Mi se nažalost ne možemo suprostaviti nastavku velikosrpske i svake druge međunarodne agresije i urote protiv ove zemlje. Mi mislimo da su krivi oni iz bošnjačkog naroda koji surađuju i učestvuju u tom projektu protiv države, što i jesu naravno, ali i bez pojedinačnih imanom i prezimenom odgovornih, imamo imali bi agresiju i međunarodnu agendu kojoj se bošnjaci kao narod teško mogu suprostaviti osim kad dođe do onog najgoreg - kada budeš doveden pred zid, svršen čin i borbu za goli život.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:39Nije problem u njima, problem je U NAMA. Ništa oni ne bi mogli raditi bez naših, DOMAĆIH BALIJA u savezu, u politici i ostalim sferama koji im to isto isporuče na tanjiru, za šaku para ili u zamjenu za zapošljavanje familije, ljubavnica ili u zamjenu za neki tender. Vidite šta se dešava godinama u politici kada su domaće balije u pitanju (ko god dođe na vlast, isto je), to se upravo sada isto dešava u savezu.let3 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:36@baboedindzeko09
Ma nek napadaju, boli me briga.
Al ovo je smijesno sta Dodikovi jirgeti rade od Saveza i reprezentacije. PLBIH su svakako razjebali i obesmislili, to je jedan cirkus kojem se smijemo svako kolo. Mlade selekcije su raspad sistema.
Ostala je jos samo A selekcija koja je na izdisaju i to je to. Dodik ce preko svojih pusikuraca odraditi svoj posao razaranja BH fudbala. To je bio cilj od prvog dana imenovanja Vice, njegovog sestrica.
Čovječe, kod nas je predsjednik rukometnog saveza čovjek koji govori da BiH ne postoji (isto kao Vico), a izabran je glasovima BOŠNJAĆKE KOMPONENTE.
oNi koji znaju i koji bi se mogli nositi sa tim projektima su odavno sklonjeni u stranu od strane međunarodne zajednice. Kako ti nisu pomagali u ratu, tako ti ne pomažu ni u miru. Dapače, oni su tu da ti odmognu i budu na strani agresora i poltike zla. Direktno ti rade o glavi ništa manje nego ovi ili se čak može reći da su agresori samo izvršioci planova i agendi velkih sila.