Nisam čitao komentare ali mi iz iskustva izgleda kao omer da je autorBalorda je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:16Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:06A stose nerekne istina, o odlasku Nemanje, toje prva velika greska, novog trenera.
Ima jos osoba koje zanimaju razlozi njegovog odlaska, ako moze neko da odgovori![]()
Kakvi debili komentarišu na fb.
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Izgleda i dzafic je pristao uskoro objava...
Brate ko god se ne uklapa u ideje menadžera neka ide.
Istina, nervira me ovo kad igrač dođe, predstavi se, intervju se napravi i za dva mjeseca napusti klub. To toliko neozbiljno i amaterski izgleda al šta je tu je. Nadam se da će se praksa promjeniti u budućnosti.
JimmyPage je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:34Nisam čitao komentare ali mi iz iskustva izgleda kao omer da je autorBalorda je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:16Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:06A stose nerekne istina, o odlasku Nemanje, toje prva velika greska, novog trenera.
Ima jos osoba koje zanimaju razlozi njegovog odlaska, ako moze neko da odgovori![]()
Kakvi debili komentarišu na fb.

Ovo je jedan od dva rođaka na Facebooku, godinama ovakve komentaru pisu
A Omer je kralj na youtube-u

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Pristao na sta??
Sigurno. Ovakva stvar ne treba postati praksa. Po mom mišljenju sav uspjeh sa onom Dudićevom generacijom je napravljen na uigranosti, timskom duhu i po meni u tom smjeru treba ići. Tada je jako malo igrača odlazilo, ali doduše i dolazilo. Nadajmo se da je ovo tranzicijski period i da se neće ponavljati. Također uprava se ovime obavezuje da ovaj trener dobije dugoročnu priliku, jer komedija bi bila da dobije otkaz nakon što je čistku napravio.JimmyPage je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:42Brate ko god se ne uklapa u ideje menadžera neka ide.
Istina, nervira me ovo kad igrač dođe, predstavi se, intervju se napravi i za dva mjeseca napusti klub. To toliko neozbiljno i amaterski izgleda al šta je tu je. Nadam se da će se praksa promjeniti u budućnosti.
Kod nas se ne mjenjaju samo treneri nego i sportski direktori pa samim time i igraci dovode po raznolikim zeljama a i mesetarenjima. Mute svi do jednog iugradjuju se u ugovore i dogovore. Nadat se da ovaj sada ima malo vecu zelju da sklopi istinski dobru ekipu a sve ostalo mu halalosum od mene.JimmyPage je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:42Brate ko god se ne uklapa u ideje menadžera neka ide.
-
- Kontakt:
Pa naravno svaki trener vuce svoje igrace od kojih moze i zaradit, uzme mu procenat od plate i bila. Bez obzira kakav je igrac on njega vice s njim.Gr0hot je napisao/la: ↑08 sep 2023, 16:01Kod nas se ne mjenjaju samo treneri nego i sportski direktori pa samim time i igraci dovode po raznolikim zeljama a i mesetarenjima. Mute svi do jednog iugradjuju se u ugovore i dogovore. Nadat se da ovaj sada ima malo vecu zelju da sklopi istinski dobru ekipu a sve ostalo mu halalosum od mene.JimmyPage je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:42Brate ko god se ne uklapa u ideje menadžera neka ide.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Možeš li nam dati konkretne primjere kod nas? Padaju mi napamet Ikić i Pavić samo daleko od toga da su bili loši igrači.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑08 sep 2023, 16:16Pa naravno svaki trener vuce svoje igrace od kojih moze i zaradit, uzme mu procenat od plate i bila. Bez obzira kakav je igrac on njega vice s njim.Gr0hot je napisao/la: ↑08 sep 2023, 16:01Kod nas se ne mjenjaju samo treneri nego i sportski direktori pa samim time i igraci dovode po raznolikim zeljama a i mesetarenjima. Mute svi do jednog iugradjuju se u ugovore i dogovore. Nadat se da ovaj sada ima malo vecu zelju da sklopi istinski dobru ekipu a sve ostalo mu halalosum od mene.JimmyPage je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:42
Brate ko god se ne uklapa u ideje menadžera neka ide.
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ima li ista ljepse nego citati kmecanje ovih degenerika koji ne mogu primirisat klubu
Andjusic ako nije bio voljan produziti ugovor i ako je doslo do zasicenja onda je ovo najbolja stvar. Muminovica Domica Dzafica se isto treba rjesavati meni Dzafic tip igraca isto Andjusic ima potez ali nema tu eksplozivnost za pritisak ili brzu igru koju ce Klafuric forsirati

Andjusic ako nije bio voljan produziti ugovor i ako je doslo do zasicenja onda je ovo najbolja stvar. Muminovica Domica Dzafica se isto treba rjesavati meni Dzafic tip igraca isto Andjusic ima potez ali nema tu eksplozivnost za pritisak ili brzu igru koju ce Klafuric forsirati
Neznam da ima veceg kretena na balkanu od ovog bulica. Sad mu je hasic gospodin a nije mu valjao kad je bio predsjednik a Kevelja dizo u nebesa a sad kad ga je ovaj **** trazi ostavku. Ovo je samo slika fudbala u BiH kad je ovaj retard agent i hrani se od fudbala.
Mrzim levate koji pisu forza sa dva zz….nikad ni jednog igraca ne prodao vise nikome…. 

Info za Nemanju? Šta se desilo? Htio poboljšanji ugovor?
Ovčina je imao svoje razloge što nije mogao potpisati manji ugovor ali krajnje nebitno, otišao je i koga briga za njega.
Nemanja je igračina za Premijer ligu BiH.
Ovčina je imao svoje razloge što nije mogao potpisati manji ugovor ali krajnje nebitno, otišao je i koga briga za njega.
Nemanja je igračina za Premijer ligu BiH.
Nigdje podatka koliko se potrošilo na dovođenje novih igrača (plate) i raskide ugovora
Ovo go.vno treba na svakom koraku udarati.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
A gdje ima taj podatak za prošle uprave,osim na kraju godišnjeg izvještaja i podatci o ukupnim primanjima svih zaposlenih u klubu?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Upravo tako. Taj podatak će se objaviti u godišnjem izvještaju i to je to.Espiritosanto je napisao/la: ↑08 sep 2023, 18:33A gdje ima taj podatak za prošle uprave,osim na kraju godišnjeg izvještaja i podatci o ukupnim primanjima svih zaposlenih u klubu?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.