Sto jel ti keva bolesna pa preskace veceras ?Hamagara je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:28Popus.is ti kur.ac svima u licemjernom Sarajevu. Pa i šireletsgofighter je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:24Evo sa stadiona upravo...
Iskreno stid me koliko je sudija bio preofiran, ali i pored toga opet je Posušje imalo prostora da postigne gol, ili više...
Ljudi su se postavili perfektno, ni ofanzivno ni defanzivno taman toliko da nam ne daju da maknemo, tako da će ova ekipa svima da pomrsi račune, a to je osjetio i Zrinjski....
Jedino mi je drago što je pukao još koji čir u licemjernom Sarajevu![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
- Kontakt:
Vrlo je jednostavno. Slobodi prijetnja oduzimanjem licence, ovim firaunima 100.000 i 4R se ugasi. I takvi dođu i pričaju o nekom suđenju, a sami kreatori istog.“Imaju beneficije i prijetnje. Dobiju pozajmicu da malo prebrodite finansijski problem kao Željezničar pred stogodišnjicu i onda su oni izašli iz inicijative. Pristanete na to i postanete dio ekipe koja radi to što radi.
Samo jaši Vico, dopušteno ti je.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 17 sep 2023, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Nista drugo nisam ni ocekivao od tebeletsgofighter je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:31Sto jel ti keva bolesna pa preskace veceras ?Hamagara je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:28Popus.is ti kur.ac svima u licemjernom Sarajevu. Pa i šireletsgofighter je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:24Evo sa stadiona upravo...
Iskreno stid me koliko je sudija bio preofiran, ali i pored toga opet je Posušje imalo prostora da postigne gol, ili više...
Ljudi su se postavili perfektno, ni ofanzivno ni defanzivno taman toliko da nam ne daju da maknemo, tako da će ova ekipa svima da pomrsi račune, a to je osjetio i Zrinjski....
Jedino mi je drago što je pukao još koji čir u licemjernom Sarajevu![]()
![]()
Nego idi ljubi dodi kitu, nek vas pogura jos malo. Dok moze, nece jos dugo
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Teska je mitomanska suza, mogu misliti kako su bijednici isli, molili za sicukillafrommanilla je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:32Vrlo je jednostavno. Slobodi prijetnja oduzimanjem licence, ovim firaunima 100.000 i 4R se ugasi. I takvi dođu i pričaju o nekom suđenju, a sami kreatori istog.“Imaju beneficije i prijetnje. Dobiju pozajmicu da malo prebrodite finansijski problem kao Željezničar pred stogodišnjicu i onda su oni izašli iz inicijative. Pristanete na to i postanete dio ekipe koja radi to što radi.
Neće ni Borac dovijeka, izgubit će i oni moć, nego šta ćemo kad uzjašu neki drugi umjesto njih? Kakve bola više šuplje pišete, većini klubova u BiH odgovara upravo ovakvo stanje jer znaju da će i oni doći na red. Da nije tako ne bi jedan čovjek sam ostao prošle godine da se bori protiv kriminalaca. Digao je ruke od fudbala kad je ostao sam i kad je postao svjestan da sam neće moći ništa promjeniti. Svake sedmice su stizale kazne na adresu kluba zbog izjava i transparenta protiv kriminalaca iz saveza i na kraju ispali budale i junci jer smo izgubili najjaču upravu zbog te borbe za dobro BH fudbala.
Zato nabijem na racku svakog ko poziva na neko zajedništvo, za neke ustanke i slično.
Zato nabijem na racku svakog ko poziva na neko zajedništvo, za neke ustanke i slično.
-
- Kontakt:
Ja sam od tebe ocekivao ovakav komentar ! ipak ste vi FGRHamagara je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:34Nista drugo nisam ni ocekivao od tebe
Nego idi ljubi dodi kitu, nek vas pogura jos malo. Dok moze, nece jos dugo

-
- Kontakt:
Gledaj tople brace sve znaju, ko je kome i koliko dao, kad i zasto, ali zaboravljaju poklonjen kup. 

Virtual kao nekad only
Ovi Pitari su stvarno piglu

Ovi Pitari su stvarno piglu
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Kako se jeftino prodasekillafrommanilla je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:32Vrlo je jednostavno. Slobodi prijetnja oduzimanjem licence, ovim firaunima 100.000 i 4R se ugasi. I takvi dođu i pričaju o nekom suđenju, a sami kreatori istog.“Imaju beneficije i prijetnje. Dobiju pozajmicu da malo prebrodite finansijski problem kao Željezničar pred stogodišnjicu i onda su oni izašli iz inicijative. Pristanete na to i postanete dio ekipe koja radi to što radi.

