Ko zna šta će biti i sa Australijom na OI, možda se Irving i onaj panj Ben odluče odazvatiRoninX je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:22Olimpijadq ce biti spektakl. Ja ne vjerujem u francuze kao novu silu ma kako se razvijao Wemby. Previse je tu drvenih ruku tj. deficit sutera. Jace su Svabe.
Srbijanci sa Jokicem i Kanada sa Jamalom, wigarom i sharpeom, imaju fine sanse za najveci tron.
Evo ga guslanje o sudijama na SK![]()
majku vam bolesnu...vratile vas sudije nepostojecim faulom na trici avrama
Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Centre forward
- Kontakt:
A traktorijada se dogadja u dvorištu Scale u Milanu dok u pozadini svira Bethoven.Shadows je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:18Previse ocekujes od ljudi kojima je dogadjaj godine korida u cevljanovicima, a najveca pobjeda zvezde granda.jedanjeborac je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:08I na ovoj temi upisi pokazuju koliko su Bosnjaci mali narod. Odlik malih naroda je da se slave tuđi porazi, jer nema vlastitih pobjeda.
Slavite. To je odraz kompleksa.
Pri tome, to su isti oni koji prozivaju srpske komentatore koji navijaju za svoju reprezentaciju na najvećoj smotri...
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- akisarajevo92
- Kontakt:

na kraju je Bogdan bio u pravu kad je zelio Amerikance u finalu
prvo - protiv njih se nalozis jer kakvi god su - to su ipak Ameri u kosarci
drugo - a Njemacka, mozda i trenutno jaci tim od Amerike ali se ne lozis se toliko na pobjedu protiv njih
reče lik kojem su Zvezde Granda i Zadruga najgledaniji program u drzavi

Don't believe the hype.
Aj Holidej Inovci zdrao, odoh proslaviti ovo srebro 

, pa lagano odbojku gledati
Ozbiljan stručnjak u studiju. 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Centre forward je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:23A traktorijada se dogadja u dvorištu Scale u Milanu dok u pozadini svira Bethoven.Shadows je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:18Previse ocekujes od ljudi kojima je dogadjaj godine korida u cevljanovicima, a najveca pobjeda zvezde granda.jedanjeborac je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:08I na ovoj temi upisi pokazuju koliko su Bosnjaci mali narod. Odlik malih naroda je da se slave tuđi porazi, jer nema vlastitih pobjeda.
Pri tome, to su isti oni koji prozivaju srpske komentatore koji navijaju za svoju reprezentaciju na najvećoj smotri...

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Dosta gori su igrači tipa Shai koji melju sa loptom.Ne kažem da Bogdan ne zna igrati sa loptom ,Dennis je brz lako probija ,zaobilazi blokove...L-Train je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:21E jbga sad,pa malte ne nema tezeg cuvanja od toga da za nekim konstantno trcis kroz blokove i primas udarce od visokih igraca i svejedno mu ostajes u dzepu.Bogdan itekako zna igrati i s loptom u rukuama,probijao je on masu puta kroz turnir do obruca,probijao je i danas kad nije bilo Dennisa u blizini.
Za Canadu bi bila ogromna stvar kada bi Brandon Clarke bio spreman za OI,on je nesto najbolje sto imaju na centarskim pozicijama.RoninX je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:22Olimpijadq ce biti spektakl. Ja ne vjerujem u francuze kao novu silu ma kako se razvijao Wemby. Previse je tu drvenih ruku tj. deficit sutera. Jace su Svabe.
Srbijanci sa Jokicem i Kanada sa Jamalom, wigarom i sharpeom, imaju fine sanse za najveci tron.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jel u kafani plaćaš kaemovima ili dinarima?

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pravoslavni bosanci, kompleksaši iz šumskog entiteta koji mrze državu u kojoj žive, morališu ovdje o navijanju

- FKSDoGroba
- Kontakt:
A mrze Svicarsku u fudbalu zivotom kad igraju

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Idi coki mrtvo tijelo svetog save
U guz.u ga coki hahahagagahaha
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Jok eto trebamo navijat za drzavu koja je htjela da nas izbrise. Drzava koja je unistila nase gradove i pobila Bog samo zna koliko nevinih ljudi.Shadows je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:18Previse ocekujes od ljudi kojima je dogadjaj godine korida u cevljanovicima, a najveca pobjeda zvezde granda.jedanjeborac je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:08I na ovoj temi upisi pokazuju koliko su Bosnjaci mali narod. Odlik malih naroda je da se slave tuđi porazi, jer nema vlastitih pobjeda.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne može, radni dan. Valja mu u Federaciju na posao zaraditi za kruh.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
što ga nije bilo ovdje,istina nema bas visinu za centr4aL-Train je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:25Za Canadu bi bila ogromna stvar kada bi Brandon Clarke bio spreman za OI,on je nesto najbolje sto imaju na centarskim pozicijama.RoninX je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:22Olimpijadq ce biti spektakl. Ja ne vjerujem u francuze kao novu silu ma kako se razvijao Wemby. Previse je tu drvenih ruku tj. deficit sutera. Jace su Svabe.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Pa naravno da je teze cuvati Shaia kad je kvalitetniji igrac,ovdje pricamo o tipu odbrane,veca je potrosnja kad konstantno moras da trcis i mjenjas smjer lijevo desno.lumani je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:24Dosta gori su igrači tipa Shai koji melju sa loptom.Ne kažem da Bogdan ne zna igrati sa loptom ,Dennis je brz lako probija ,zaobilazi blokove...L-Train je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:21E jbga sad,pa malte ne nema tezeg cuvanja od toga da za nekim konstantno trcis kroz blokove i primas udarce od visokih igraca i svejedno mu ostajes u dzepu.Bogdan itekako zna igrati i s loptom u rukuama,probijao je on masu puta kroz turnir do obruca,probijao je i danas kad nije bilo Dennisa u blizini.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.