Strah me i pomisliti kako bi tada Nino Rezak reagovaoBordoBBoja je napisao/la: ↑15 sep 2023, 02:03Ma strah me i pomisliti kakvi bi komentari bili da nije smrsao
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Na rezultatima pise da u srijedu igramo u Sirokom a sljedeci vikend sa Zvijezdom?
Jel to tacno?
Kup utakmicu su planirane za 27.09(poslije Zvijezde,prije derbija)?Dok na stranici kluba pise skroz drugacije.Neko da malo pojasni zamolio bi.
Jel to tacno?
Kup utakmicu su planirane za 27.09(poslije Zvijezde,prije derbija)?Dok na stranici kluba pise skroz drugacije.Neko da malo pojasni zamolio bi.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne može ti niko pojasnit jer samo Bog zna kad će se to igrati, ovi iz saveza neNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 sep 2023, 09:50Na rezultatima pise da u srijedu igramo u Sirokom a sljedeci vikend sa Zvijezdom?
Jel to tacno?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:
Hoce li klupske prostorije/fanshop u Titovoj radit sutra do 12? Posto je dan tekme i to?
@NajvecaRadosti Rezultati nisu pouzdani, oni termine od oka postave, kod nas se svakako bruku utakmica odgadja i pomjera radi Evrope, plus Arena zayebaje s terminima. Nemoj se na to oslanjat.
@NajvecaRadosti Rezultati nisu pouzdani, oni termine od oka postave, kod nas se svakako bruku utakmica odgadja i pomjera radi Evrope, plus Arena zayebaje s terminima. Nemoj se na to oslanjat.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Hajmo tri boda, hajmo posjeta preko 10 hiljada...
-
- Kontakt:
Strasno,jedina liga u historiji fudbala koja kalendar utakmica i kola pravi kako sezona ide...mnon46 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 09:54Ne može ti niko pojasnit jer samo Bog zna kad će se to igrati, ovi iz saveza neNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 sep 2023, 09:50Na rezultatima pise da u srijedu igramo u Sirokom a sljedeci vikend sa Zvijezdom?
Jel to tacno?
Kup utakmicu su planirane za 27.09(poslije Zvijezde,prije derbija)?Dok na stranici kluba pise skroz drugacije.Neko da malo pojasni zamolio bi.![]()
Nesposobnjakovici bili stavili vandredno kolo u termin kup utakmica hahahah.Ljudi svoj kalendar ne znaju.Onda neke zaostale utakmice isto stavili u termin kupa pa opet odgadjali
Nevjerovatno,u svakoj ligi znaju se termini 3-4 kola unaprijed
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sa Širokim igramo u petak u 20h, za ostalo moraš sačekati barem preliminarne termineNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 sep 2023, 09:50Na rezultatima pise da u srijedu igramo u Sirokom a sljedeci vikend sa Zvijezdom?
Jel to tacno?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- hordasDoboj
- Kontakt:
Koji debili, ako igramo u srijedu sa Z09 mogu stići i uzeo bih paket ulaznica, za vikend sljedeći me nažalost nema, ali džaba kad glupsoni iz saveza ne znaju ni kad se igra ..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Onda Zvijezda ponedjeljak. Bas ce nam neki termin uvaliti uzasan. Zato svi pakete uzimajte mora se i Zvijezda preci 5kMortemHz je napisao/la: ↑15 sep 2023, 10:24Sa Širokim igramo u petak u 20h, za ostalo moraš sačekati barem preliminarne termineNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 sep 2023, 09:50Na rezultatima pise da u srijedu igramo u Sirokom a sljedeci vikend sa Zvijezdom?
Jel to tacno?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
ne pitas imam liFCUM je napisao/la: ↑15 sep 2023, 10:27Onda Zvijezda ponedjeljak. Bas ce nam neki termin uvaliti uzasan. Zato svi pakete uzimajte mora se i Zvijezda preci 5kMortemHz je napisao/la: ↑15 sep 2023, 10:24Sa Širokim igramo u petak u 20h, za ostalo moraš sačekati barem preliminarne termineNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 sep 2023, 09:50Na rezultatima pise da u srijedu igramo u Sirokom a sljedeci vikend sa Zvijezdom?
Jel to tacno?
NEMA NAZAD
- Shategabri
- Kontakt:
Čuj petak pa ponedeljak.FCUM je napisao/la: ↑15 sep 2023, 10:27Onda Zvijezda ponedjeljak. Bas ce nam neki termin uvaliti uzasan. Zato svi pakete uzimajte mora se i Zvijezda preci 5kMortemHz je napisao/la: ↑15 sep 2023, 10:24Sa Širokim igramo u petak u 20h, za ostalo moraš sačekati barem preliminarne termineNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 sep 2023, 09:50Na rezultatima pise da u srijedu igramo u Sirokom a sljedeci vikend sa Zvijezdom?
Jel to tacno?
Paket nije problem, godišnja

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ni to nije problem, ne mora biti holy jedino, evo ako ima neko na temi da mu to bude problem, nek mi se javi i završićemo.
Koševo Zapad
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Na na na naprijed Sarajvo, na na na na Naprijed Sarajvo! Do zadnjeg dana zivota mog samo Sarajvoo!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Minimalne su sane, ali bih volio da pocnemo ovako:
Buljubasic, Zeljkovic, Pena
Za Penarandu bi to bio motiv pred jakom posjetom i ludilom Sjevera,Istoka, a Bogami i Zapada. Ne bi bilo puno rizicno jer prva dvojica bi trkom i defanzivom nadoknadili njegovu losiju spremu. Vjerujem da bi Pena dao 100% svojih mogucnosti. Ipak mislim da ce biti:
Buljubasic, Avram, Julardzija
Sredina nam je beton. Tu su jos Vrancic,Mustafic.
Za Penarandu bi to bio motiv pred jakom posjetom i ludilom Sjevera,Istoka, a Bogami i Zapada. Ne bi bilo puno rizicno jer prva dvojica bi trkom i defanzivom nadoknadili njegovu losiju spremu. Vjerujem da bi Pena dao 100% svojih mogucnosti. Ipak mislim da ce biti:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Shategabri
- Kontakt:
Što krilo u vezu?Samozdravlje je napisao/la: ↑15 sep 2023, 11:50Minimalne su sane, ali bih volio da pocnemo ovako:
Ovo drugo je i logičnije.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
“Sa našim navijačima nikog se ne bojimo”Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑15 sep 2023, 11:36
Na na na naprijed Sarajvo, na na na na Naprijed Sarajvo! Do zadnjeg dana zivota mog samo Sarajvoo!
Simon Rožman No Fear
NO FEAR
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amazon [Bot], Amidzaa, bhfanatic14, Dave, laznokrilo, Lecler, Lik, plisek, rimljanin90 i 49 gostiju.