I ne sjekirajte se Pena i Oliveira nece otic tek tako za neki milion. Pena je tek na 25% sto se tice spreme tako da kad neko ponudi 20 miliona eura Ismir ce ga prodat nije nikakav problem
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Po mojim informacijama mnogo para se ulaze u ekipu poslije CZV i Dinama mi smo treci. Cilj je bio napravit ekipu i od nje napravit evropski tim koji lagano moze igrati grupne faze evropskih takmicenja. Jacat cemo skauting, akademiju i gurat talente u prvi tim. Za Buljubasica je vec veliko interesovanje ali samo polako pred njim je karijera.
I ne sjekirajte se Pena i Oliveira nece otic tek tako za neki milion. Pena je tek na 25% sto se tice spreme tako da kad neko ponudi 20 miliona eura Ismir ce ga prodat nije nikakav problem
- FKSDoGroba
- Kontakt:
nofearhz je napisao/la: ↑17 sep 2023, 16:05Po mojim informacijama mnogo para se ulaze u ekipu poslije CZV i Dinama mi smo treci. Cilj je bio napravit ekipu i od nje napravit evropski tim koji lagano moze igrati grupne faze evropskih takmicenja. Jacat cemo skauting, akademiju i gurat talente u prvi tim. Za Buljubasica je vec veliko interesovanje ali samo polako pred njim je karijera.
I ne sjekirajte se Pena i Oliveira nece otic tek tako za neki milion. Pena je tek na 25% sto se tice spreme tako da kad neko ponudi 20 miliona eura Ismir ce ga prodat nije nikakav problem![]()

nofearhz je napisao/la: ↑17 sep 2023, 16:05Po mojim informacijama mnogo para se ulaze u ekipu poslije CZV i Dinama mi smo treci. Cilj je bio napravit ekipu i od nje napravit evropski tim koji lagano moze igrati grupne faze evropskih takmicenja. Jacat cemo skauting, akademiju i gurat talente u prvi tim. Za Buljubasica je vec veliko interesovanje ali samo polako pred njim je karijera.
I ne sjekirajte se Pena i Oliveira nece otic tek tako za neki milion. Pena je tek na 25% sto se tice spreme tako da kad neko ponudi 20 miliona eura Ismir ce ga prodat nije nikakav problem![]()
Nismo ni blizu,lose ti informacije.
Puno vise ulaze Partizan,Hajduk,Osijek ,Rijeka.
Nismo mi ni medju 10 et.
Ne bi bas rekao da je tako. Jedino doduse Hajduk ima vece plate ili iste kao nasi igraci.amypitar je napisao/la: ↑17 sep 2023, 16:10nofearhz je napisao/la: ↑17 sep 2023, 16:05Po mojim informacijama mnogo para se ulaze u ekipu poslije CZV i Dinama mi smo treci. Cilj je bio napravit ekipu i od nje napravit evropski tim koji lagano moze igrati grupne faze evropskih takmicenja. Jacat cemo skauting, akademiju i gurat talente u prvi tim. Za Buljubasica je vec veliko interesovanje ali samo polako pred njim je karijera.
Nismo mi ni medju 10 et.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jačanje akademije = tjeranje Dogana
Ne znam je li ima Ibričić ovlasti da otjera Dogana, ali ako ne može. onda to treba predložiti Ismiru.
Ne znam je li ima Ibričić ovlasti da otjera Dogana, ali ako ne može. onda to treba predložiti Ismiru.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije tačno, mi smo negdje oko desetog mjesta na balkanu što se tiče finansija.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta bi od onakvog forumasa. Kakvi mi i Hajduk s platama, ni blizu. Ne trebaju ti nikakve informacije da to znas.nofearhz je napisao/la: ↑17 sep 2023, 16:14Ne bi bas rekao da je tako. Jedino doduse Hajduk ima vece plate ili iste kao nasi igraci.amypitar je napisao/la: ↑17 sep 2023, 16:10nofearhz je napisao/la: ↑17 sep 2023, 16:05Po mojim informacijama mnogo para se ulaze u ekipu poslije CZV i Dinama mi smo treci. Cilj je bio napravit ekipu i od nje napravit evropski tim koji lagano moze igrati grupne faze evropskih takmicenja. Jacat cemo skauting, akademiju i gurat talente u prvi tim. Za Buljubasica je vec veliko interesovanje ali samo polako pred njim je karijera.
Nismo mi ni medju 10 et.
Tu 10ti po finansijama je mozda realno.
Ti bas puko pa trolas ovdje ili sta?
Ofira se ovaj mali opasno. Toliko da počinje biti naporan.
The saddest thing in life is wasted talent.
Imal dje ambasada Venecuele ?

