NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 10 sep 2023, 20:03

Hodza95 je napisao/la:
10 sep 2023, 19:47
Podrška za UPRAVU, TRENERA I IGRAČE!!!!
Najlakse je navijati kad su pobjede, hajde budi tu kad su porazi.
Najveća glupost kod nas na balkanu je smjena trenera nakon par loših utakmica.
Treba još vremena da se ovo fino posloži, neke treba malo na hlađenje na klupu, da dođu malo sebi.
Razočaran jesam, al predaje nema.
ČELIK!
⚫️🔴
:bow: :bow:

Mi smo hodzini, hodza je nas :salut:

Svi na Bilino u srijedu :bih:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 10 sep 2023, 20:05

I kad gubiš tu smo mi!

Kup Federacije BiH - 2. kolo
NK Čelik Zenica - FK Budućnost Banovići
Srijeda, 13.09.2023. u 19:00h
Stadion Bilino polje
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 10 sep 2023, 20:18

Convicts je napisao/la:
10 sep 2023, 20:05
I kad gubiš tu smo mi!

Stadion Bilino polje
Robijaši nikada, neće te napustiti!
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Hodza95
Kontakt:

Post Postao/la Hodza95 » 10 sep 2023, 20:24

dinodino2019 je napisao/la:
10 sep 2023, 19:49
Koja smjena trenera frajer u 2.5 godine ima dva poraza u ligaskim susretima. Ja ne bih otjerao trenera sad kad bi 5 uzastopno izgubio. U tome se i vidi velicina kluba, kada i ne ide...
Neko je napisao DUVNJAK OUT, pa sam zbog toga napisao vezano za trenera.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 10 sep 2023, 20:28

Truhlo je napisao/la:
10 sep 2023, 20:18
Convicts je napisao/la:
I kad gubiš tu smo mi!

Stadion Bilino polje
Robijaši nikada, neće te napustiti!
:salut:

ALLSTARR
Kontakt:

Post Postao/la ALLSTARR » 10 sep 2023, 20:43

Convicts je napisao/la:
I kad gubiš tu smo mi!

Stadion Bilino polje
Daj ba ne seri neće bit 100 ljudi poslije ovakve bruke i sramote

Duvnjak OUT

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 10 sep 2023, 20:45

ALLSTARR je napisao/la:
10 sep 2023, 20:43
Convicts je napisao/la:
I kad gubiš tu smo mi!

Stadion Bilino polje

Duvnjak OUT
Bit ce duplo od toga barem samo na jugu, ne racunajuci zapad.

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 10 sep 2023, 20:51

Svakom nizu dodje kraj pa tako i ovom nasem, nazalost. Sta ste mislili da do poraza nece doc? Iskreno vise sam ga ocekivao od Stupcanice u prvom kolu nego od sada do Rahica kada smo uvezali dvije pobjede ali sta je tu je. Imali smo dobrih prilika da se vratimo u utakmicu, nije proslo, nije htjelo u gol i to je to. Ovakve utakmice se desavaju i toga svi moramo biti svjesni!
Mada iskreno u prvom poluvremenu to i nije izgledalo toliko lose sto se igre tice, igrali smo pas igru, stvarali sanse ali nije islo i dobijemo gol iz kontre
Vise sam ocekivao od nase odbrane koja je inace jaka i cvrsta danas su igrali premekano.
Takodje sam vise ocekivao od izmjena ali oni nisu stvorili sanse kako treba s igracem vise.
Dobrvo ovo analizirati i vec se okrenuti kup utakmici u srijedu. Igraci i strucin stab ne smiju dopustiti da ih ova utakmica poljulja i ostavi negativan uticaj na ekipu!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 10 sep 2023, 20:55

Pisao sam prije ove tekme, da bih vise volio 3 boda sa ova dva gostovanja, tj jedan poraz i jednu pobjedu, nego dva remija. Ima popravni u kaknju, nema sanse da nam se ponovi ovaj rahic iz vise razloga. Nekad je i poraz prilika za pocetak velikog niza :bih:

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 10 sep 2023, 20:56

Truhlo je napisao/la:
10 sep 2023, 19:06
flash84 je napisao/la:
10 sep 2023, 18:54
Nije ovo ni bilo toliko lose koliko je bilo neinteligentno danas. Mi smo sami sebe pobijedili. Drugi put igramo protiv ovih lezecih ekipa i nismo nista naucili.
Bukvalno. I to kod 1:0 fino je isla igra, malo vise koncentracije i mirnoce je falilo. Ona napucavanja varde, sivca i jos nekog sa 30 plus metara su nepotrebna.

Nadao sam se da ce Aladin biti spreman. Za ovakva gostovanja iskustvo je zlata vrijedno. Pitao sam i za Fenu, gdje je? Malo i nama treba bezobrazluka, umrtviti igru ako znas da ce protivnik biti nalozen od prve minute. Malo se valjati, ispucati koju loptu, pa onda krenuti igrati svoju pas igru.

