Kakav kop i kakvo navijanje

Ultras BBM > Divizija > Fukare
Moderator/ica: GracanicaAA
Kakav kop i kakvo navijanje
Sve je to OK da se već nismo opekli 2012.simonknows je napisao/la: ↑16 sep 2023, 09:29Da se mi ne zamaramo dalje, hajmo napisati molbu savezu da sastave Stupčanicu, Budućnost i Čelik, pošalju svoje sudije da rade posao i nek' se igra na Bilinom da i oni šta zarade, i ako dobijemo 3 razlike da idemo u PL, svakako stignemo još i opstanak tamo izboriti.
Šalu na stranu, može Stupčanica biti opasna al' nabijamo mi i ovo lagano aBd. Kad najaviš PL, moraš biti svjestan da se radi i van terena, ako ne kod tebe, kod većine ostalih da itekako, ali isto tako kad najaviš PL i sastaviš ovakvu ekipu, nemaš čega da se bojiš pogotovo na Tušnju i bez nekog jakog osnova što @beduinknows gore napisa. Stoga, nek' dođu al' svi![]()
Ovo što @sky piše je 100% u pravu. Nema mi glupljeg poređenja kod nas kao šta će Olovo prkno od 10k ljudi u odnosu na Zenicu/Tuzlu.
Ma ne možeš porediti nas sad i nas tad. Ide pobjeda pa me citirajSky9 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 11:05Sve je to OK da se već nismo opekli 2012.simonknows je napisao/la: ↑16 sep 2023, 09:29Da se mi ne zamaramo dalje, hajmo napisati molbu savezu da sastave Stupčanicu, Budućnost i Čelik, pošalju svoje sudije da rade posao i nek' se igra na Bilinom da i oni šta zarade, i ako dobijemo 3 razlike da idemo u PL, svakako stignemo još i opstanak tamo izboriti.
Šalu na stranu, može Stupčanica biti opasna al' nabijamo mi i ovo lagano aBd. Kad najaviš PL, moraš biti svjestan da se radi i van terena, ako ne kod tebe, kod većine ostalih da itekako, ali isto tako kad najaviš PL i sastaviš ovakvu ekipu, nemaš čega da se bojiš pogotovo na Tušnju i bez nekog jakog osnova što @beduinknows gore napisa. Stoga, nek' dođu al' svi![]()
Najavljuju Vitez u PL, mi se smijemo, kakav Vitez, selendra. Preslikana situacija kao Olovo. Mali grad, bez ikakve tradicije, ali sa jakim sponzorom. I Bgm te godine uđoše umjesto jedne Slobode.![]()
Pustimo te priče: malo mjesto, klub bez tradicije...
Ne kazem da se nemoze desiti iznenadjenje ali ako si ozbiljna ekipa to se tesko moze desiti, ozbiljan pristup, pripreme.....Zeljo je vec dugo los, losa ekipa sa prosjecnim trenerom, iskreno nije mi jasno kako skupljaju bodove.Truhlo je napisao/la: ↑16 sep 2023, 11:12Ovo što @sky piše je 100% u pravu. Nema mi glupljeg poređenja kod nas kao šta će Olovo prkno od 10k ljudi u odnosu na Zenicu/Tuzlu.
Šta će Hoffenheim u odnosu na Hamburg i ostale budalaštine. Ne igraju stanovnici, nego je 11 protiv 11 na terenu. Uz to još kad podmažu sudije, ne može pomoći ni pun Tušanj.
Eno frišak primjer sinoć. Dođe klub iz mjesta od 1000 ljudi pa odnese 3 boda sa Grbavice.
Zavisi kakvo suđenje bude. Ako sudija uspije isprovocirati publiku i igrače u prvih 15 minuta, đaba ti kvalitet kad se glave usijaju i zanemare taktiku. Onda svašta može biti.Skver je napisao/la: ↑16 sep 2023, 11:47Ne kazem da se nemoze desiti iznenadjenje ali ako si ozbiljna ekipa to se tesko moze desiti, ozbiljan pristup, pripreme.....Zeljo je vec dugo los, losa ekipa sa prosjecnim trenerom, iskreno nije mi jasno kako skupljaju bodove.Truhlo je napisao/la: ↑16 sep 2023, 11:12Ovo što @sky piše je 100% u pravu. Nema mi glupljeg poređenja kod nas kao šta će Olovo prkno od 10k ljudi u odnosu na Zenicu/Tuzlu.