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- SedrenikHz
- Kontakt:
Je li me neko zayebava da je stavljeno 8200 posjeta???
Znaci bez ikakvog pretjerivanja 10 je bilo, to je minimum minimuma. Sta ba 8200?
Uzimam primjer zelje protiv goska stoji u zapisniku 7200 i kao nas bilo 1000 samo vise??
Saveze savezee ..
Znaci bez ikakvog pretjerivanja 10 je bilo, to je minimum minimuma. Sta ba 8200?
Uzimam primjer zelje protiv goska stoji u zapisniku 7200 i kao nas bilo 1000 samo vise??
Saveze savezee ..
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Dobro druze nije ti to lijepo. Nemam se sta pravdat ali u ovom postu gore ni najmanja kap trola nije. Ja kazem sta sam cuo a to moze bit tacno ili ne. U svakom slucaju vrlo ruzno od tebe… Ne zamjerim ti u svakom slucaju vise ti zamjeran roditeljima jer su te odgojili tako fino! Nek ti bog pomogne
Ma bod bi bio ekstra u Listici. Ne trebamo previse trčati. Naravano da bi svako volio pobjedu, al ne treba previse trcati. Uvijek su nam bili nagazna mina, jbg, tako je. Al prije svega ostvariti igru kao sinoc, pa se mozemo nadati i ta tri boda.
Ej Mirza, šta nam uradi
Ej Mirza, šta nam uradi
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
A da vas pitam kad za sedmicu, dvije izadje vijest da je za Buljubasica veliko interesovanje hocete li govoriti da trolam? Priznajem eto da sam trolao i za Penu, za adidas dresove, za Tana, za Diaza, za ova 2 igraca sto sam najavio da ce doc, za stadion, za Viverosa… Aj dobro vi ste pametni sigurno sam prvi koji trolam vjerujem da takvih nije bilo prije i da ovdje trenutno jedini ja takav postojim serem vam se usta.
Ne znam što klub ne kaže koliko je karata otišlo. Ok neće se promjeniti broj kod saveza ali samo nek se zna. Minimalno cener bio
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- morsecode
- Kontakt:
Ma savez je sega obicna,yebo njih i njihovu suplju. I sami vidite sta se radi, Borac 4 utakmice zaredom igra kuci, cirkus.
Samo punit Kosevo i pruzat podrsku iz utakmice u utakmicu. Graditi brend, jacati marketing, furat raju maksimalno, utakmica FKS treba biti dogadjaj sedmice u gradu.
Pisao sam neki dan o ovome, kad se sjetim sezone kad smo duplu uzeli jedva par puta da je bilo 8000 ljudi. A dobar smo fudbal igrali.
Ako uzmemo dolje 3 boda stvorit se euforija. Necu da pametujem puno o listici, svi sve znamo.
Samo punit Kosevo i pruzat podrsku iz utakmice u utakmicu. Graditi brend, jacati marketing, furat raju maksimalno, utakmica FKS treba biti dogadjaj sedmice u gradu.
Pisao sam neki dan o ovome, kad se sjetim sezone kad smo duplu uzeli jedva par puta da je bilo 8000 ljudi. A dobar smo fudbal igrali.
Ako uzmemo dolje 3 boda stvorit se euforija. Necu da pametujem puno o listici, svi sve znamo.
"To je jednostavno SARAJEVO"
Po meni je tanko ovo bilo za utakmicu protiv zrinjskog. Al je sigurno bilo 10. ABd ako uzmemo u listici moramo protiv zvijezde napraviti uvertiru pred derbi, zato zovi komsiju brata sestru sve i svi na KOSEVO !morsecode je napisao/la: ↑17 sep 2023, 16:57Ma savez je sega obicna,yebo njih i njihovu suplju. I sami vidite sta se radi, Borac 4 utakmice zaredom igra kuci, cirkus.
-
- Kontakt:
ZA KOŠEVO, ZA SARAJ’VO, ZA HORDE ZLA SAD PJEVAM JA!!!!
Oj sto ga lupi, pa livaja samo ima blizu milion eura godisnjenofearhz je napisao/la: ↑17 sep 2023, 16:14Ne bi bas rekao da je tako. Jedino doduse Hajduk ima vece plate ili iste kao nasi igraci.amypitar je napisao/la: ↑17 sep 2023, 16:10nofearhz je napisao/la: ↑17 sep 2023, 16:05Po mojim informacijama mnogo para se ulaze u ekipu poslije CZV i Dinama mi smo treci. Cilj je bio napravit ekipu i od nje napravit evropski tim koji lagano moze igrati grupne faze evropskih takmicenja. Jacat cemo skauting, akademiju i gurat talente u prvi tim. Za Buljubasica je vec veliko interesovanje ali samo polako pred njim je karijera.
Nismo mi ni medju 10 et.

Daj ba Morto jel vrijeme? Trajni.? 2 mjeseca ovdje nebuloze pise i spama temunofearhz je napisao/la: ↑17 sep 2023, 16:44A da vas pitam kad za sedmicu, dvije izadje vijest da je za Buljubasica veliko interesovanje hocete li govoriti da trolam? Priznajem eto da sam trolao i za Penu, za adidas dresove, za Tana, za Diaza, za ova 2 igraca sto sam najavio da ce doc, za stadion, za Viverosa… Aj dobro vi ste pametni sigurno sam prvi koji trolam vjerujem da takvih nije bilo prije i da ovdje trenutno jedini ja takav postojim serem vam se usta.
Koji razlog? Zato sto sam rekao istinu? Mislis da je meni primarni cilj u zivotu da pisem preko ovog profila? Aj za pocetak mi se nemojte javljat privatno i molit me za informacije jer zadnjih 15 poruka nisam odgovorio mozda je i to razlog ljutnje. I gdje spamam temu? Jedan post i jedan odgovor i evo sad treci odgovor…nokee je napisao/la: ↑17 sep 2023, 17:08Daj ba Morto jel vrijeme? Trajni.? 2 mjeseca ovdje nebuloze pise i spama temunofearhz je napisao/la: ↑17 sep 2023, 16:44A da vas pitam kad za sedmicu, dvije izadje vijest da je za Buljubasica veliko interesovanje hocete li govoriti da trolam? Priznajem eto da sam trolao i za Penu, za adidas dresove, za Tana, za Diaza, za ova 2 igraca sto sam najavio da ce doc, za stadion, za Viverosa… Aj dobro vi ste pametni sigurno sam prvi koji trolam vjerujem da takvih nije bilo prije i da ovdje trenutno jedini ja takav postojim serem vam se usta.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bordo10, ErosViverosViv, mosarajvosa83, TETRAPAK i 57 gostiju.