Po SS nije tako
Novi trener Mostaraca Dejan Klafurić je po dolasku u Velež odlučio da otpiše pojedine igrače, a u njegovim planovima nije bio niti Anđušić, iako je skoro redovno igrao kod prethodnih trenera Veleža.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Po SS nije tako
Po ovom tekstu on nije bio uključen u ovo a i teško je vjerovati da bi se za dan završio transfer u klub koji će mu dati veću platu. Da je otpisan prošlo bi vremena da on nađe i slabiji klub a ne Sarajevo. Kao ova trojica dole u tekstu. Kako god, nije on za našeg kluba ali igrao je nedavno na Koševu protiv nas i ako potpiše znači da se svidio Simonu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 sep 2023, 18:15Po SS nije tako
Novi trener Mostaraca Dejan Klafurić je po dolasku u Velež odlučio da otpiše pojedine igrače, a u njegovim planovima nije bio niti Anđušić, iako je skoro redovno igrao kod prethodnih trenera Veleža.
Ma bitno je srat. Trpao golove i nama i konama svake sezone. Ko god je pred potpisom za nas instant ismijavanje.MortemHz je napisao/la: ↑09 sep 2023, 18:27Po ovom tekstu on nije bio uključen u ovo a i teško je vjerovati da bi se za dan završio transfer u klub koji će mu dati veću platu. Da je otpisan prošlo bi vremena da on nađe i slabiji klub a ne Sarajevo. Kao ova trojica dole u tekstu. Kako god, nije on za našeg kluba ali igrao je nedavno na Koševu protiv nas i ako potpiše znači da se svidio Simonu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 sep 2023, 18:15Po SS nije tako
Hrvatski stručnjak Dean Klafurić, koji je u Velež stigao nekoliko dana prije pobjede nad Željezničarem u velikom bh. derbiju, kako neslužbeno saznajemo obavijestio je tri fudbalera, Pecu, Vukčevića i Muminovića, da nisu u prvom planu, odnosno da mogu potražiti novu sredinu.
Hoce,sve zavrseno bez problema.Provjerenije i sigurnije ne moze
Julardžija kod nas igra defanzivnog-centralnog veznog ako si njega pikao tu. Anđušić igra bukvalno sve gore ali je najviše na krilu. Mislim da Avramovski i Mustafić igraju amf-a kod Rožmana.
Ma Avramu ističe ugovor za 3 mjeseca, ne vjerujem da ćemo produžiti saradnju sa tim. I ja lično mislim da Nemanja nije potreban u ovom trenutku, previše mi liči na dovođenje Kapetanovića kao trećeg lijevog beka.
Trenutno korisnika/ca: keli, NeSamSafetee, plisek, Vutra i 22 gosta.