Ali sta ti je karma one seljake iz Tuzle naguzise izbacivanjem iz lige a za ove druge izgleda savezu vec dojadilo klecanje ispred slica i cuclanje neosunecene kozice za pozajmicu licencu i razvaljivanje inicijative

-
- Kontakt:
E moj seljače glupi..holyman je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:27Iskreni navijaci borca su robijali zbog ratnih zlocina ili idalje robijaju. Bez lupetanja molim..LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:23Zar neko ovdje stvarno misli da je ovo sve uredu iskrenim navijacima Borca? Ni jedan pravi navijac Borca ne opravdava ovo, ni sa sudijama, ni domacinstvima ni nista..
@Only, da te tamPi stoNe, ako znas ?
Reci mi, kako je onaj momak sto dobi kamen u glavu, je li se oporavio, izasao iz bolnice?
Nije lijepo da lazes. 2000 zvanicno.bodi123 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:45Što je najgore i ljudima u Banja Luci je ovo dopizdilo, sramota i njih. To se vidi po posjeti evo, nema 800 ljudi na tribinama već drugo kolo zaredom.
Borac je postao prava privatna kurvica, politička igračka Dodika, Vice, i Tegeltije. Kad oni sjašu s vlasti, a brzo će, tu je i Borcu gašenje i povratak u prvu ligu republike šumske.
-
- Kontakt:
Napusi se kurca seljacima.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:37Kako se jeftino prodasekillafrommanilla je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:32Vrlo je jednostavno. Slobodi prijetnja oduzimanjem licence, ovim firaunima 100.000 i 4R se ugasi. I takvi dođu i pričaju o nekom suđenju, a sami kreatori istog.“Imaju beneficije i prijetnje. Dobiju pozajmicu da malo prebrodite finansijski problem kao Željezničar pred stogodišnjicu i onda su oni izašli iz inicijative. Pristanete na to i postanete dio ekipe koja radi to što radi.![]()
Ali sta ti je karma one seljake iz Tuzle naguzise izbacivanjem iz lige a za ove druge izgleda savezu vec dojadilo klecanje ispred slica i cuclanje neosunecene kozice za pozajmicu licencu i razvaljivanje inicijative![]()
Sageli ste se i vi vici odmah poslije Semsudina.
Ne glumite ovdje svece.
I ne jedi ****, na kraju krajeva. Ko to moze u pola sezone kome oduzet licencu.
Al bitno je popljuvat po svima, da vi kao vi jedini normalni bili.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 17 sep 2023, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
@Vanja8 moras mu to prevesti. Nece znati hudnik sta si mu napisao.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
-
- Kontakt:
Ma stipu ih, vidjeli Banja Luke nisu, al znaju sve šta se dešava na i oko stadiona...juče umrla legenda Banja Luke čika Ale (Alija), napravili mu iskreni Lešinari mural isti dan, al hajd, kome objašnjavat na ovom forumu, kad je njima samo 3 minute skandiranja na stadionu mjerilo svega !LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:38E moj seljače glupi..holyman je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:27Iskreni navijaci borca su robijali zbog ratnih zlocina ili idalje robijaju. Bez lupetanja molim..LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:23Zar neko ovdje stvarno misli da je ovo sve uredu iskrenim navijacima Borca? Ni jedan pravi navijac Borca ne opravdava ovo, ni sa sudijama, ni domacinstvima ni nista..

To kao neka razlika? Kod nas bi toliko bilo da pucaju na nas na tribinama.Suvorov je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:41Nije lijepo da lazes. 2000 zvanicno.bodi123 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:45Što je najgore i ljudima u Banja Luci je ovo dopizdilo, sramota i njih. To se vidi po posjeti evo, nema 800 ljudi na tribinama već drugo kolo zaredom.
Borac je postao prava privatna kurvica, politička igračka Dodika, Vice, i Tegeltije. Kad oni sjašu s vlasti, a brzo će, tu je i Borcu gašenje i povratak u prvu ligu republike šumske.
The saddest thing in life is wasted talent.
2000
Podijeli ovdje slike tribina sa utakmice, da se uvjerimo jos jednom.

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ali kako ponosno kaže, nemoj lagati, 2000 je bilo. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Ne, nije namjesteno.

-
- Kontakt:
Nije istina mali bosanski seljacicu izbili su nam evropu na grbavici lopovlukom samo zato jer se nismo prodali kao vi i Zeljkan. Moja pretpostavka da ce vam i kad se vratite staviti ogrlicu i povodac. Klasicni podanicki mentalitet i jednih i drugih. Hasic vas provalio i izofirao davnoantisisoja1919 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:42
Napusi se kurca seljacima.
Sageli ste se i vi vici odmah poslije Semsudina.
Ne glumite ovdje svece.
Patrioti

Trenutno korisnika/ca: delko, Fudo, Lavcina, NEZALAGANJE i 27 gostiju.