Hamulić ne zna lopte igrat, nikako da to shvatite...ArtVandelay je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:47Na osnovu čega su ćivić, maksumić i bilbija u reprezentaciji?
Ljudi prizivali bilbiju a on hodajuća ubleha s 33 godina u guzici, umjesto da ubaci hamulića...
Tačno sam znao da će nam se ovo dogoditi. Majke mi. I samo nama se događaju ovakve stvari da u zadnjoj minuti primamo gol. Događalo se protiv Kipra, Grčke, Slovačke npr...
Ko nas je kleo stvarno nije dangubio.
Raspad države, reprezentacije, narod potpuno demoraliziran , defetizam...
BiH-Lihtenštajn/Island-BiH (8.septembar/11.septembar)
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: BiH-Lihtenštajn/Island-BiH (8.septembar/11.septembar)
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Bio je previše uspješan.bordobijeli je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:47Volio bi da neko Vicu i Misketa pita zasto je smjenjen Ivajlo ??
Cilj je rastaviti državu a ne izgraditi je.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- tutankamon1905
- Kontakt:
u njegovom slucaju samo lijep naziv za potjeran, poslan na posudbu..normalno da ga nece tek tako pustit kad su ga platili. A pisemo opet nakon kratkog perioda, kad dvije utakmice budeMortemHz je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:37Nije ga niko ''potjerao'' već nije bio zadovoljan sa minutažom pa su ga poslali na posudbu, na njegov zahtjev. U Nizozemskoj ima jednu asistenciju za 3 utakmice, za početak ok. Imaju 5 napadača u timu i on se već izborio za prvu postavu (prvi je napadač) pa ćemo vidjeti kako će igrati dalje.tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:31hebo li te hamulic u pakas..potjerali ga iz tuluza, u vitezeu se ne moze s loptom sastavitDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:26da je hamulic bio bi gol
hebo li vas nemanja u tu suplju glavu vasu
na klupi pa opet napravi cirkus jer ocito misli da je pretplacen na prvih 11 gdje god dodje
Ne može nas izvaditi ni Klopp na klupi, ni da Haaland državljanstvo dobije.
-
Napoleon1921
- Kontakt:
Ne ispucava Vico lopte u bunar i ne usporava Miske svaki napad svojim idiotizmom.
Dali su vise puta nekakve "kvaziodgovore" igra nije bila atraktivna htjeli su bolju atmosferu bla blabordobijeli je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:47Volio bi da neko Vicu i Misketa pita zasto je smjenjen Ivajlo ??
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- ArtVandelay
- Kontakt:
denimen99 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:49Hamulić ne zna lopte igrat, nikako da to shvatite...ArtVandelay je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:47Na osnovu čega su ćivić, maksumić i bilbija u reprezentaciji?
Ljudi prizivali bilbiju a on hodajuća ubleha s 33 godina u guzici, umjesto da ubaci hamulića...
Tačno sam znao da će nam se ovo dogoditi. Majke mi. I samo nama se događaju ovakve stvari da u zadnjoj minuti primamo gol. Događalo se protiv Kipra, Grčke, Slovačke npr...
Eto neka zna bilbija, hodati ne zna ubleha iz kluba s imenom mađarskog plemića...
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Teško da će im to uspjeti... internet je pun branioca Bosne, pogotovo ovaj forum. I tastaturu ovu za Bosnu svoju hhhPirke je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:49Bio je previše uspješan.bordobijeli je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:47Volio bi da neko Vicu i Misketa pita zasto je smjenjen Ivajlo ??
