Ja sam to nekoliko puta dosad napisao. Glavni čovjek Općine i kluba najavljuje upravo to, pred nama je.

Moderator/ica: GracanicaAA
Ja sam to nekoliko puta dosad napisao. Glavni čovjek Općine i kluba najavljuje upravo to, pred nama je.
Slažem se i ja za to, ali ipak je razlika između željkana i Olova, PL i FL. Ali dobro, vidjet ćemo sutra...Truhlo je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:54Ma zajebi tu priču. Ovako smo mi upozoravali kad nam je sudio Mujić deklarisani navijač želje protiv želje na Bilinom, hajd nek stisne muda pred 12000, pa dođe lola i iskara nas momački.Sky9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:51To jeste, ali realno nek stisne sudija sutra pred min. 5000 ljudi u po Tuzle da navlači za neko Olovo (bez namjere da vrijeđam).prisonbreak je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:49
Ma imaju suđenje, i to jasno ko dan. Sutra za vas ogroman plus sto ide prijenos.
Ziva istina...
Jedini koji su mogli kvariti računicu SA klubovima, pa sjećam se svake sezone PL, nek mi niko ništa ne govori.
Vama sutra sudi drugi cazinski ljepotan. Kažu najviše voli penale suditi.Sky9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:56Slažem se i ja za to, ali ipak je razlika između željkana i Olova, PL i FL. Ali dobro, vidjet ćemo sutra...
Pa mi smo Truhlo legendo već igrali 2 sezone ovdje, ako si zaboravioTruhlo je napisao/la: ↑15 sep 2023, 22:07Vama sutra sudi drugi cazinski ljepotan. Kažu najviše voli penale suditi.
https://fb.watch/n4sKs1RT06/
Sellam
Unapređenje dobio. Moguce samo u Bosni.Sanel Silic davno vec najgori moguci sudija na BH terenima,nikad mu necu halaliti 6 sati voznje i izgubljene bodove u Izacicu poluvrijeme vodimo 1-0 domacinu u dr svira 2 penala i nama daje 3 crvena kartona,za lijeka mu trebala svaka marka od sudzenja.
Ja od 2012. zamrzio Cazin zbog njih, ništa mi ne pričaj...
Ma nisam gledao, nemam kad. Samo jos i ta sela da pocnem pomno pratiti.Sky9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:41Da napišem post u stilu jednog dingospoa:Beduin je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:39Ma govorim generalno za tekme i plakanje unaprijed, a ne o utakmicama sad u Federalnoj. Kod nas na temi Slobode su uvijek bili jedni te isti sa tom pricom unaprijed i onda se usute.avenija je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:24
Pa evo mi smo dobili i Goražde i Budućnosti kuci pa nije tajac nego se glasno i jasno govori da je bio cilj brutalna kradja. Ono što je šibicar radio sada u Kupu sa pomoćnicima je bilo cista namjera da se istjeramo iz Kupa. I taj isti sudija već na utakmici zna da će iducu Čeliku suditi u gostima a bukvalno zaratio sa publikom i pored vodstva Čelika.
A sad jedan @Truhlo iz Zenice zna, ima dojavu, informaciju da ce Sloboda biti povaljana od sudija. De ako zna hajmo prijaviti to, uciniti dobro za nas fudbal. Mislim da je to fer.:
Drug ne odgovori ti meni na pitanje![]()
Kako ne razmišljati na taj način kad nas karaju 30 godina... Pušeš i u jogurt...Beduin je napisao/la: ↑15 sep 2023, 23:15Ma nisam gledao, nemam kad. Samo jos i ta sela da pocnem pomno pratiti.Sky9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:41Da napišem post u stilu jednog dingospoa:Beduin je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:39
Ma govorim generalno za tekme i plakanje unaprijed, a ne o utakmicama sad u Federalnoj. Kod nas na temi Slobode su uvijek bili jedni te isti sa tom pricom unaprijed i onda se usute.
A sad jedan @Truhlo iz Zenice zna, ima dojavu, informaciju da ce Sloboda biti povaljana od sudija. De ako zna hajmo prijaviti to, uciniti dobro za nas fudbal. Mislim da je to fer.:
Drug ne odgovori ti meni na pitanje![]()
![]()
Procitaj moj prethodni post o cemu pricam. Uvijek se kukalo unaprijed i kad je bilo osnove i kad nije. To je ta odlika luzerskih ekipa pa navijac u startu trazi alibi za neuspjeh.
Ne ulazeci u to sad da li se zaista Stupcanica gura naprijed.
Eto nam sutra prilike da razbijemo te predrasude. Iskreno se nadam da nece sudije uticati na rezultat s bilo cije strane.
Ma koga karaju ba? Ja ne znam brate sta ti pratis sve ove godine u PL. Sudjenje Slobodi ako nije bilo bolje nego barem polovini klubova, onda nije bilo ni gore. Jesmo jedan period imali penal protiv sebe tekme za tekmama, ali i tu se moglo raspravljati. Prosle sezone nam je bilo sasvim korektno sudjenje i ispali smo samo zbog nas samih.Sky9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 23:36Kako ne razmišljati na taj način kad nas karaju 30 godina... Pušeš i u jogurt...Beduin je napisao/la: ↑15 sep 2023, 23:15Ma nisam gledao, nemam kad. Samo jos i ta sela da pocnem pomno pratiti.![]()
Procitaj moj prethodni post o cemu pricam. Uvijek se kukalo unaprijed i kad je bilo osnove i kad nije. To je ta odlika luzerskih ekipa pa navijac u startu trazi alibi za neuspjeh.
Eto nam sutra prilike da razbijemo te predrasude. Iskreno se nadam da nece sudije uticati na rezultat s bilo cije strane.
Ma slažemo se mi više nego misliš, samo ovako preko teksta nešto se i pogrešno shvati. Istina je da za prošlu sezonu i nemam nekih većih zamjerki, ali kao što ranije rekoh, počnu nas karati kad se počnemo miješati tamo gdje nam, po njima, nije mjesto...Beduin je napisao/la: ↑15 sep 2023, 23:54Ma koga karaju ba? Ja ne znam brate sta ti pratis sve ove godine u PL. Sudjenje Slobodi ako nije bilo bolje nego barem polovini klubova, onda nije bilo ni gore. Jesmo jedan period imali penal protiv sebe tekme za tekmama, ali i tu se moglo raspravljati. Prosle sezone nam je bilo sasvim korektno sudjenje i ispali smo samo zbog nas samih.Sky9 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 23:36Kako ne razmišljati na taj način kad nas karaju 30 godina... Pušeš i u jogurt...Beduin je napisao/la: ↑15 sep 2023, 23:15
Ma nisam gledao, nemam kad. Samo jos i ta sela da pocnem pomno pratiti.![]()
Najcesce sudije grijese JER NE ZNAJU. Uzasno vode utakmicu, svaki j3beni kontakt je faul, sjeckanje igre, pregrst ofsajda nepostojecih, duel igra, zadrzavanje i valjanje neadekvatno produzeno i upozoreno, ma milion situacija gdje mnogi klubovi trpe radi neznanja. Danas jedni, sutra drugi, i tako u krug
Sudjenje Borcu npr. nema potrebe spominjati, oni su bez pardona vodjeni sudijama i to je preocito. Ali generalno vecina klubova bude ostecena ovako ili onako. Treba biti fer.
Zato sto je uvijek bila “bosna je od bascarsije do cengic bile”, cim neki bosnjacki klubovi trebaju napraviti neki zapazeni rezultat, krenulo je ka*anje…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.