Ludilo nad ludilom

Moderator/ica: GracanicaAA
Ludilo nad ludilom
Naravno da sam ludio, jer su nam napadaci tada bili Bronja i Salkanovic. Od cega Bronja nije mogao ni igrati.limvolikce1945 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:41Truhlo, prvi si ti vršio pritisak na upravu po forumu da se dovode jaki igrači, čak si i sihirbazio ovdje, tako da te smatram najvećim krivcem što nam je propao Bronja u prvom dijelu.Ne svaljuj na druge!
![]()
A što se tiče ovih kazni, već sam govorio o tome, da se ne ponavljam, ali treba popravljati svijest publike i ove imbecile što bacaju predmete nekako dovesti pameti. Treba dati legitimitet zaštitarima da ih odmah predaju policiji, a imamo mi zakone za to i kazne nisu male, samo ih treba primijeniti, uočiti (kamerom možda) počinitelja, pa da se provode. Jbt par kretena izbije nam milju eto tek tako, a platio vjerovatno samo 7km, i više neće ni doći do Slobode na tekmu. Snimiti ga i neka plati visinu kazne, pa ti bacaj ako ti je ćejf. Ništa mi nije žalije od potrošenog novca kluba na kazne, fuj!
Organizator je kriv, zato on mora platit kaznu. Stoki,gamadi,govedima oduzmeš sve što se može ubacit u teren i nema kazni.phillies je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:14...jer su nam u publici goveda. Nije isto kad se zapale baklje i malo protehnike, ali kad publika na klupu gostiju i delegata baca kisobrane, flase vinjaka (doduse unucice), i ostale stvari koje su imali pri ruci. Zato treba zapad staviti 10 maraka, zbog goveda.
Da smo vodili 2:0 vjeruj da ne bi niko nista baco. Dakle poruka za igrace i strucni stab, povedite na vrijeme da ne bi flase, kisobrani i ostali predmeti letili u terenphillies je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:14...jer su nam u publici goveda. Nije isto kad se zapale baklje i malo protehnike, ali kad publika na klupu gostiju i delegata baca kisobrane, flase vinjaka (doduse unucice), i ostale stvari koje su imali pri ruci. Zato treba zapad staviti 10 maraka, zbog goveda.
Posto si gledao Rahic, u odnosu na Mladost po ovom postu su tu negdje. Jedina prevaga su im navijaci i pun stadion kuci?avenija je napisao/la: ↑09 sep 2023, 12:29Što se tiče sutrašnje utakmice igramo je protiv slabije ekipe od naše, ako budemo na nivou, rutiniramo ih.
Oni će sigurno imati motiva i želje zbog svoje publike ali isto očekujem i od naših. 90 minuta borbe, želje za pobjedom.
Ono gdje treba obratiti pažnju su centaršutevi i gužve u 16. Ako to odbranimo i svedemo ubacaje, kornere itd na minimum već smo na pola puta do pobjede. Zato uzeti posjed i igrati svoju igru i nametnuti svoj ritam.
Jači smo, ne praviti dječije gluposti, igrati svoju igru, smireno bez obzira na pritisak, prilaziti krilnim igračima da ne mogu centrirati i to je to.
Ovo je skoro pa identična utakmica protiv Mladosti samo što će ovdje oni imati veću podršku publike i motivaciju za razliku u Doboju kod Kaknja.
Nadam se će i naši igrači biti motivasani, zeljni 3 boda jer to sigurno znaci i nekoliko hiljada ljudi u Kupu za 4 dana.
Prijenos sutra, mislio sam na seniore
0:6
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.