Napoleon1921 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 19:39
A hrvatskoj se nije poklopilo da pored Brazila, Francuske, Belgije igraju sa Danskom i Rusijom i da sve prodju na penale/produzetke

joj jeste postali mitomani gori od srba....proslo SP lukaku promasio boga u hodniku i onda iz jednog suta izbace brazil...naravno na penale
Jbt ljudi bez pobjede uzeli dvije medalje i ti kazss nekom drugom se poklopilo
Hrvatska je daleko najjaca bila u vrijeme Bilica...ona generacija sto je ispala od turske zaista steta da nisu uzeli medalju
I da slazem se Hrvatska je najuspjesnija u fudbalu daleko..kaka grcka kaki qrci
Nisam ja rekao da se Hrvatskoj nisu poklopile neke stvari da dođe do finala i sljedeći put do polufinala. Ja prvi nisam bio zadovoljan igrom na tim prvenstvima i mislim da je to moglo puno bolje i riješiti prije penala. Ali ako nas je već odlučilo srati, onda je moglo do samo kraja a ne da tri puta dođemo do vode a ne napijemo se

Ipak nas je sreća u finalu potpuno napustila...Hrvatska bolja na polvuremenu a Francuzi vode 2:1, ne znaju ni sami kako. Kao i onaj sumnjiv penal protiv Argentine. A trebalo nam je još sreće da dobijemo takve protivnike.
Ne želim omalovažavati Grčki uspjeh, borili su se, ali ipak, njih je "sralo" do samog kraja. Drugačije nisu mogli osvojiti, jer su bili daleko od najtalentiranije ekipe.
Slažemo se u ovom zadnjem što si napisao .
Ne slažem se da je Hrvatska bila daleko najjača za vrijeme Bilića. Možda su igrali ljepše u kvalifikacijama i do te utakmice s Turskom. Ali Dalić je odlučio više igrati na rezultat i iskustvo. Ta Bilićeva ekipa ipak nije imala puno iskustva, i malo tko je osvojao trofeje i igrao u najjačim klubovima. .