Onaj zeleni Minecraft dres perverzija.
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Sere i ovaj Viktor, baš se vidi da je sponzorisan (logično da će biti), ali upakuj ga brate malo. Do jučer mu je najbolji klon Elysiuma, bila Flavia - Elite, sad je to ovaj Trillium, a sutra će vjerovatno biti Chogan ukoliko daju dovoljno para 
Stari klipovi su mu baš odlični, ali ovo novo je propast - a vidim da su i pregledi masovno opali. Ako neko traži dobar parfemski kanal "Srpski Artgazam" mi je stvarno odličan, doduše on preporučuje neke parfeme koje ne možeš naći nigdje, ali makar nije toliko fejk kao Viktor.
Stari klipovi su mu baš odlični, ali ovo novo je propast - a vidim da su i pregledi masovno opali. Ako neko traži dobar parfemski kanal "Srpski Artgazam" mi je stvarno odličan, doduše on preporučuje neke parfeme koje ne možeš naći nigdje, ali makar nije toliko fejk kao Viktor.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Danas uzeo, čovječe udara u glavu koliko je jakAshburtonG je napisao/la: ↑02 sep 2023, 15:35Ne treba ti dekant za Amber Oud Tobacco, samo pomirisi TFTV i to ti je to. Bukvalno ne postoji priblizniji clone nekog parfema od njega, samo sto je
Al Haramain nesto potentniji parfem.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Napokon sam uspio doci do Celestiala, stize sutra 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Preporuka za MIST parfumeriju na Ilidži, ali isključivo za arapske parfeme (najviše Lattafa), Asad oko 60 KM i Khamrah 100KM što su fakat fine ponude.
Ostatak ponude su prenapuhali, Mancera RT oko 260 KM
Ostatak ponude su prenapuhali, Mancera RT oko 260 KM
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Asad 60? Probao sam dekant, ako je 60 uzet cu ga odmah.
Khamrah mi se svidja bas, al imam vec zimskih, jedino ako nekog za split nafatam.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- AshburtonG
- Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 00:22Danas uzeo, čovječe udara u glavu koliko je jakAshburtonG je napisao/la: ↑02 sep 2023, 15:35Ne treba ti dekant za Amber Oud Tobacco, samo pomirisi TFTV i to ti je to. Bukvalno ne postoji priblizniji clone nekog parfema od njega, samo sto je
Al Haramain nesto potentniji parfem.Hvala za prijedlog, doktor za parfeme broj 1 na forumu
![]()
Sad od oktobra ako bude hladnije uzmi i TF Ombre Leather EDP, ako volis kozu. To je bas doktorski parfem.
Jesi probao mozda Red Tobacco Intense?
- AshburtonG
- Kontakt:
Nisam.
Ja sam Red Tobbaco naciljao za zimu. Mislio sam Ceketial uzeti za jesen ali mi se izbiše pare iznenadno tako da ču ostati na Armafu do zime 
https://eu.poloclub.com/de/products/jer ... nate-39002
Ima li gdje online kod nas ovih polo duskerica?
Ima li gdje online kod nas ovih polo duskerica?
Celestial moze haman 365 dana u godini ( ne bih ga stavljao jedino ljeti po danu kad przi ). Neki dan mi je dosao, na prvu onako sto mogu dati komentar jest da je miris kao da si usao u zubarsku ordinaciju ali neku gdje ce te opsluzivati zgodna plavusa u najboljim godinama
Red Tobacco mozes uzeti 10ml, bice ti dosta da izguras zimu lagano obzirom da ne moze stalno da se nosi, a ide jako malo sprejeva
CDNI Limited je bomba. Ovo traje sto godina, najjaci CDNI sigurno.
Ako nekom trebaju dekanti, mogu da preporucim jednog momka. Ima cca 200 parfema u kolekciji, bocice su mu dobre a i cijene su vise nego OK.
Jeko momčina, da vidim koje dekante imaharden je napisao/la: ↑18 sep 2023, 14:57Celestial moze haman 365 dana u godini ( ne bih ga stavljao jedino ljeti po danu kad przi ). Neki dan mi je dosao, na prvu onako sto mogu dati komentar jest da je miris kao da si usao u zubarsku ordinaciju ali neku gdje ce te opsluzivati zgodna plavusa u najboljim godinamanemoj nikako na slijepo ako nisi probao Ganymede. Isto ako ne volis sintetiku, preskoci. Ovaj parfem vristi na sintetiku. Takodjer siguran sam da mu treba malo da sazrije jos.
Red Tobacco mozes uzeti 10ml, bice ti dosta da izguras zimu lagano obzirom da ne moze stalno da se nosi, a ide jako malo sprejeva![]()
CDNI Limited je bomba. Ovo traje sto godina, najjaci CDNI sigurno.
Ako nekom trebaju dekanti, mogu da preporucim jednog momka. Ima cca 200 parfema u kolekciji, bocice su mu dobre a i cijene su vise nego OK.
Bila je jedan kineska stranica za online kupovinu dresova, lijepe kopije, moglo se odabrati cak i da odstampaju ime/broj, da li se neko sjeca mozda ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
dhgate mozda, s tim da ne salju u BiH cini mi se.
https://m.kitgg4.com/
Kit gg najkvalitetnije kopije ljudi prave za smijesne pare

ja planiram sebi da narucim ovaj dres od venecije najveci ses od svih dresova u evropi uvijek ima Venecija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.