U procentima koliko je smanjenje izdvajanja na plate, može se bar tako objaviti,Espiritosanto je napisao/la: ↑08 sep 2023, 18:33A gdje ima taj podatak za prošle uprave,osim na kraju godišnjeg izvještaja i podatci o ukupnim primanjima svih zaposlenih u klubu?
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Previše se ovom Upravnom Odboru traži dlaka u jajetu od menadžerskih talova, financijskih izvještaja. Sjećam se vremena kada se za stari UO pričalo kako moraju odriješiti kesu ako mislimo naprijed, sada kada su ovi odriješili ni to ne valja. Ne kažem da su savršeni, ali ne vidim neki razlog da im se raja na kosti natovari kao što se natovarila od početka. Doduše nama uvijek nešto smeta.
Pa imaćeš u godišnjem izvještaju sve. Zahtjev da se sada barata nekim ciframa i postotcima je potpuno nerealan i nijedan klub ne radi ništa slično.Stratus7 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 18:38U procentima koliko je smanjenje izdvajanja na plate, može se bar tako objaviti,Espiritosanto je napisao/la: ↑08 sep 2023, 18:33A gdje ima taj podatak za prošle uprave,osim na kraju godišnjeg izvještaja i podatci o ukupnim primanjima svih zaposlenih u klubu?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Meni se čini da je dobar dio ovih fb kritičara zaboravio da navijamo za FK Velež, a ne za Šemsudina Hasića i uprave.ra1981 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 18:42Previše se ovom Upravnom Odboru traži dlaka u jajetu od menadžerskih talova, financijskih izvještaja. Sjećam se vremena kada se za stari UO pričalo kako moraju odriješiti kesu ako mislimo naprijed, sada kada su ovi odriješili ni to ne valja. Ne kažem da su savršeni, ali ne vidim neki razlog da im se raja na kosti natovari kao što se natovarila od početka. Doduše nama uvijek nešto smeta.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Dovodimo igrače i trenere koje smo mogli sanjati prije par godina i treba neko da navijačima podnosi izvještaje.
Navijačima koji su klubu ove godine uplatili u ime članarina 40.000 km.
Za te pare faksa ne možeš kupiti na godišnjoj bazi da igračima opereš dresove.
Upravu je onaj stefos mazlum,ćelavi i ti odstupi pa da odemo u kanton pa nek onda se pokazuje ljubav prema klubu.
Kad čitaš komentare rekao bi čovjek mi smo Hajduk imamo 100000 članova,mi to sve plaćamo
Upravu je onaj stefos mazlum,ćelavi i ti odstupi pa da odemo u kanton pa nek onda se pokazuje ljubav prema klubu.
Kad čitaš komentare rekao bi čovjek mi smo Hajduk imamo 100000 članova,mi to sve plaćamo
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Jos sebi daju za pravo da im neko polaze racune da im objasnjava po kojoj vezi dolaze igraci i koji igraci trebaju doci ili otici. Degenerici najveci onu facebook stranicu treba ugasiti ili zabraniti komentare sramota meBalorda je napisao/la: ↑08 sep 2023, 18:46Meni se čini da je dobar dio ovih fb kritičara zaboravio da navijamo za FK Velež, a ne za Šemsudina Hasića i uprave.ra1981 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 18:42Previše se ovom Upravnom Odboru traži dlaka u jajetu od menadžerskih talova, financijskih izvještaja. Sjećam se vremena kada se za stari UO pričalo kako moraju odriješiti kesu ako mislimo naprijed, sada kada su ovi odriješili ni to ne valja. Ne kažem da su savršeni, ali ne vidim neki razlog da im se raja na kosti natovari kao što se natovarila od početka. Doduše nama uvijek nešto smeta.
dali 40.000 (ako i toliko), a izbili iz dzepa bar dvaput toliko kaznama...Espiritosanto je napisao/la: ↑08 sep 2023, 18:49Dovodimo igrače i trenere koje smo mogli sanjati prije par godina i treba neko da navijačima podnosi izvještaje.
-
- Kontakt:
Jednim potezom mogu ukinuti komentarisanje na službenoj facebook stranici kluba, ali ne žele.
-
- Kontakt:
Ali i ubacili smo u kasu kluba kroz posjetu u cetri utakmice preko 160 hiljada 

Ohanite malo sa tim kritikovanjem jedni drugih.
Glupo zvucimo.
Uprava radi posao, koliko dobar?
Bumo vidili na koncu sezone!
Glupo zvucimo.
Uprava radi posao, koliko dobar?
Bumo vidili na koncu sezone!
Jeli dolazi samo napadac ili ce doci neko da zamjeni Liju? Ne vidim zamjenu za njega u trenutnom kadru, Halilovic je dobar za 30 minuta a Edo nije dovoljno dobar.
-
- Kontakt:
Jesmo da, ali ulaznica je nešto što ti plaćaš a za te novce dobijaš predstavu.Isto i za koncert,kino.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 sep 2023, 18:59Ali i ubacili smo u kasu kluba kroz posjetu u cetri utakmice preko 160 hiljada![]()
Kupiš dres za te pare ti dobiješ nešto.
Ali u segmentu gdje ne dobijaš ništa materijalno u slučaju članske karte, gdje smo tu.
Svakako pohvale za posjetu,tu nema govora i sigurno je i veća nego što je savez navodio.
I Mostarske kiše kao da su stale
Borimo se svi zajedno i Svi smo bitni.
Samo slozno i jako treba da idemo naprijed.
Mi smo Velež i to je to.
stefose i ostale defose koji unose negativu u nase redove nogama treba sto dalje od nas sutati.
Samo slozno i jako treba da idemo naprijed.
Mi smo Velež i to je to.
stefose i ostale defose koji unose negativu u nase redove nogama treba sto dalje od nas sutati.
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 sep 2023, 18:59Ali i ubacili smo u kasu kluba kroz posjetu u cetri utakmice preko 160 hiljada![]()