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Chapman1886
- Kontakt:
Majmune, šta je savez kriv za golove ? Igrači igraju u Ajaxu, Feneru, Atalanti, Milanu, rijetko koji da je u šaban ligi. Ne valjaju igrači i mentalitet, nema veze sa savezom, ne tražite im izgovor. od kad sam je presto pratit rahat zaspim svaku noc, bez onih visokih otkucaja srca...Sramite se bagro! Edine kao kapiten vrijeme je da više izađeš na press i kažeš sve! Vrijeme je Edineeeeeee. Asmir Begović je sa obrazom otišao! Meho Kodro, još jedno "veliko" trenersko ime, jedan u nizu kojima su dali reprezentaciju da se uči. Ovako je mogao i Hadžibegić, nikakve razlike. Reći će da nismo imali sreće....Ide ceh dobar večeras za nargila barove na Islandu. Eto pjanketa , još odmoran nije igrao plaho , svježa pluća , može dva šlaufa odjednom dudlat. Luksemburg je ovim pingvinama dao 3 komada, a mi nemozemo, i jos izgubimo, ma daj sramota, gasi sve, luksemburg ispred tebe bruka, zapalit sve, samo se covjek nervira bezveze. dobro su igrali ali nema to mentalitet za pobjedu vidi se da se unervoze kad imaju sanse za gol.
-
tersnakvadrat
- Kontakt:
90KA pobjednik SS foruma.
- Centre forward
- Kontakt:
Suština svega.Pirke je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:49Bio je previše uspješan.bordobijeli je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:47Volio bi da neko Vicu i Misketa pita zasto je smjenjen Ivajlo ??
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Nemanja da je igrao od prve minute, zabili bi bar jedan.ArtVandelay je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:51denimen99 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:49Hamulić ne zna lopte igrat, nikako da to shvatite...ArtVandelay je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:47Na osnovu čega su ćivić, maksumić i bilbija u reprezentaciji?
Eto neka zna bilbija, hodati ne zna ubleha iz kluba s imenom mađarskog plemića...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Može li neko stručniji napisati koga možemo dobiti?
-
Napoleon1921
- Kontakt:
Centre forward je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:52Suština svega.Pirke je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:49Bio je previše uspješan.bordobijeli je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:47Volio bi da neko Vicu i Misketa pita zasto je smjenjen Ivajlo ??
-
montolivo18
- Kontakt:
Pa mi nemamo igrača nikako, Bilbija je najmanji problem. Zamisli, u odbrani igra Milicević, Ćivić ulazi da nabaci kakvu loptu, Siničina ulazi da ga zabije...ArtVandelay je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:47Na osnovu čega su ćivić, maksumić i bilbija u reprezentaciji?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
prioriteti a to je smjena isusene sljive koju treba odma oboritbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:52Okrećemo se obavezama u baražu.
Može li neko stručniji napisati koga možemo dobiti?
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, ajaca, Alucard, aqarius, ArtemisFowl, AzRimiRzA, BarbareZeljin, bavariapivo, Beli98, bh22, bordobijeli, Bosnjo22, CAGarfia, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, Daduli, dariolovrinovic00, darker10, deda, delko, DjaniTarik, Drum, eaglebvb09, ELDIABLO20, Enigmaa, enobarca, farenhajt, feniksptica, FerdinandF, Frankie, Fudo, GG3, GIBRA, Goalgetter, GokuSSJG, GrbavicaHrammm, greenwood, haklamas, HariTz, Hazre, IgmanskiVukovi, InatSilniBosanski, James1987, jasmin10, Jet2Holiday, JimmyPage, Kaunas, Kljukusar, komax, Kylian, lakilone, Lavcina, LeCoq, legendarnadruga, MacArsla, Majstorinho, marlostanf1eld, MaroonBjelave, Micron, Mocvara1991, MokraKifla, MostarNeretva, Napapijri, nebeskasila, Obdunsmen, Paromlinac, PeppermintSA, Proximic, RajvoSa89, Rio12345, rishovski, s4mke, safun79, sagitarius, SanaBosna, Sheyi, Soba, soccerfan, StevieG8, Sveti, TefalTava, tobaccos, unavita, Venom, VensanKasel, visarionovich, Wisey, Zgemboo89, ZmajOdBosne33 i 880 gostiju.