Misliš stvarno da ima šanse da ga dovedemo?To bi bio kapitalac kako bi historičar rekaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 sep 2023, 22:14Iako smo tek završili ljetni prelazni rok, trebao bi se već pripremati idući prelazni rok.
Moja želja je Ivan Bašić. Danielu se zahvalimo, platimo određenu odštetu Rusima za Ivana, i mislim da bi to upgrade bio.
Ne bi trebali previše mijenjati, otprilike ovaj igrački kadar je veoma kvalitetan. Naravno, sigurno će biti i nekih odlazaka, prije svega imamo dosta interesantnih igrača od kojih bi mogli zaraditi..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Povedite sutra komsije porodicu sve koje znate i ne znate! Tvoja raja s tobom u koloni! Mozemo nagurat 15 nilja i grmiti avi ko jedan da se prepadnu mostarci!
- napoleon72
- Kontakt:
Govore o Basicu a ne Dudicu, Fedja nikad nije imao toliki niz bez pobjede. Ispali bismo iz lige da nismo dobili 19 tekmi u nizumosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 22:27Nije ok ekipa vec ekipa koju je on slozio,prosao pripreme. On je otjerao koga je mislio,doveo sta je pozelio na kraju najgori trener u historiji,krive vise sile,nebo,sunce,stative.MortemHz je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:17Taj čovjek ima niz od 19 utakmica bez pobjede a nije vodio amatere već ok ekipu. Sama ta činjenica ti govori sve.bordobijeli je napisao/la: ↑15 sep 2023, 20:03Reko ja Nerko Bašić demagogija, uzdigao se ko Fedja Dudić a ispuhat ce gore od njeg.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Vozdra momci,
uzeo sam 4 online karte za sjever koje bih nekome volio pokloniti .
Ako mozda znate nekoga ko sebi trenutno ne može priuštiti odlazak na stadion ,ili nekome zelite uljepšati dan
slobodno se javite u pp
Ako mozda znate nekoga ko sebi trenutno ne može priuštiti odlazak na stadion ,ili nekome zelite uljepšati dan
slobodno se javite u pp

Respect bratebosvastarigrad je napisao/la: ↑15 sep 2023, 23:28Vozdra momci,
slobodno se javite u pp![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
U Rusiji iako je redovan, statistika izostaje, bar za sad. Po meni je za naše lige perverzija. Nije šteta dati 200.000-250.000 eura odštete, jer momka možeš unovčiti veoma brzo.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑15 sep 2023, 22:45Misliš stvarno da ima šanse da ga dovedemo?To bi bio kapitalac kako bi historičar rekaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 sep 2023, 22:14Iako smo tek završili ljetni prelazni rok, trebao bi se već pripremati idući prelazni rok.
Moja želja je Ivan Bašić. Danielu se zahvalimo, platimo određenu odštetu Rusima za Ivana, i mislim da bi to upgrade bio.
Ne bi trebali previše mijenjati, otprilike ovaj igrački kadar je veoma kvalitetan. Naravno, sigurno će biti i nekih odlazaka, prije svega imamo dosta interesantnih igrača od kojih bi mogli zaraditi..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mi igrali ko Real,dobro smo i bod izvukli
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Pede.rčino što se nerviraš? Biti će bolje šta ti je..Deen je napisao/la: ↑31 jul 2023, 03:05I ja isto, vise od 20 godina pratim sarajevo od mali nogu i u dobru i u zlu sve sam prosao ali dosta mi je vise, uvjek se vrtimo u istom krugu, uvjek iste greske pravimo, nikad da naucimo da ovako nemoze dalje, kad kazes ljudima realno stanje i sta je sve pogrijesno trenutno svi se prave gluhi i kazu ti ono ili to ono, uvrede dobijes, ma hajde bolan, pisam se na barcu real bayern man city psg i sve te **** ekipe, samo je sarajevo bilo jedino sto me je interesovalo ali nemogu vise, ohladio me klub kao i ovi navijaci koji bi boga okrenuli da mogu, oni bi allaha u sejtana stavili i to su najveci neprijatelji sarajeva , u toj krizi kakvo je sarajevo samo je zbog takvi nerealni navijaca, nisu svi takvi, imaju jos oni koji su normalni i realni, medjutim mentalitet i razum je cudo, i obrazovanje i ponasanje takodje, tako da za sve dobre ljudi kojim je iskreno stalo za ovaj klub zelim puno srece i zivaca jer sloga nije prvi a ni zadnji poraz,
a za ovu bezobraznu i nekulturnu mahalu i ove fake pitare na forumu samo tako nastavite tako ce te klub opropastit jer ste nerealni, ljubomorni i pun mrznje prema ljudima, a vama je sarajevo ionako svejedno jer vi pratite real bayern ali vamo se prestavite kao hard core navijaci, samo tako nastavite vi ste na pravom putu.
Evo Želja izgubi od GOŠKa. Već bolje zvuči, aa

