FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Strah me i pomisliti šta će biti ako Kyeremeh bude u prvih 11
-
- Kontakt:
Nadam se da Rožman neće izmišljati sutra i da će igrače poredati u 4231 ko Jakirović,na drugačiji scenarij me strah i pomisliti
Strah me i pomisliti sta ce biti ako se Zrinjski naljutio nakon poraza juce i uvale nam peticu na Kosevu.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
SVI NA KOŠEVO!!!

- PeppermintSA
- Kontakt:
Prekosutra.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑14 sep 2023, 23:20Nadam se da Rožman neće izmišljati sutra i da će igrače poredati u 4231 ko Jakirović,na drugačiji scenarij me strah i pomisliti
-
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑14 sep 2023, 11:48Moramo mi još dosta da radimo da bi liga napredovala.
Obzirom koliko su drugi napredovali, reklo bi se da smo mi stagnirali.
Danas su ekipe i lige koje smo prije priželjkivali i trpali po 5-6 komada u kvalifikacijama, ravnopravne ili nas izbacuju.
Znači ne radi se dovoljno.
Mi moramo Rožmana zadržati minimalno dvije sezone ako želimo biti ozbiljan klub.
Ako budemo trenere mijenjali svako polusezonu, nema od nas ništa.
Akademija se mora max uozbiljiti.
To nam je glavni izvor finansiranja i rasadnik mladih igrača.
Pedofil ljudi

Salim se naravno, prvi postovi mi bili upravo kao tvoj post

I ovo za Rozmana se slazem, naravno svaka podrska ima granice. Optimista sam u vezi Rozmana
Djela su bitna, suplje je valjda dosta, ovo se odnosi prvenstveno na igrace. Hvala Bogu izgleda nemamo nikakvog LJUDINU za supljiranje i humanistu
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Ma bravo PasaShategabri je napisao/la: ↑14 sep 2023, 12:12Jedan profesionalac na 10 mahalaca, zadra, boliquraca.
I to je dobro ako i tako ubodeš.

-
- Kontakt:
Pad forme ocigledan, ali znali smo ga i hvaliti. Prepustimo Rozmanu da bira. Zar nije to stav sviju nas ?Sanchez87hz je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:43Jel tebi furka kad dodje do gola i nabije loptu na tribine? Il kad prima loptu da se ista odbije od njega kao od oluk? Meni je vise od furke vrijedjati takve antitalente koji uzimaju masne pare od klub, jos uzimaju mjesto nekom dobrom igracu,plus trpe rezultati naseg kluba,al ocigledno tebi draza ova kokoska od kluba.morensa je napisao/la: ↑14 sep 2023, 21:38Furka vrijeđati svoje igrače ili…Sanchez87hz je napisao/la: ↑14 sep 2023, 21:01Ako opet Kokoska bude u prvih 11 onda Rozman nije ok u glavi.
Mnogi nasi igraci nisu na zeljenom nivou, nova sredina, novi trener.... Ipak nije razlog za vrijedjanje, moze se i drugacije reci da trenutno ima boljih od Francisa. Ono sto je sigurno nije boliqrac, defanzivno uvijek dobar, pozrtvovan. Mozda treba odmoriti ?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma njemu klupa ne gine čim se Hasić aklimatizira.Samozdravlje je napisao/la: ↑15 sep 2023, 00:17Pad forme ocigledan, ali znali smo ga i hvaliti. Prepustimo Rozmanu da bira. Zar nije to stav sviju nas ?Sanchez87hz je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:43Jel tebi furka kad dodje do gola i nabije loptu na tribine? Il kad prima loptu da se ista odbije od njega kao od oluk? Meni je vise od furke vrijedjati takve antitalente koji uzimaju masne pare od klub, jos uzimaju mjesto nekom dobrom igracu,plus trpe rezultati naseg kluba,al ocigledno tebi draza ova kokoska od kluba.
Mnogi nasi igraci nisu na zeljenom nivou, nova sredina, novi trener.... Ipak nije razlog za vrijedjanje, moze se i drugacije reci da trenutno ima boljih od Francisa. Ono sto je sigurno nije boliqrac, defanzivno uvijek dobar, pozrtvovan. Mozda treba odmoriti ?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
To je tvoj epitet, ti si nenadmašiv u tome. Ti pa 6. mjesta prazno pa niko.
Ne kontaš ti opetSanchez87hz je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:43Jel tebi furka kad dodje do gola i nabije loptu na tribine? Il kad prima loptu da se ista odbije od njega kao od oluk? Meni je vise od furke vrijedjati takve antitalente koji uzimaju masne pare od klub, jos uzimaju mjesto nekom dobrom igracu,plus trpe rezultati naseg kluba,al ocigledno tebi draza ova kokoska od kluba.morensa je napisao/la: ↑14 sep 2023, 21:38Furka vrijeđati svoje igrače ili…Sanchez87hz je napisao/la: ↑14 sep 2023, 21:01Ako opet Kokoska bude u prvih 11 onda Rozman nije ok u glavi.

- BordoBBoja
- Kontakt:
Ko je sada kokoška ?morensa je napisao/la: ↑15 sep 2023, 01:20Ne kontaš ti opetSanchez87hz je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:43Jel tebi furka kad dodje do gola i nabije loptu na tribine? Il kad prima loptu da se ista odbije od njega kao od oluk? Meni je vise od furke vrijedjati takve antitalente koji uzimaju masne pare od klub, jos uzimaju mjesto nekom dobrom igracu,plus trpe rezultati naseg kluba,al ocigledno tebi draza ova kokoska od kluba.ne znam da li radiš ili ideš u školu, tebe šef ili nastavnica nazivaju kokoškom ili pogrdnim imenima kada pogriješiš ili.
Fakat nekim ljudima zabranit upotrebu interneta pa i dolazak na tekme ako i dolazi uopste. Komentari, vrijedjanje igraca tacno za šamara. Kaze pobili se na istoku pa kako neces kad levat dodje i lijeci svoje frustracije evo kao i ovdje. Ma odma dvije tri vaspitne treba pa da vidis kako se smiri. Dosta vise debilizma i pametovanja. Svi u napad jedan je HASE!
Njemu sef nije izabran pa se aktivirao, inace ne trebam ni vraćati postove ovaj nik je konstantno pljuvanje po klubu, ne znam evo da je Husref izabran mozda bi drugacije bilo. Ali uglavnom je to lijecenje ličnih frustracijamorensa je napisao/la: ↑15 sep 2023, 01:20Ne kontaš ti opetSanchez87hz je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:43Jel tebi furka kad dodje do gola i nabije loptu na tribine? Il kad prima loptu da se ista odbije od njega kao od oluk? Meni je vise od furke vrijedjati takve antitalente koji uzimaju masne pare od klub, jos uzimaju mjesto nekom dobrom igracu,plus trpe rezultati naseg kluba,al ocigledno tebi draza ova kokoska od kluba.ne znam da li radiš ili ideš u školu, tebe šef ili nastavnica nazivaju kokoškom ili pogrdnim imenima kada pogriješiš ili.
3-1 sutra
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Manite se gluposti i prozivanja, animirajte one koje slabije na tekme dolaze da dodju u subotu da posjeta bude dobra.
Derby navijace i one koji vazda vagaju dal doci ili ne.
Kise nema, idemo mobilizacija!
Melji Rajvo!

Derby navijace i one koji vazda vagaju dal doci ili ne.
Kise nema, idemo mobilizacija!
Melji Rajvo!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Trenutno korisnika/ca: casual033, Dave, JavierBosnia, SamoDaKazeem, Seipronto i 71 gost.