Maksimalno ih podržava.

Moderator/ica: GracanicaAA
I mi smo dobili Banovice, rasuli ih, a suđenje katastrofa..Beduin je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:19I u PL je kod nas na temi Slobode pred svaku utakmicu bilo plakanje na sudjenje, kako ce nas sudije oderati, kako nas mrze, hoce da nas izbace, a mi generalno imali super sudjenje i niko nikad nije priznao da je baljezgao i valjao neosnovane gluposti.
Mi stariji forumasi smo se toga nagledali i naslusali ovdje. Tako i sutra, ako bude sta sumnjivo i nepovoljan rezultat po nas odmah ide ona "jesam vam rek'o", a ako dobijemo ide tajac.
Ne znam jesi li gledao Olovo - Simm Bau?Beduin je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:19I u PL je kod nas na temi Slobode pred svaku utakmicu bilo plakanje na sudjenje, kako ce nas sudije oderati, kako nas mrze, hoce da nas izbace, a mi generalno imali super sudjenje i niko nikad nije priznao da je baljezgao i valjao neosnovane gluposti.
Mi stariji forumasi smo se toga nagledali i naslusali ovdje. Tako i sutra, ako bude sta sumnjivo i nepovoljan rezultat po nas odmah ide ona "jesam vam rek'o", a ako dobijemo ide tajac.
Pa evo mi smo dobili i Goražde i Budućnosti kuci pa nije tajac nego se glasno i jasno govori da je bio cilj brutalna kradja. Ono što je šibicar radio sada u Kupu sa pomoćnicima je bilo cista namjera da se istjeramo iz Kupa. I taj isti sudija već na utakmici zna da će iducu Čeliku suditi u gostima a bukvalno zaratio sa publikom i pored vodstva Čelika.Beduin je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:19I u PL je kod nas na temi Slobode pred svaku utakmicu bilo plakanje na sudjenje, kako ce nas sudije oderati, kako nas mrze, hoce da nas izbace, a mi generalno imali super sudjenje i niko nikad nije priznao da je baljezgao i valjao neosnovane gluposti.
Malo sam gledao, i u pravu ste 100%avenija je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:24Pa evo mi smo dobili i Goražde i Budućnosti kuci pa nije tajac nego se glasno i jasno govori da je bio cilj brutalna kradja. Ono što je šibicar radio sada u Kupu sa pomoćnicima je bilo cista namjera da se istjeramo iz Kupa. I taj isti sudija već na utakmici zna da će iducu Čeliku suditi u gostima a bukvalno zaratio sa publikom i pored vodstva Čelika.Beduin je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:19I u PL je kod nas na temi Slobode pred svaku utakmicu bilo plakanje na sudjenje, kako ce nas sudije oderati, kako nas mrze, hoce da nas izbace, a mi generalno imali super sudjenje i niko nikad nije priznao da je baljezgao i valjao neosnovane gluposti.
Vaše sve pobjede do sada su čiste kao suza, kao i svaki naš osvojeni bod do sad. Nema ekipe koja se nije žalila na suđenje protiv žutih šupčina. Nadam se da ćete ih sutra ispratiti sa tri komada, kao TOŠK nedavno.Sky9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:07Popušit ćemo i vi i mi na kraju (i vi želite u PL, način kako ste rasuli Banoviće govori da to nije bez pokrića).Truhlo je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:50Ja fino pišem kakva nam se čorbica kuha sa suđenjem sutra i jednim i drugim, a onaj šonjo pastir došao da sere i proziva.antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:46Ne bih se iznenadio ako sutra bude kakav cirkus od sudjenja na Tusnju, sa obzirom na to da se vec od samog pocetka sve ekipe koje su igrale kontra Stupcanice zale na sudjenje.
Al zato ih dobro nagazit, da ni sudije ne mogu pomoci.
Olovo vjerovatno ulazi, maksimalno su angažovani van terena![]()
O čemu mi ovdje pričamo, kad načelnik Olova (a mislim da je glavni i u FK) lično javno na FB objavi post da Olovo ulazi, i da se mi i vi ne nadamo džaba...Truhlo je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:29Vaše sve pobjede do sada su čiste kao suza, kao i svaki naš osvojeni bod do sad. Nema ekipe koja se nije žalila na suđenje protiv žutih šupčina. Nadam se da ćete ih sutra ispratiti sa tri komada, kao TOŠK nedavno.