Kod nas je igra i taktika ista i kad igramo protiv Rahica, Sarajeva i Radnika. Jbg sve je ovo priprema i ucenje za narednu sezonu. Imali smo ovakvih utakmica u centru koliko hoces u prvoj sezoni :mrgreen:
Slazem se, taktika nam je uvijek ista nebitno ko je protivnik. Cak sam i ja pisao da se igra i taktika uglavnom svodi na isto i da me je tu Duvnjak s obzirom na njegov kapacitet malo i razocarao. Ocekivao sam vise po tom pitanju od pocetka jer neke ekipe i iz DLC su procitale igru da nece iz ove lige. Pa neki treneri promjene po dvije po tri formacije u toku utakmice.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 10 sep 2023, 20:58

ALLSTARR je napisao/la:
10 sep 2023, 20:43
Convicts je napisao/la:
I kad gubiš tu smo mi!

Stadion Bilino polje

Duvnjak OUT
Lud si :urnebes: :crazy:

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 10 sep 2023, 21:06

kirat410 je napisao/la:
10 sep 2023, 18:45
samoposteno je napisao/la:
10 sep 2023, 18:26
Ovim nasim baletanima treba ozbiljnu bukvicu ocitat ili igraj i zalazi se na terenu ili idi u tri p.icke materne od Celika ovo se odnosi na sve i jednog na terenu
Ne smijes brate to ovdje napisati jer ti odmah kazu da si pljuvac i da nemas pravo komentarisati ako si dao 60KM za članstvo.

Protiv Radnika je bila uvertira i evo danas je prekipilo. Mozda ovi jesu seljacka ekipa, pipnes im igraca moraju ga ozivljavat, mozda jest sudija katastrofa bio, ali mi ne igramo dobro ljudi ba. Kakav Karalić, kakav Šarić sta vidite vi u tim igracima. Neke stvari apsolutno nikako ne stimaju. Ni jedan od svih silnih igraca koji su dovedeni nije pokazao da je pojačanje. To što Šarić napravi 2,3 prodora po strani, što Mašić promašuje gore od Šijerkića, što Karalić lijepo trči, Vardo izgubi živce pa nabija loptu reda radi, to je samo loš dan?

Čitav B tim igraca se doveo, ali se pojedinci ne mogu poslati na klupu bez obzira kako lose igrali.

Bruka i sramota danas.
Ja pratim vec tri godine ovaj forum al od prije nekoliko mjeseci sam poceo i komentarisati ali samo sto se tice fudbala jer znam da sam kompetentan za to, a sad si me ti najterao i da prokomentarisem nevezano za fudbal. Primjetio sam da si ti najveci hejter Karalica ovdje ne samo sad nego od kad je on u klubu. On kad igra odlicno kad ga ljudi hvale ti sutis ne progovaras nista, a jedva cekas da odigra losu utakmicu il poluvrijeme da ga pocnes pljuvat. I ja sam reko da mu je ovo najlosije poluvrijeme od pocetka priprema ne samo lige al ga nisam pljuvo iako smatram da je bilo i losijh od njega. Ne moras ti njeg volit nisi mu mati otac da ga moras volit al daj budi malo realan i objektivan. Govorim ti ovo iz dobre namjere jer je i suvise ocigledno.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 10 sep 2023, 21:08

NekiForumas je napisao/la:
10 sep 2023, 20:56
Truhlo je napisao/la:
flash84 je napisao/la:
Nije ovo ni bilo toliko lose koliko je bilo neinteligentno danas. Mi smo sami sebe pobijedili. Drugi put igramo protiv ovih lezecih ekipa i nismo nista naucili.
Bukvalno. I to kod 1:0 fino je isla igra, malo vise koncentracije i mirnoce je falilo. Ona napucavanja varde, sivca i jos nekog sa 30 plus metara su nepotrebna.

Nadao sam se da ce Aladin biti spreman. Za ovakva gostovanja iskustvo je zlata vrijedno. Pitao sam i za Fenu, gdje je? Malo i nama treba bezobrazluka, umrtviti igru ako znas da ce protivnik biti nalozen od prve minute. Malo se valjati, ispucati koju loptu, pa onda krenuti igrati svoju pas igru.

Kod nas je igra i taktika ista i kad igramo protiv Rahica, Sarajeva i Radnika. Jbg sve je ovo priprema i ucenje za narednu sezonu. Imali smo ovakvih utakmica u centru koliko hoces u prvoj sezoni :mrgreen:
Slazem se, taktika nam je uvijek ista nebitno ko je protivnik. Cak sam i ja pisao da se igra i taktika uglavnom svodi na isto i da me je tu Duvnjak s obzirom na njegov kapacitet malo i razocarao. Ocekivao sam vise po tom pitanju od pocetka jer neke ekipe i iz DLC su procitale igru da nece iz ove lige. Pa neki treneri promjene po dvije po tri formacije u toku utakmice.
Pokazao je Duvnjak protiv Famosa u gostima sa 3 5 2, onda Visoko, Klis su tekme dobro takticki odradjene. Danas smo ispali naivni, ali ne sumnjam u Duvnjaka da ce to utegnuti i popraviti.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 sep 2023, 21:12

