Shategabri je napisao/la: ↑13 sep 2023, 09:23Gdje je Vladan nešto ružno izjavio o BiH?Imajednabrigada je napisao/la: ↑13 sep 2023, 08:08A sta tek reci za ove sto se ulizuju Vladanu prirodnom Kovacevicu.
Zamisli ulizivat Vladanu Kovacevicu
Takvi kad vide Vicu (kao jucer onaj na aerodromu sto mu tepa) rastapaju se od merhameta, njeznosti i sreće.![]()
Nisam čak upratio da je jednu riječ rekao negdje o cijeloj situaciji.
A Vladanov problem sa Vicom traje i prije nego je ovaj postao presdsjednik NS.
Tačnije, dok je ovaj bio u Borcu, Vladan je iz banjalučkog Željezničara prešao u FK Sarajevo.
Vico ga je htio u Borcu.
Momak je dolazio na okupljanja reprezentacije, da je minut zaigrao, mi ovo danas ne bi pričali.
Ok, ispao je fail sa pokušajem da brani za Srbiju, al meni tu nešto isto smrdi. Pa valjda bi neko trebao znati, njegov menadžer pravila oko prelaska igranja za drugu reprezentaciju?!
Imamo mi raznih Vladana u ekipi, al eto ovaj je na tapetu i treba ga razapeti.
Evo recimo Miličević.
Prošao sve omladinske selekcije Hrvatske, kad je vidio da ne može igrati za Hrvatsku, opredjelio se za nas.
No, to nam očito nije problem.
Kao što nije bio ni Hajrović, iako je do zadnjeg čekao Švicu.
Gdje sam ja rekao da je Vladan rekao nesto ruzno o BiH niti je to poenta.
Ma znam ja za njegov problem sa Vicom i nije uopste taj oko prelaska u Borac sto si naveo.
Ali i da jes, trebao je iz inata Vici cekat Sansu, jer ga otjerao iz Banjaluke a praktički odrastao i afirmisao se u Sarajevo kao klubu i kao Gradu.
Isto, grehota je porediti covjeka koji je kao klinjo branio BIH i covjeka koji je kao klinjo iskoristio BIH.
Za onog Milicevica sam protiv vise nego ti jer je antipatičan sam po sebi, jer isto zbriso za Hrvate, i jos ujakan sa dna kace.
Ali podnosljivo mi je kod njega jer je odrastao dolje medju njima fasistima i izgradio se kao igrac, mogu shvatiti.
A realno na toj poziciji kad fali neki igrac u odbrani i nemamo boljeg kao zamjenu.
Tako da nije bas ista situacija.