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Kako se Coric ovako brzo uklopi u Gosku?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- feniksptica
- Kontakt:
Mi navijaci moramo svatiti nasu ulogu, a to je da dodjemo na utakmicu u sto vecem broju, da sto vise potrosimo na dresove salive itd sve veca reklama, za uslugu trazimo zalagane i ako ikako moze 3 bobe..
Kad ovo svarimo, manjecemo se svadjat i zamarat sa izdrkanim frazama otjerao ovog ostavio onog a onaj bolji od ovog, igra igrica na PSG 5 i na osnovu igrica kopuje uzivo mirvah usro punac fening kusta uvalim mu usts lezbejka najbolji na balkanu narko diler tito i dino to su samo neki nadimci
Ljudi moji uzivajte u Seiku bin Ismiru on kad zavrne pipu valja se spustit na grane zelje sb i takvi sranja od ekipa
Kad ovo svarimo, manjecemo se svadjat i zamarat sa izdrkanim frazama otjerao ovog ostavio onog a onaj bolji od ovog, igra igrica na PSG 5 i na osnovu igrica kopuje uzivo mirvah usro punac fening kusta uvalim mu usts lezbejka najbolji na balkanu narko diler tito i dino to su samo neki nadimci
Ljudi moji uzivajte u Seiku bin Ismiru on kad zavrne pipu valja se spustit na grane zelje sb i takvi sranja od ekipa
SVI
Veceras pametno i strpljivo, sretno momci
-
- Kontakt:
Vidimo se na sjeveru!
Ja bih bio najsretniji da bez obzira na rezultat ostane ovako potitivna atmosfera gdje se jedva ceka utakmica bez obzira s kim i kako igramo. Istina pobjeda bi puno znacila ali nije smak svijeta i ako ne pobijedimo. Kad bi stekli taj mentalitet da ne idemo iz krajnosti u krajnost i da ne dozivljavamo pretjerano svaki kiks ili uspjeh to bi bila najbolja stvar
Ja bih bio najsretniji da bez obzira na rezultat ostane ovako potitivna atmosfera gdje se jedva ceka utakmica bez obzira s kim i kako igramo. Istina pobjeda bi puno znacila ali nije smak svijeta i ako ne pobijedimo. Kad bi stekli taj mentalitet da ne idemo iz krajnosti u krajnost i da ne dozivljavamo pretjerano svaki kiks ili uspjeh to bi bila najbolja stvar
Samo da dobijemo i da ne padne kiša.
Ovo drugo ne mora.
Malji Rajvo!

Ovo drugo ne mora.
Malji Rajvo!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Jel ko kupovao online kartu, jel dodje karta na email i samo je pokazes na ulazu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, Bejker, bordobijeli, Fort, Google Adsense [Bot], Hajdeee, JavierBosnia, johntravolta123, keli, Kyle88, mikimaus, mire971, MSOZ101, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, Sinfoc1986, Tarapi, Vjecnobordo, VolimoSarajevo i 154 gosta.