FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
45
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 191

Shategabri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Shategabri » 13 sep 2023, 12:06

Torino je napisao/la:
13 sep 2023, 12:00
Pred derbi napraviti akciju, učlaniš se i dobiješ kartu. 5000 bi nakucali.

Meni nisu jasna raja ne samo naša nego i kod kona. Izlaziš u 88min. Što bolan? Gužva neka. Čekaš dvije sedmice i izađeš ranije. Hajde raja što kasni i razumijem svašta se čovjeku desi, ali ovo mi nikad neče biti jasno.
U 88. je i dobro.
Kad su protiv Veleža najavili da će se ostati 5 min duže, krenula je bježanija u 80. minuti :D

Ako nisam bar pola sata ranije na stadionu neću ni dolaziti.
A mogu vala ostati bar dok se ne odigra do kraja.

To je ona ekipa koja svakako ulazi 5-10 minuta sa zakašnjenjem, onda idu do poluvremena po sok, grickalice, pa na poluvremenu opet i onda im đavo ne da mira nego eto da izađu dok nije gužva.

A većina ne kasni iz opravdanih razloga vjeruj nego zato što sve tako radi u životu.
Koševo Zapad

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 sep 2023, 12:15

I kada tesko je......
Meni danas sve dobro oko FKS. Da li moze bolje ? Vjerovatno da. Da li je moglo puno,puno gore bez Ismira, APSOLUTNO DA.
Dobronamjerno zapazanje i misljenje je ok, ali ide satro prica: Sto se daje otkaz igracu koji je malo cugao, a ljudina. Istrpiti trenera 2 godine, a onda kritika sto dovodi(moze se, hvala Ismire) one za koje smatra da mu trebaju.
Bio sam na sve 4 domace, aBd zdravlja ici cu i u buduce. Clanska, sezonska u dzepu i bila u 19:30(vise mi odgovara) ili u 20;45 jos vise mi odgovara :urnebes:
Ispravo rece @Riki10HZ, neka nas je 3 hiljade, samo sto sam ja optimista da ce i protiv Z09 biti bar 7 hiljada. :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 sep 2023, 12:23

Torino je napisao/la:

Meni nisu jasna raja ne samo naša nego i kod kona. Izlaziš u 88min. Što bolan? Gužva neka. Čekaš dvije sedmice i izađeš ranije. Hajde raja što kasni i razumijem svašta se čovjeku desi, ali ovo mi nikad neče biti jasno.
Srce prijatelju, odnono zdravlje. Protiv Sloge izasao na 1:2, protiv Dinama i Veleza jedva izdrzao do kraja, bilo je :pray:
Posusje odgledao do kraja i dok zadnji igrac nije zamakao na Istoku. Takav sam ybg. :urnebes:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 sep 2023, 12:23

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
13 sep 2023, 10:17
Riki10HZ je napisao/la:
13 sep 2023, 10:13
Shategabri je napisao/la:
13 sep 2023, 08:54

Onda je taman da igramo na Otoci.
Neka nama Koseva 3 milje clanova zar nije sramota ba? A Fb i Forumi gore od strucnjaka i majstora koji sve znaju i sve komentatisu al kad treba podrzat klub platiti pisljivih 20 KM ili doci na tekmu tad ih nidje. SRAMOTA. Samo zabranit komentare ko nije clan i zdravo pa kuci zeni pametuj!

ko ne dolazi na Kosevu a u mogucnosti je uopste nije navijac FK Sarajeva. To mi je nepojmljivo, da lafo navijas za klub a na utakmicu te puskom natjerati ne mogu. Ali zato kritika uvijek i to pretezno negativna, sto je najgore ti ljudi nisu tutu u rikverc sutnuli
To su one ublehe tipa Face
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 13 sep 2023, 12:30

Torino je napisao/la:

Ja protiv Atalante u 25oj, sto je najgore guzva na izlazu bila :rol:
NEMA NAZAD

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 sep 2023, 12:42

Po pitanju posjete, ja sam optimista. Svjedok sam da ocevi vode djecu u kasne sate na Kosevo i to u velikom broju, trolom. Znaci da smatraju da je uslovno, inace ne bi djecu od 8-12 godina vodili na utakmicu.
Poslije utakmice s Velezom vidio sam i D.Selimovica sa 2- 3 djece ide sa Zapada prema Ciglanama pjeske.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 sep 2023, 12:48

Torino je napisao/la:

Bravo dobra zamisao. :thumbup:

Realno pogledajte raju na tribinama. Puno starijih ljudi kojima je jbg clanska puno para. Da se ima kakva beneficija tipa jeftinije karte pa ok, ovako nista.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 13 sep 2023, 12:58

Poveznica Rozmana sa Vasoskim (Catakovic krilo), sa Jakirom (Vrancic sklonjen iz prvih 11).
Doveden Julardzija da bude prva violina ekipe, ako se on ne pokaze bice guravo.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 13 sep 2023, 13:14

FCUM je napisao/la:
13 sep 2023, 12:48
Torino je napisao/la:

Realno pogledajte raju na tribinama. Puno starijih ljudi kojima je jbg clanska puno para. Da se ima kakva beneficija tipa jeftinije karte pa ok, ovako nista.
Penzionerima je clanska 15KM od ove godine. Ti hoces da kazes da je penzioneru puno odvojiti 1.25KM mjesecno da bude clan kluba?

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 13 sep 2023, 13:17

izdzezveubrazil je napisao/la:
13 sep 2023, 13:14
FCUM je napisao/la:
Torino je napisao/la:

Penzionerima je clanska 15KM od ove godine. Ti hoces da kazes da je penzioneru puno odvojiti 1.25KM mjesecno da bude clan kluba?
ne seri, ima bijede nemaju za hljeba pa dodju na istok. Hvala im sto uopce se pojave. Gori su ovi ovdje sto laprdaju ,nosaju tene od 300 km a nece da dadnu za clansku
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 13 sep 2023, 13:27

SVAKE DRUGE SUBOTE SE RANO BUDIM JAAAAA
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 sep 2023, 13:28

FCUM je napisao/la:
13 sep 2023, 13:17
izdzezveubrazil je napisao/la:
13 sep 2023, 13:14
FCUM je napisao/la:

ne seri, ima bijede nemaju za hljeba pa dodju na istok. Hvala im sto uopce se pojave. Gori su ovi ovdje sto laprdaju ,nosaju tene od 300 km a nece da dadnu za clansku
:urnebes: :urnebes:

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 13 sep 2023, 13:47

Aduka87 je napisao/la:
13 sep 2023, 13:27
ALi kakve pjesme Horde imaju fakat najjače na balkanu. Ta je beton kad se pjeva u busu, ima melodija finu žicu baš laganini bez brzanja.

- KAD UMREM I ODE I KAD ME NE BUDE
- KO DJETE JA SAM S TOBOM
- I KADA TEŠKO JE
- NOČAS SAM SANJAO STADION KOŠEVO
- NISU SVI KAO ŠTO SMO MI
- SARAJ'VO ZA TEBE ŽIVMO
- GODINAMA TU NA NAŠEM SJEVERU
- SANJALI SMO MNOGO SKUPA ...
- DA TE VOLIM OD UVIJEK SAM ZNAO
🇵🇸

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 sep 2023, 13:50

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
13 sep 2023, 12:58
Poveznica Rozmana sa Vasoskim (Catakovic krilo), sa Jakirom (Vrancic sklonjen iz prvih 11).
Doveden Julardzija da bude prva violina ekipe, ako se on ne pokaze bice guravo.

Hamza poceo dvije tekme, od toga u Tuzl zabio lijep gol,protiv GOSKa kao i cijela ekipa slab. Dakle 1/2 nije lose. I u Listici kao krilo zabio golcinu.
Vrancic je nama trebao i treba da Akademce uci profesionalizmu,a Bogami i ove postarije. Vrancic je jedan od rijetkih igraca s karijerom koji je odigrao gotovo sve utakmice i unio mir u igri i pobjedama za Evropu :kuknjava: To sto Rijeka moze bolje je .....
Meni je enigma Francis , nesumnjivo talenat, ali u padu forme. Ono sto sam vidio jeste da 9 od 10 lopti daje Renanu, a bar 3x je bilo bolje da je da nekom drugom. Primjer protiv Posusja(?) ide u kontru, lijevo mu Durakovic(?) sam ulazi u 16, a on se okrece i daje povratnu Renanu koji je 7m iza.
Bit ce to aBd u skorijoj buducnosti mnogo dobro. Samo da potraje 7+ hiljda na Kosevu.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 13 sep 2023, 13:51

Aduka87 je napisao/la:
13 sep 2023, 13:27
Misliš ponedeljka :D
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 13 sep 2023, 14:49

Joj šta se sve neće ovdje pročitati, ovom smeta što onaj kupuje kartu pred utakmicu, onom što izađe neko 3 min prije... pa od 5-10 k ljudi je najnormalnija stvar na svijetu da imaš uvijek 200-300 ljudi koji imaju obaveze prije ili poslije, nekome je možda ćejf da stane u red baci šuplju pred tekmu, neko voli gledati zagrijavanje (taj sam, mada sam najčešće primoran doći tačno na poečatk zbog posla)...

