Da vidim jesam li ja ovo dobro shvatio, znači Klafurić ga otjera iz Veleža jer nema kuveta za trkački fudbal koji on preferira pa ga dovede Rožman u Sarajevo da igra trkački fudbal koji on preferira?
Ali bas!
Evo i ja kontam smisao ovog transfera, ukoliko uopste dode do njega.
Nije ga otjerao. Anđušić je odbio produžiti ugovor sa njima pa su dogovorili sporazumni raskid. Očito je imao ponudu od prije.
Po SS nije tako
Novi trener Mostaraca Dejan Klafurić je po dolasku u Velež odlučio da otpiše pojedine igrače, a u njegovim planovima nije bio niti Anđušić, iako je skoro redovno igrao kod prethodnih trenera Veleža.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Ali bas!
Evo i ja kontam smisao ovog transfera, ukoliko uopste dode do njega.
Nije ga otjerao. Anđušić je odbio produžiti ugovor sa njima pa su dogovorili sporazumni raskid. Očito je imao ponudu od prije.
Po SS nije tako
Novi trener Mostaraca Dejan Klafurić je po dolasku u Velež odlučio da otpiše pojedine igrače, a u njegovim planovima nije bio niti Anđušić, iako je skoro redovno igrao kod prethodnih trenera Veleža.
Po ovom tekstu on nije bio uključen u ovo a i teško je vjerovati da bi se za dan završio transfer u klub koji će mu dati veću platu. Da je otpisan prošlo bi vremena da on nađe i slabiji klub a ne Sarajevo. Kao ova trojica dole u tekstu. Kako god, nije on za našeg kluba ali igrao je nedavno na Koševu protiv nas i ako potpiše znači da se svidio Simonu.
Hrvatski stručnjak Dean Klafurić, koji je u Velež stigao nekoliko dana prije pobjede nad Željezničarem u velikom bh. derbiju, kako neslužbeno saznajemo obavijestio je tri fudbalera, Pecu, Vukčevića i Muminovića, da nisu u prvom planu, odnosno da mogu potražiti novu sredinu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Po SS nije tako
Po ovom tekstu on nije bio uključen u ovo a i teško je vjerovati da bi se za dan završio transfer u klub koji će mu dati veću platu. Da je otpisan prošlo bi vremena da on nađe i slabiji klub a ne Sarajevo. Kao ova trojica dole u tekstu. Kako god, nije on za našeg kluba ali igrao je nedavno na Koševu protiv nas i ako potpiše znači da se svidio Simonu.
Hrvatski stručnjak Dean Klafurić, koji je u Velež stigao nekoliko dana prije pobjede nad Željezničarem u velikom bh. derbiju, kako neslužbeno saznajemo obavijestio je tri fudbalera, Pecu, Vukčevića i Muminovića, da nisu u prvom planu, odnosno da mogu potražiti novu sredinu.
Ma bitno je srat. Trpao golove i nama i konama svake sezone. Ko god je pred potpisom za nas instant ismijavanje.
Ne znam, ovo sto nacuh za Vukoju, vala sto dalje od kluba...
Vidim priziva se, ali dosta je takvih prodefilovalo , a zbog ovih stvari je i Zrinjski u zadnji momenat prekinuo pregovore, nadam se da Ibricic nece naletiti.
Jusufbegović je dobio po labrnji od Anđušića. Zato je otišao Nedim, jer je psovao majku igračima. Nemanjina majka je bolesna i nije htio trpiti i štocem ga zavalio na treningu. Poslije toga Nemanja više nije htio biti tu. Ukratko.
Oj nemanja! Pa ne mogu da vjerujem da mi dovodimo nemanju andjusica! Njega Ibričić skautirao i procijenio da je on TAJ ili Rožman ma hajte molim vas. Molim vas ko dovodi igrače?!
Nasa transfer politika, murta i kurta.
Platis Ikicu raskid ugovora, i onda dovedes Andjusica.
I jedan i drugi u trenutnom rosteru mogu dobiti po 15 minuta ponekad.
Totalno bespotrebno.
Julardžija kod nas igra defanzivnog-centralnog veznog ako si njega pikao tu. Anđušić igra bukvalno sve gore ali je najviše na krilu. Mislim da Avramovski i Mustafić igraju amf-a kod Rožmana.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Julardžija kod nas igra defanzivnog-centralnog veznog ako si njega pikao tu. Anđušić igra bukvalno sve gore ali je najviše na krilu. Mislim da Avramovski i Mustafić igraju amf-a kod Rožmana.
Ma Avramu ističe ugovor za 3 mjeseca, ne vjerujem da ćemo produžiti saradnju sa tim. I ja lično mislim da Nemanja nije potreban u ovom trenutku, previše mi liči na dovođenje Kapetanovića kao trećeg lijevog beka.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast