mali što je napadac (52 gola u dvije sezone u juniorima)?! Koliko smo para dobili za njega? Ili je samo pošten da ide. Ako jeste zašto je? Je li sportski direktor procijenio da nije mali roba za nas ili već ko je?
Nema sanse da momak koji zabije 32 gola u 2 sezone nema kvaliteta bar da se povede na pripreme i pruzi sansa.
Nisam ga nikad gledao ali ja se uvijek vodim time da ststistika nikad ne laze a znamo svi vrlo dobro kakvi su antitalenti i babini sinovi dobijali sansu u prvom timu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, bvsic, Haksss, MaroonBjelave, Morpheus, Venom i 56 gostiju.