Šta će Hoffenheim u odnosu na Hamburg i ostale budalaštine. Ne igraju stanovnici, nego je 11 protiv 11 na terenu. Uz to još kad podmažu sudije, ne može pomoći ni pun Tušanj.
Eno frišak primjer sinoć. Dođe klub iz mjesta od 1000 ljudi pa odnese 3 boda sa Grbavice.
Ne može se porediti, to je tačno, ali i ovo Olovo je puno ozbiljniji klub nego Vitez tad.simonknows je napisao/la: ↑16 sep 2023, 11:19Ma ne možeš porediti nas sad i nas tad. Ide pobjeda pa me citirajSky9 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 11:05Sve je to OK da se već nismo opekli 2012.simonknows je napisao/la: ↑16 sep 2023, 09:29Da se mi ne zamaramo dalje, hajmo napisati molbu savezu da sastave Stupčanicu, Budućnost i Čelik, pošalju svoje sudije da rade posao i nek' se igra na Bilinom da i oni šta zarade, i ako dobijemo 3 razlike da idemo u PL, svakako stignemo još i opstanak tamo izboriti.
Najavljuju Vitez u PL, mi se smijemo, kakav Vitez, selendra. Preslikana situacija kao Olovo. Mali grad, bez ikakve tradicije, ali sa jakim sponzorom. I Bgm te godine uđoše umjesto jedne Slobode.![]()
Pustimo te priče: malo mjesto, klub bez tradicije...![]()
Jasno da Sloboda nije Barcelona, ali je Sloboda Barcelona u odnosu na proslosezonsku Slobodu sa smijesnim trenerima i sportskom politikom, normalno zasto ne bi mogla Sloboda izgubiti od Stupcanice i bez sudija, ali mislim da se to tesko moze desiti. Normalno sve je moguce u vezi sudjenja, pogotovo u BiH.Truhlo je napisao/la: ↑16 sep 2023, 11:53
Zavisi kakvo suđenje bude. Ako sudija uspije isprovocirati publiku i igrače u prvih 15 minuta, đaba ti kvalitet kad se glave usijaju i zanemare taktiku. Onda svašta može biti.
Nadam se da nećemo pisati o suđenju poslje utakmica, nego više o igri i kvalitetu timova. Odlični termini danas, mogu se rahat oba okršaja ispratiti. Izgleda da će biti prijenos utakmice iz Kaknja.
Nije ni Olovo Jedinstvo. Gledao sam vaše gostovanje u Banovićima, gdje ste zamalo primili gol i mogao je biti kiks. Isto i Zvijezda vam je nekih problema zadala, a ova ekipa Olova je za koplje kvalitetnija od Banovića. Da bude fer suđenje pa da uživamo u derbijuSkver je napisao/la: ↑16 sep 2023, 12:02Jasno da Sloboda nie Barcelona, ali je Sloboda Barcelona na proslosezonsku Slobodu sa smijesnim trenerima i sportskom politikom, normalno zasto ne bi mogla Sloboda izgubiti od Stupcanice i bez sudija, ali mislim da se to tesko moze desiti. Normalno sve je moguce u vezi sudjenja, pogotovo u BiH.Truhlo je napisao/la: ↑16 sep 2023, 11:53
Zavisi kakvo suđenje bude. Ako sudija uspije isprovocirati publiku i igrače u prvih 15 minuta, đaba ti kvalitet kad se glave usijaju i zanemare taktiku. Onda svašta može biti.
Nadam se da nećemo pisati o suđenju poslje utakmica, nego više o igri i kvalitetu timova. Odlični termini danas, mogu se rahat oba okršaja ispratiti. Izgleda da će biti prijenos utakmice iz Kaknja.
