Prodati ga, kao I Civica.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 12:30Meni i dalje ne izlazi iz glave ona izmjena kad je ubacio Kenana u igru...sta je on mislio postići s njim?
BiH-Lihtenštajn/Island-BiH (8.septembar/11.septembar)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: BiH-Lihtenštajn/Island-BiH (8.septembar/11.septembar)
-
- Kontakt:
A mozda je problem sto ne znamo sta hocemo, zasto nije Petev ostao?? taman je krenuo s dobrim igrama i rezultatima. Koja je odgovornost Misimovica i Vice ??
Zasto se biraju podobni u strucni stab a ne sposobni, nema tog trenera i formacije koji ce u ovakvom lošem okruzenju napraviti dobar rezultat.
Prva stvar je okrenuti sve u savezu naglavačke, a pošto od toga nema ništa, i dalje ce se mjenjati selektori a sve u suštini ostaje isto. Po meni jedini koji bi mogao preokrenuti stvari je Vaha, tvrdoglav, čelična disciplina, nebi mu se niko mješao u posao odabir igraca, covjek je svjetski trener, ters i sad nam treba takav.
- bavariapivo
- Kontakt:
Da "pobjegnu" iz madjarskesamoposmatram je napisao/la: ↑12 sep 2023, 12:45Prodati ga, kao I Civica.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 12:30Meni i dalje ne izlazi iz glave ona izmjena kad je ubacio Kenana u igru...sta je on mislio postići s njim?

Trebamo biti realni ljudi, nemamo mi igrače kvalitetne za nešto više. Ne može se 10 trenera izmjenjat i opet sve isto. Džeko, Kolašinac, Pjanić, stari i potrošeni, vezni red pretanak, prosječni igrači, odbrana još gora, napad odsječen ko god da igra. Čak nam je i golman pretanak. Do nekih boljih generacija i vremena...

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Kodro je izgleda dosao da odradi par utakmica, uzme neke pare, da sina utali u neku bolju ligu i da ode. Nema sanse da ce potrajati duze od baraza. Izgubit ce sve sto se moze izgubiti, jos jedan u nizu fudbalosaurusa koji su svoj trenerski zanat pekli na taktikama i igri sa pocetka 20. stoljeca. Uzaludno baceno vrijeme na njega, dovoljno je reci da on jos uvijek misli da se moze plasirati, dementno ponasanje kao kod Bajevica. Treneri nam se biraju po jasnom principu, ko je spreman da pristane na unistenje jos ono malo ugleda koje je reprezentacija imala ranije. Sad veci ugled ima prostitutka sa Lasvanske petlje nego ova saka jada. Kodro i Civic su najbolji dokaz cijele ove price, pametnom i isaret dosta.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Jedina krivica saveza je u tome što se nije prije počelo ulagati u premier ligu. Nama fali kvaliteta. Nemamo igrača u najboljim godinama koji igraju neke role u dobrim klubovima. Dedić i Tahirović su još u razvojnoj ligi i oni treba da budu dopuna, a ne glavne vedete ekipe. Džeko je prestar, ispuhao testosteron.
Imamo Kolašinca kojem je takodje testosteron ispuhao, Krunića koji nije taj kalibar da bude kolovodja ali bi bio odličan igrač u dobrom kadru. I Ahmedhodžića i Demirovića koji jedva da zadovoljavaju taj kriterij. Nategnućemo pa reći da zadovoljavaju.
Imamo Kolašinca kojem je takodje testosteron ispuhao, Krunića koji nije taj kalibar da bude kolovodja ali bi bio odličan igrač u dobrom kadru. I Ahmedhodžića i Demirovića koji jedva da zadovoljavaju taj kriterij. Nategnućemo pa reći da zadovoljavaju.
- numanumaye22
- Kontakt:
Hahahahahahhahhzeljovolimte je napisao/la: ↑11 sep 2023, 23:31Poceli su srat.
Igrali uvijek dobro protiv velikih, a nemamo pobjede od 96te.