Žute champions league seljačke majice![]()
Rumenko seljački, misli da je gospodin neki zato što šije neke krpe. Haris Burina: Hvala ti tata što si me naučio da je seljak opasniji od atomske bombeSky9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:32O čemu mi ovdje pričamo, kad načelnik Olova (a mislim da je glavni i u FK) lično javno na FB objavi post da Olovo ulazi, i da se mi i vi ne nadamo džaba...![]()
Ma govorim generalno za tekme i plakanje unaprijed, a ne o utakmicama sad u Federalnoj. Kod nas na temi Slobode su uvijek bili jedni te isti sa tom pricom unaprijed i onda se usute.avenija je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:24Pa evo mi smo dobili i Goražde i Budućnosti kuci pa nije tajac nego se glasno i jasno govori da je bio cilj brutalna kradja. Ono što je šibicar radio sada u Kupu sa pomoćnicima je bilo cista namjera da se istjeramo iz Kupa. I taj isti sudija već na utakmici zna da će iducu Čeliku suditi u gostima a bukvalno zaratio sa publikom i pored vodstva Čelika.Beduin je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:19I u PL je kod nas na temi Slobode pred svaku utakmicu bilo plakanje na sudjenje, kako ce nas sudije oderati, kako nas mrze, hoce da nas izbace, a mi generalno imali super sudjenje i niko nikad nije priznao da je baljezgao i valjao neosnovane gluposti.
Da napišem post u stilu jednog dingospoa:Beduin je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:39Ma govorim generalno za tekme i plakanje unaprijed, a ne o utakmicama sad u Federalnoj. Kod nas na temi Slobode su uvijek bili jedni te isti sa tom pricom unaprijed i onda se usute.avenija je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:24Pa evo mi smo dobili i Goražde i Budućnosti kuci pa nije tajac nego se glasno i jasno govori da je bio cilj brutalna kradja. Ono što je šibicar radio sada u Kupu sa pomoćnicima je bilo cista namjera da se istjeramo iz Kupa. I taj isti sudija već na utakmici zna da će iducu Čeliku suditi u gostima a bukvalno zaratio sa publikom i pored vodstva Čelika.Beduin je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:19I u PL je kod nas na temi Slobode pred svaku utakmicu bilo plakanje na sudjenje, kako ce nas sudije oderati, kako nas mrze, hoce da nas izbace, a mi generalno imali super sudjenje i niko nikad nije priznao da je baljezgao i valjao neosnovane gluposti.
A sad jedan @Truhlo iz Zenice zna, ima dojavu, informaciju da ce Sloboda biti povaljana od sudija. De ako zna hajmo prijaviti to, uciniti dobro za nas fudbal. Mislim da je to fer.
Olovo Simm Bau pogotovo, a donekle i Olovo Bratstvo su baš bile pravo domaćinsko suđenje.
Ma imaju suđenje, i to jasno ko dan. Sutra za vas ogroman plus sto ide prijenos.
Prvenstveno pišem za naše gostovanje u Kaknju, gdje nam sudi ovaj ološ. Kada je ono radio na Bilinom, zašto ne bi još pojačao u Kaknju? Eto @avenija ti je objasnio, dobijemo 2 razlike i žalimo se opravdano na suđenje. Da smo izgubili zvučalo bi kao neko opravdanje. Isto važi i za Goražde, dva razlike, čist penal nije suđen, a ostatak utakmice korektno odrađen.Beduin je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:39Ma govorim generalno za tekme i plakanje unaprijed, a ne o utakmicama sad u Federalnoj. Kod nas na temi Slobode su uvijek bili jedni te isti sa tom pricom unaprijed i onda se usute.avenija je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:24Pa evo mi smo dobili i Goražde i Budućnosti kuci pa nije tajac nego se glasno i jasno govori da je bio cilj brutalna kradja. Ono što je šibicar radio sada u Kupu sa pomoćnicima je bilo cista namjera da se istjeramo iz Kupa. I taj isti sudija već na utakmici zna da će iducu Čeliku suditi u gostima a bukvalno zaratio sa publikom i pored vodstva Čelika.Beduin je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:19I u PL je kod nas na temi Slobode pred svaku utakmicu bilo plakanje na sudjenje, kako ce nas sudije oderati, kako nas mrze, hoce da nas izbace, a mi generalno imali super sudjenje i niko nikad nije priznao da je baljezgao i valjao neosnovane gluposti.
A sad jedan @Truhlo iz Zenice zna, ima dojavu, informaciju da ce Sloboda biti povaljana od sudija. De ako zna hajmo prijaviti to, uciniti dobro za nas fudbal. Mislim da je to fer.
To jeste, ali realno nek stisne sudija sutra pred min. 5000 ljudi u po Tuzle da navlači za neko Olovo (bez namjere da vrijeđam).prisonbreak je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:49Ma imaju suđenje, i to jasno ko dan. Sutra za vas ogroman plus sto ide prijenos.
Ma zajebi tu priču. Ovako smo mi upozoravali kad nam je sudio Mujić deklarisani navijač želje protiv želje na Bilinom, hajd nek stisne muda pred 12000, pa dođe lola i iskara nas momački.Sky9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:51To jeste, ali realno nek stisne sudija sutra pred min. 5000 ljudi u po Tuzle da navlači za neko Olovo (bez namjere da vrijeđam).prisonbreak je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:49Ma imaju suđenje, i to jasno ko dan. Sutra za vas ogroman plus sto ide prijenos.
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 6 gostiju.