FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakav je ovaj trener goska što je mlatnuo mitomane. Realno da će otići u zrinjaki. Samo da ne pogode kao sa Jakirom
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Znaci nama ispade bod ko kuca 

Bordo Arena majko draga sta ce drugo bit lijepo sam napisao “

”
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- FKSDoGroba
- Kontakt:
zrinjski MORA PASTI!
TVOJA RAJA S TOBOM U KOLONI
SVI NA SJEVER!!!
TVOJA RAJA S TOBOM U KOLONI
SVI NA SJEVER!!!
Nije mi jasna situacija sa Viverosom. Ok, nije se odmah snasao,viska stranac ok. Ali brate daj ga negdje na posudbu godinu dana, Sloboda, Stupcanica, Celik pa da vidis kakav je, ne shvatam zasto bi se rasidao ugovor, a platio si obestecenje.
Ni ja nisam dobio na meil nista ccc nrma veze hajde sutra da napunimo stadion samo pod velikim pritiskom i navijanjem 90 minuta mozemo srusit Zrinjski i tako okrenut sve u nasu korist!!!! svi svi sviiii
Ma ima neka funta sa viverosom. Kad tad će se saznati
FC United Of Manchester !
- morsecode
- Kontakt:
Sutra ako uzmemo to je pobjeda vrijedna 6 bodova. Mozemo otici na +7 u odnosu na Zrinjski. Jeste da imamo 2. utakmice viska, ocekivat je da ce to Zrinjski zavrsit, opet smo na +1. Pa idemo da se tackamo sa njima ko ih yebe.
Na Borac uopste ne racunam nesto, stele im 4 tekme zaredom kod kuce da igraju, blamaza Vice i dusmana, valja ici na ta gostovanja.
Sutra i 1-0 neka frljoka i vise nego zadovoljan. Pa onda u Listicu makar X.
Na Borac uopste ne racunam nesto, stele im 4 tekme zaredom kod kuce da igraju, blamaza Vice i dusmana, valja ici na ta gostovanja.
Sutra i 1-0 neka frljoka i vise nego zadovoljan. Pa onda u Listicu makar X.
"To je jednostavno SARAJEVO"
Ma jeste da se šteli Borcu igranje na domaćem , suđenje da ne govorim...al valja im poslije vezati tolika gostovanja i to u puno ozbiljnijoj fazi takmičenja. Nema šanse da to sve okrenu na svoj mlin. Tako da im je ova bahatost mač sa dvije oštrice.
Mislim da će narednih par kola pokazati da smo mi i Zrinjski jedini konkurenti ove sezone u borbi za titulu. Samo da mi budemo pravi, to mi je najbitnije.
Dvije karte za zapad spremne na hastalu. Idemo sutra jako aBd do pobjede!
Mislim da će narednih par kola pokazati da smo mi i Zrinjski jedini konkurenti ove sezone u borbi za titulu. Samo da mi budemo pravi, to mi je najbitnije.
Dvije karte za zapad spremne na hastalu. Idemo sutra jako aBd do pobjede!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Svi na Kosevo sutra, uzimaju nas jedan razlike, ali yebat ga..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kako samo Peneranda trenira, znoji se i trudi. Izgleda da je shvatio da mu je ovo idealna šansa za povratak.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Sutra akobogda po cistu pobjedu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Što se tiče Penarande, optimista sam. Ako je suditi prema objavama, pravo se uozbiljio. Svaki dan sa Renanom i njegovim trenerom 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Iako smo tek završili ljetni prelazni rok, trebao bi se već pripremati idući prelazni rok.
Moja želja je Ivan Bašić. Danielu se zahvalimo, platimo određenu odštetu Rusima za Ivana, i mislim da bi to upgrade bio.
Ne bi trebali previše mijenjati, otprilike ovaj igrački kadar je veoma kvalitetan. Naravno, sigurno će biti i nekih odlazaka, prije svega imamo dosta interesantnih igrača od kojih bi mogli zaraditi..
Moja želja je Ivan Bašić. Danielu se zahvalimo, platimo određenu odštetu Rusima za Ivana, i mislim da bi to upgrade bio.
Ne bi trebali previše mijenjati, otprilike ovaj igrački kadar je veoma kvalitetan. Naravno, sigurno će biti i nekih odlazaka, prije svega imamo dosta interesantnih igrača od kojih bi mogli zaraditi..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nakon određenog vremena sutra smo opet na Sjeveru željni da izgubimo glas.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nije ok ekipa vec ekipa koju je on slozio,prosao pripreme. On je otjerao koga je mislio,doveo sta je pozelio na kraju najgori trener u historiji,krive vise sile,nebo,sunce,stative.MortemHz je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:17Taj čovjek ima niz od 19 utakmica bez pobjede a nije vodio amatere već ok ekipu. Sama ta činjenica ti govori sve.bordobijeli je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:03Reko ja Nerko Bašić demagogija, uzdigao se ko Fedja Dudić a ispuhat ce gore od njeg.
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, Sinfoc1986 i 54 gosta.