- numanumaye22
- Kontakt:
Jarane jesi li svjestan ti da u Njemackoj PETOJ ligi ljudi sebi zaradjuju za zivot igranjem fudbala? Plate su im tu od 2500-5000 eura za najbolje igrace. S druge strane jedan Zeljeznicar u nasoj prvoj ligi placa 40 000-60 000 KM GODISNJE igrace vecinom, dakle ako imas 5000 KM platu mjesecnu ti si igracina i to ti je plafon.H8Z7 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 09:22Thomas Müller
"In Germany, we don't believe in superstars. We're taught from an early age to play as a team, not to shine alone. That's why you won't see many German players winning a Ballon d'Or, but that's also why you can see 4 stars on our jerseys."
Kad ovo shvatimo možda i nas krene.
Glupo je porediti uopste ulaganja u sport i infrastrukturu jedne i druge drzave.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
mozes barem na muda, na obraz pobijediti.
I mumini su podbacili, Dedic se jako brzo integrisao u ovu luzersku atmosferu.
Mora energican i lud selektor doci, nema drugog nacina da se ovi mamlazi dignu na noge.
I mumini su podbacili, Dedic se jako brzo integrisao u ovu luzersku atmosferu.
Mora energican i lud selektor doci, nema drugog nacina da se ovi mamlazi dignu na noge.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Uđeš na forum koji je sportski i čitaš Bošnjaci, četnici, ustaše, balije, Srrbi, Hrvati (ne znam što se preskaću Sejdić i Finci). Niko nije je kriv od saveza ili ovih nabrojanih. Isključivi krivac je selektor, zbog neznanja. Izgubili smo od Islanda sa igračima koje je on birao, osmislio taktiku, napravio izmjene (ni vico, ni misimovic ni beus ni čolpa ni niko drugi). Tražimo vadionu za poraz koji je bolan na pogrešnom mjestu. Savez je napravio grešku tjeranjem Peteva, i dovođenjem neznalica za selektore. Kao Džeko spava kući, ide se Brajloviću i sl. Jednostavno pozoveš igrače koji će biti disciplinovani, kažeš ove ne zovem jer neće da slušaju. Odeš na island izgubiš 3:0, ali pokušaš napraviti da igraju jedan za drugog, da se bore za grb i dres. Nek igraju samo oni koji će ginuti, pa makar svaku izgubili. Nek igraju iz domaćeg prvenstva (ne znam koji igrači), nek pogleda selektor dva tri kola i skonta ko mu odgovara borbenošću i znanjem (i naravno ko će igrati srcem). Jedino šta smo osvojili u istoriji je onaj kup u Japanu kad su igrali domaći igrači. Znači kriv je isključivo selektor koji bira igrače i određuje taktiku i ko će igrati ko neće.
-
- Kontakt:
?bablaz1 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 14:33Uđeš na forum koji je sportski i čitaš Bošnjaci, četnici, ustaše, balije, Srrbi, Hrvati (ne znam što se preskaću Sejdić i Finci). Niko nije je kriv od saveza ili ovih nabrojanih. Isključivi krivac je selektor, zbog neznanja. Izgubili smo od Islanda sa igračima koje je on birao, osmislio taktiku, napravio izmjene (ni vico, ni misimovic ni beus ni čolpa ni niko drugi). Tražimo vadionu za poraz koji je bolan na pogrešnom mjestu. Savez je napravio grešku tjeranjem Peteva, i dovođenjem neznalica za selektore. Kao Džeko spava kući, ide se Brajloviću i sl. Jednostavno pozoveš igrače koji će biti disciplinovani, kažeš ove ne zovem jer neće da slušaju. Odeš na island izgubiš 3:0, ali pokušaš napraviti da igraju jedan za drugog, da se bore za grb i dres. Nek igraju samo oni koji će ginuti, pa makar svaku izgubili. Nek igraju iz domaćeg prvenstva (ne znam koji igrači), nek pogleda selektor dva tri kola i skonta ko mu odgovara borbenošću i znanjem (i naravno ko će igrati srcem). Jedino šta smo osvojili u istoriji je onaj kup u Japanu kad su igrali domaći igrači. Znači kriv je isključivo selektor koji bira igrače i određuje taktiku i ko će igrati ko neće.