Ma kakav crni derbi, mi smo samo prolaznici ovdje. Za nas je ovo samo još jedna utakmica u nizu. Možda je za Stupčanicu ovo derbi, ali mi ga tako ne gledamo. Za nas je derbi sa Željom, Veležom, Sarajevom i Zrinjskim.Truhlo je napisao/la: ↑16 sep 2023, 12:06Nije ni Olovo Jedinstvo. Gledao sam vaše gostovanje u Banovićima, gdje ste zamalo primili gol i mogao je biti kiks. Isto i Zvijezda vam je nekih problema zadala, a ova ekipa Olova je za koplje kvalitetnija od Banovića. Da bude fer suđenje pa da uživamo u derbijuSkver je napisao/la: ↑16 sep 2023, 12:02Jasno da Sloboda nie Barcelona, ali je Sloboda Barcelona na proslosezonsku Slobodu sa smijesnim trenerima i sportskom politikom, normalno zasto ne bi mogla Sloboda izgubiti od Stupcanice i bez sudija, ali mislim da se to tesko moze desiti. Normalno sve je moguce u vezi sudjenja, pogotovo u BiH.Truhlo je napisao/la: ↑16 sep 2023, 11:53
Nadam se da nećemo pisati o suđenju poslje utakmica, nego više o igri i kvalitetu timova. Odlični termini danas, mogu se rahat oba okršaja ispratiti. Izgleda da će biti prijenos utakmice iz Kaknja.![]()
Do čega smo došli, do "derbija" sa Olovom, pa je.bem ti ženo majkumontolivo18 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 12:13Ma kakav crni derbi, mi smo samo prolaznici ovdje. Za nas je ovo samo još jedna utakmica u nizu. Možda je za Stupčanicu ovo derbi, ali mi ga tako ne gledamo. Za nas je derbi sa Željom, Veležom, Sarajevom i Zrinjskim.Truhlo je napisao/la: ↑16 sep 2023, 12:06Nije ni Olovo Jedinstvo. Gledao sam vaše gostovanje u Banovićima, gdje ste zamalo primili gol i mogao je biti kiks. Isto i Zvijezda vam je nekih problema zadala, a ova ekipa Olova je za koplje kvalitetnija od Banovića. Da bude fer suđenje pa da uživamo u derbijuSkver je napisao/la: ↑16 sep 2023, 12:02
Jasno da Sloboda nie Barcelona, ali je Sloboda Barcelona na proslosezonsku Slobodu sa smijesnim trenerima i sportskom politikom, normalno zasto ne bi mogla Sloboda izgubiti od Stupcanice i bez sudija, ali mislim da se to tesko moze desiti. Normalno sve je moguce u vezi sudjenja, pogotovo u BiH.![]()
Derbi je po trenutnom stanju na tabeli i formi ekipa. Nemoj mi te patetike života ti, dok se kače parole i vrši mobilizacija publike. Posjeta večeras će sve pokazati. Da vas ne zanima Olovo, došlo bi vas 2000 kao prošle utakmice a ne 5000 večeras.montolivo18 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 12:13Ma kakav crni derbi, mi smo samo prolaznici ovdje. Za nas je ovo samo još jedna utakmica u nizu. Možda je za Stupčanicu ovo derbi, ali mi ga tako ne gledamo. Za nas je derbi sa Željom, Veležom, Sarajevom i Zrinjskim.Truhlo je napisao/la: ↑16 sep 2023, 12:06Nije ni Olovo Jedinstvo. Gledao sam vaše gostovanje u Banovićima, gdje ste zamalo primili gol i mogao je biti kiks. Isto i Zvijezda vam je nekih problema zadala, a ova ekipa Olova je za koplje kvalitetnija od Banovića. Da bude fer suđenje pa da uživamo u derbijuSkver je napisao/la: ↑16 sep 2023, 12:02
Jasno da Sloboda nie Barcelona, ali je Sloboda Barcelona na proslosezonsku Slobodu sa smijesnim trenerima i sportskom politikom, normalno zasto ne bi mogla Sloboda izgubiti od Stupcanice i bez sudija, ali mislim da se to tesko moze desiti. Normalno sve je moguce u vezi sudjenja, pogotovo u BiH.![]()