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Prvi sam ja skakao na bilo kakav napad na Hasica i upravu, to mi je bilo nekako normalno i jedino ispravno, gdje necu braniti covjeka koji nas je preporodio. Sad mnogi likovi koji su isto bili uz Hasica i vodili "ratove" protiv ovih klosara koji su od prvog dana bili protiv njega su postali gori od tih istih klosara. Bukvalno kad je otisao Hasic krenuli su redom na Husnica prvo, sad na ovu upravu, dlaku u jajetu traze da bi srali na ljude.Balorda je napisao/la: ↑08 sep 2023, 18:46Meni se čini da je dobar dio ovih fb kritičara zaboravio da navijamo za FK Velež, a ne za Šemsudina Hasića i uprave.ra1981 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 18:42Previše se ovom Upravnom Odboru traži dlaka u jajetu od menadžerskih talova, financijskih izvještaja. Sjećam se vremena kada se za stari UO pričalo kako moraju odriješiti kesu ako mislimo naprijed, sada kada su ovi odriješili ni to ne valja. Ne kažem da su savršeni, ali ne vidim neki razlog da im se raja na kosti natovari kao što se natovarila od početka. Doduše nama uvijek nešto smeta.
Nabijem ih na racku sve.
Pusikurci lopovski uprava i mostarskih klosara = idolopoklonici koji misle da nema Veleza bez Hasica
Potpisujem sve, sve jasnoRodjeni81 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 20:14Prvi sam ja skakao na bilo kakav napad na Hasica i upravu, to mi je bilo nekako normalno i jedino ispravno, gdje necu braniti covjeka koji nas je preporodio. Sad mnogi likovi koji su isto bili uz Hasica i vodili "ratove" protiv ovih klosara koji su od prvog dana bili protiv njega su postali gori od tih istih klosara. Bukvalno kad je otisao Hasic krenuli su redom na Husnica prvo, sad na ovu upravu, dlaku u jajetu traze da bi srali na ljude.Balorda je napisao/la: ↑08 sep 2023, 18:46Meni se čini da je dobar dio ovih fb kritičara zaboravio da navijamo za FK Velež, a ne za Šemsudina Hasića i uprave.ra1981 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 18:42Previše se ovom Upravnom Odboru traži dlaka u jajetu od menadžerskih talova, financijskih izvještaja. Sjećam se vremena kada se za stari UO pričalo kako moraju odriješiti kesu ako mislimo naprijed, sada kada su ovi odriješili ni to ne valja. Ne kažem da su savršeni, ali ne vidim neki razlog da im se raja na kosti natovari kao što se natovarila od početka. Doduše nama uvijek nešto smeta.
Nabijem ih na racku sve.
Pusikurci lopovski uprava i mostarskih klosara = idolopoklonici koji misle da nema Veleza bez Hasica

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Da nije racunovodja Stratus ubaceni zabrinuti element?
Cuj gdje su racuni, k'o da je on dao novce pa trazi izvjestaje. Druze, ogromno je cudo da se ulaze u bilo kakav sportski kolektiv sa financijske tacke gledista jer tu male ili nikakve zarade ima.
Zato

Cuj gdje su racuni, k'o da je on dao novce pa trazi izvjestaje. Druze, ogromno je cudo da se ulaze u bilo kakav sportski kolektiv sa financijske tacke gledista jer tu male ili nikakve zarade ima.
Zato

The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Majstori stvaranja panike od ničega, to smo mi...
Dok se neki još uvijek uvlače u šupak Hasiću(iako je rekao da ne postoji scenarij u kome se vraća u klub), umjesto da svi pušemo u jednom pravcu, kod nas standardno idu malograđanski, i mahalski interesi... Sudi zahvala do kraja života na svemu što je učinio, ali bi kap obraza bila reći da su ovi ljudi sastavili ekipu i stručni štab o kome smo svi blago rečeno godinama sanjali. No opet hrđavu kurcu smetaju neke dlake...

Dok se neki još uvijek uvlače u šupak Hasiću(iako je rekao da ne postoji scenarij u kome se vraća u klub), umjesto da svi pušemo u jednom pravcu, kod nas standardno idu malograđanski, i mahalski interesi... Sudi zahvala do kraja života na svemu što je učinio, ali bi kap obraza bila reći da su ovi ljudi sastavili ekipu i stručni štab o kome smo svi blago rečeno godinama sanjali. No opet hrđavu kurcu smetaju neke dlake...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Haj da ima šanse da se vrati, ali je čovjek javno rekao da se 100% neće vratiti. I tacka. Meni je on najdraži covjek poslije rata u klubu ali moramo ići dalje. Vise sam puta napisao da sam uz ovu upravu i poželio sam im sreću. Libo me racku jeko u klubu, samo nek idemo naprijed. I ovdje su mi neke stvari mutne, ali isto tako ima puno pozitivnih stvari. Nismo poslije rata imali bolju ekipu, sviđa mi se izbor trenera. Bolji mi je ovakav trener nego da stalno idemo u krug. Idealno bi bilo da svi idemo u istom pravcu, ali se to nikada neće desiti nazalost. Sretno upravi, novom treneru, Anđušiću i svim igračima. Zajedno u nove pobjede i SVI U KONJIC !
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.