reprezentacija BiH predvođena selektorom Mehmedom Baždarevićem je u Japanu u finalu Kirin Kupa savladala Japan sa 2:1 i osvojila svoj jedini trofej u historiji. 2016. Đurić dva zabioHansestadt je napisao/la: ↑12 sep 2023, 14:40?bablaz1 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 14:33Uđeš na forum koji je sportski i čitaš Bošnjaci, četnici, ustaše, balije, Srrbi, Hrvati (ne znam što se preskaću Sejdić i Finci). Niko nije je kriv od saveza ili ovih nabrojanih. Isključivi krivac je selektor, zbog neznanja. Izgubili smo od Islanda sa igračima koje je on birao, osmislio taktiku, napravio izmjene (ni vico, ni misimovic ni beus ni čolpa ni niko drugi). Tražimo vadionu za poraz koji je bolan na pogrešnom mjestu. Savez je napravio grešku tjeranjem Peteva, i dovođenjem neznalica za selektore. Kao Džeko spava kući, ide se Brajloviću i sl. Jednostavno pozoveš igrače koji će biti disciplinovani, kažeš ove ne zovem jer neće da slušaju. Odeš na island izgubiš 3:0, ali pokušaš napraviti da igraju jedan za drugog, da se bore za grb i dres. Nek igraju samo oni koji će ginuti, pa makar svaku izgubili. Nek igraju iz domaćeg prvenstva (ne znam koji igrači), nek pogleda selektor dva tri kola i skonta ko mu odgovara borbenošću i znanjem (i naravno ko će igrati srcem). Jedino šta smo osvojili u istoriji je onaj kup u Japanu kad su igrali domaći igrači. Znači kriv je isključivo selektor koji bira igrače i određuje taktiku i ko će igrati ko neće.
-
- Kontakt:
Znaci Djuric, Medunjanin, Kolasinac domaci igraci. Nasi najbolji igraci na turniru domaci. Bravo.bablaz1 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 14:42reprezentacija BiH predvođena selektorom Mehmedom Baždarevićem je u Japanu u finalu Kirin Kupa savladala Japan sa 2:1 i osvojila svoj jedini trofej u historiji. 2016. Đurić dva zabioHansestadt je napisao/la: ↑12 sep 2023, 14:40?bablaz1 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 14:33Uđeš na forum koji je sportski i čitaš Bošnjaci, četnici, ustaše, balije, Srrbi, Hrvati (ne znam što se preskaću Sejdić i Finci). Niko nije je kriv od saveza ili ovih nabrojanih. Isključivi krivac je selektor, zbog neznanja. Izgubili smo od Islanda sa igračima koje je on birao, osmislio taktiku, napravio izmjene (ni vico, ni misimovic ni beus ni čolpa ni niko drugi). Tražimo vadionu za poraz koji je bolan na pogrešnom mjestu. Savez je napravio grešku tjeranjem Peteva, i dovođenjem neznalica za selektore. Kao Džeko spava kući, ide se Brajloviću i sl. Jednostavno pozoveš igrače koji će biti disciplinovani, kažeš ove ne zovem jer neće da slušaju. Odeš na island izgubiš 3:0, ali pokušaš napraviti da igraju jedan za drugog, da se bore za grb i dres. Nek igraju samo oni koji će ginuti, pa makar svaku izgubili. Nek igraju iz domaćeg prvenstva (ne znam koji igrači), nek pogleda selektor dva tri kola i skonta ko mu odgovara borbenošću i znanjem (i naravno ko će igrati srcem). Jedino šta smo osvojili u istoriji je onaj kup u Japanu kad su igrali domaći igrači. Znači kriv je isključivo selektor koji bira igrače i određuje taktiku i ko će igrati ko neće.
To sad znaci ako uvedemo PL igrace u reprezentaciju, osvajamo EP
Pola igraca nije bilo iz PL na tom turniru

Pola igraca nije bilo iz PL na tom turniru
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ZhuzhiJelinek
- Kontakt:
Pa vi se opet nećete kvalifikovati

Žuži se potuži
- Bayern@heart
- Kontakt:
Vico nam sređuje Vahu. Hvala ti kralju.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Kod nas je trener najmanji problem, bespotrebno se opterecavati s tim. Dzaba ti i da imas nesto tog znanja kada se zna ko ce biti na spisku ko mora igrati i koliko. Zao mi malog Anela lome se koplja na njemu ali kapa do poda za M U D A.
M U D A to je ono sto recimo Dzeko nema, ili ga ne zanima ne ulazim u njegove razloge.
A Vahidu yebem mater u p i c k u....
Kako je lagano pametovat sa daljine i glumit velicinu.
Sutra da bude selektor sve bi isto bilo, od Ilidze pa na dalje.
M U D A to je ono sto recimo Dzeko nema, ili ga ne zanima ne ulazim u njegove razloge.
A Vahidu yebem mater u p i c k u....
Kako je lagano pametovat sa daljine i glumit velicinu.
Sutra da bude selektor sve bi isto bilo, od Ilidze pa na dalje.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.