Kod trenera kod kojeg moras biti na 100% i trcati 90 min i biti uvijek na poziciji, lik hlavna poluga uz julardziju...
Fali mu jos malo da udje u svoj fazon... da ga procepi
Kao i hasica malog...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mojne toga, čuće te Samoakademija pa ti izlistat kolko nas je koštao Daniel a onakvog Dala imali na toj poziciji.
ubipara je napisao/la: ↑16 sep 2023, 20:51Realno seres puno i Jularzdija je strasan igracBeton je napisao/la: ↑16 sep 2023, 20:39Olako se odriče nekih igrača, odmah forsira igrače koji su tek došli. Gledali smo do sada desetak utakmica. Svi smo se uvjerili da je Soldo kloc, ali svejedno je ispred Zeljkovića i Šerbečića. Mustafić je ćuna od igrača, može ući sa klupe zadnjih 20 minuta. To je to. Julardžija je njihov, ali ovo što je do sad odigrao je bilo katastrofa. Ne kažem da je momak loš, ali se vjerovatno do sada nije na treningu dokazao kamoli u pravoj utakmici. Realno smiješno
Imamo insajdere i na igralištimaAlanSmith14 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 23:45Drago mi je i zbog Aničića. Konačno je vezao nekoliko utakmica bez povrede i vidi se da može igrati na visokom nivou za ovu ligu.
PS Keyremeh ide u januaru 100%. Saudija vjerovatno. Njegova žena rekla mojoj dok su bile sa dječicom na igralištu.![]()
Prvi sam jučer rekao da mu ističe ugovor i da mu ne treba produžiti. Isključivo radi toga što je fizičkom spremom baš kritičan bio, pa uvijek je do 60’ mogao igrati, i gotovo. Očigledno je problem bio čuveni Seferović, jer momci su itekako fizičku spremu popravili u ovih 15 dana. Oduševljen sam sa svima danas osim Beganovićem u nekim trenutcima, baš da se čovjek iznervira. Iako je imao i dobrih momenata pravo, onih par startova u aut što su otišli su usporili napade Zrinjskog dosta.
Sto samo do sljedece?
Šta ako Kapetanović bude loš kao i Duraković? A Duraković bude zapažen u Slobodi? Vidiš koliko bi ovo bila loša odluka.