Je Duvnjaku jedino zamjerim sto je pripreme odradio potpuno laicki isto da je 2 dana u fudbalu jedno poluvrijeme 11 drugo drugih 11 tako u evopi igraju djeca do 4 god da ne bi plakali

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 10 sep 2023, 21:13

Meni prvo poluvrijeme uopste nije izgledalo lose, napadali smo 45 minuta konstantno, Zuna mi je bio los, inace vezni red nam se slabo kreće prema lopti, vezni igrac ne smije stat, pogotovo kad je lopta kod nas. Ko se puno nada puno se i razocara, mada ja i dalje mislim da cemo biti u vrhu ove godine, do 5. najnize. Po meni krivica je na treneru za ove lose igre, ipak podrska od mene, poslozice on to abd
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 10 sep 2023, 21:14

Jest lijepo vidjeti popunjen stadion i sve to, ali nekako brzo poletimo i ambicije se umnože x1000 nakon jedne dobre partije, zato neka nam malo i ovog spuštanja, jbg. Realno govoreći, mnogi od ovih igrača još nisu u glavi napravili taj prijelaz u viši rang, npr. Vardo i sl., valjda se desi uskoro. Međutim, ovu smo utakmicu dominirali, imali posjed i daleko više prilika, ko nije gledao ovako po rezultatu bi mogao pomisliti da su nas razvalili jer rezultat tako pokazuje, ali nije baš bilo tako. Imali smo problem oko realizacije, ali brate i nazad smo bili šuplji, treba više koncentracije kada nam rade kontru, a radit će je mnogi jer igramo napadački, tad nam ostaje dosta prostora nazad.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 10 sep 2023, 21:19

limvolikce1945 je napisao/la:
10 sep 2023, 21:14
Jest lijepo vidjeti popunjen stadion i sve to, ali nekako brzo poletimo i ambicije se umnože x1000 nakon jedne dobre partije, zato neka nam malo i ovog spuštanja, jbg. Realno govoreći, mnogi od ovih igrača još nisu u glavi napravili taj prijelaz u viši rang, npr. Vardo i sl., valjda se desi uskoro. Međutim, ovu smo utakmicu dominirali, imali posjed i daleko više prilika, ko nije gledao ovako po rezultatu bi mogao pomisliti da su nas razvalili jer rezultat tako pokazuje, ali nije baš bilo tako. Imali smo problem oko realizacije, ali brate i nazad smo bili šuplji, treba više koncentracije kada nam rade kontru, a radit će je mnogi jer igramo napadački, tad nam ostaje dosta prostora nazad.
Naveo si igraca mozda koji je najbolje napravio prelaz. Bar po meni. Danas je bio slab.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 10 sep 2023, 21:23

Truhlo je napisao/la:
10 sep 2023, 21:08
NekiForumas je napisao/la:
10 sep 2023, 20:56
Truhlo je napisao/la:

Pokazao je Duvnjak protiv Famosa u gostima sa 3 5 2, onda Visoko, Klis su tekme dobro takticki odradjene. Danas smo ispali naivni, ali ne sumnjam u Duvnjaka da ce to utegnuti i popraviti.
Tako je, znam da on moze dosta bolje i da je to pokazivao , zato to i govorim. Apsolutno povjerenje i Duvnjaku i igrackom kadru.

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 10 sep 2023, 21:26

Truhlo je napisao/la:
flash84 je napisao/la:

Fali tog mangupluka i drskosti kod naših igrača a ne da Ko sivonje se iznerviraju pa ne znaju kud udaraju. Čovjek bi zbog ovolikog broja igrača iz Zenice očekivao da se vidi taj mangupluk na terenu.

Isakovic ima tu drskost i falio je danas da ih trzne malo. Horic uz svo poštovanje prema njemu nema tu energiju i snagu da digne ekipu mentalno.

Fenan mi iskreno ne fali. Nisam volio njegove horizontalne kretnje s loptom po terenu od vremena kad je igrao s Libetom i ekipom a tako je i danas.

Iskreno volio bih da se Mahir uozbilji i odigra koju tekmu s Mesićem, Hreljom prema naprijed. Ono njegovo rješavanje odrbabenog igrača jednom promjenom kretnje i lagano po zemlji u dalji golmanov ugao :opaopa:

Valjda će i Duvnjak nadoc u medjuvremenu i vidjet kako neke tekme treba igrat u ovom rangu.

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 10 sep 2023, 21:31

prisonbreak je napisao/la:
10 sep 2023, 21:19
limvolikce1945 je napisao/la:
10 sep 2023, 21:14
Naveo si igraca mozda koji je najbolje napravio prelaz. Bar po meni. Danas je bio slab.
Slažem se da je imao dobrih utakmice u ovom rangu, ali on jer nagazna mina za naš tim, u stanju je napraviti grešku nazad koja nas može skupo koštati. Možemo u ovu kategoriju uvrstiti i Alija, Karalića i druge bivše juniore, treba im taj neki update na viši rang u glavi, nadam se da će se desiti što prije.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 11 gostiju.