Pustite ba ljude, nek radi ko kako voli šta osuđujete bezveze...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 sep 2023, 15:08

10k + protiv zrnjske

FK SARAJEVO ima najveci broj navijaca simpatizera u BOSNI I HERCEGOVINI, samo sto imamo dosta specificnu publiku koja nezeli da gleda FK SARAJEVO da igra kao sto igra sad zeljo (sa parolom mi smo bjednicki radnicki klub cilj 5 mjesto)

Vec navijac simpatizer FK SARAJEVA ocekuje igru REAL MADRID, gospiski klub koji nije predvodjen mentalitetom bjednickim vec begovskim da svaki igrac prvo sebe vaga ovim redoslijedom

Imamli kvalitet za FK SARAJEVO, ako nemam sta trebam ispravit imamli i 1% sanse ako ima usere se da ispravi greske, ako ipak procjeni da nema kvalitet za FK SARAJEVO

onda gleda ostale

E posto je Mirvic skontao i prilagodio se novca ima da to isprati sace i publika doc.

Nismo zeljo gdje navijaci dolaze da bi platili kartu da bi im igraci imali supu da pojedu i 2 kifle…

Od sledece sezone ocekujem raskucavanje ostali ekipa i kupovanje glavni igraca zrinjskog borca zelje i slanje u supcanicu jedinstvo

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 13 sep 2023, 15:22

Zeko87 je napisao/la:
13 sep 2023, 14:49
Joj šta se sve neće ovdje pročitati, ovom smeta što onaj kupuje kartu pred utakmicu, onom što izađe neko 3 min prije... pa od 5-10 k ljudi je najnormalnija stvar na svijetu da imaš uvijek 200-300 ljudi koji imaju obaveze prije ili poslije, nekome je možda ćejf da stane u red baci šuplju pred tekmu, neko voli gledati zagrijavanje (taj sam, mada sam najčešće primoran doći tačno na poečatk zbog posla)...

Pustite ba ljude, nek radi ko kako voli šta osuđujete bezveze...
Pljuneš li kad na Hz? Pitam za jarana.
🇵🇸

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 13 sep 2023, 15:45

Nedavno na sjednici skupštine kantona Sarajevo izvještaj o radu kantonalnih preduzeća i između ostalog izvještaj PD Butmir. Šef pravne službe navodi da je ugovor o koncesiji s nama štetan po samo preduzeće, ali da bi s pravne strane veća šteta bila da se raskine ugovor.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 13 sep 2023, 15:50

Ovo za tanji broj clanski karti okrivio bih prije svega pogresno odabran period odnosno clanska vrijedi od januara do decembra ?! To je pogresno, raja je uglavnom nalozena na pocetku sezone, kad se svi pozele utakmica i vjerujem da bi daleko vise clanski nakucali na pocetku sezone. Ovako clanska istekne u decembru, te ako je jesenski dio sezone prosao lose ili postoje previranja u klubu poput ovih koji smo imali, jednostavno raja ne obnovi clansku u januaru i kad vec dodje nova sezona i septembar, svi razmisljaju da je do kraja godine jos 3 mjeseca i da ce cekati januar sa obnovom, i to ako budu prvi ili drugi na tabeli :mrgreen:
I drugi faktor u toj prici je gotovo nikakav benifit na osnovu clanske. Nekazem da to mora biti sad karta u pola cijene ili nesto na cemu ce klub biti na gubitku, ali na marketingu kluba je to da osmisle kako da ljudi sa clanskom imaju neku vrstu benifita te da im je pruza zadovljstvo biti clan. Na stranu sad nas dvije tri hiljade kojima je zadovoljstvo biti clan bez benifita, jednostavno moras nekako privuci ljude.
U novi boj ...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amkeivke, ubipara i 24 gosta.