Jos samo da ga primis.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:17Znao sam da si gej
Uvijek sam imao taj neki osjecaj, i nakon tvojih cudnih poruka u pp
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Volim tebe, više od sebe
I ti si znaci peskoantisisoja1919 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:26Jos samo da ga primis.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:17Znao sam da si gej
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ti vazda nesto siris.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:28I ti si znaci peskoantisisoja1919 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:26Jos samo da ga primis.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:17
Znao sam da si gej
E jesi nastran.
Volim tebe, više od sebe
Pozdrav za Tuzluantisisoja1919 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:29Ti vazda nesto siris.
E jesi nastran.
Najbolja raja u Bosni

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
A tu smo matori. Krivo ti što Truhlo ima informacije prije tebe i simona, prosipate se po temi ko riža. Sad kad si provjerio pozajmice za plate kmečiš forumskom pukuBeduin je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:04Bitno je vjerovati ljudima "koji su ukljuceni u ovu ligu", sta god to sad znacilo, da bi nas mogli pokrasti i eto zamalo da nas pokradu. Al' u qurcu.Sky9 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 08:28Kao što i sam kažeš, nisi gledao Olovo dosad. Ja jesam, i vidio sam da ih sudije, barem kući, dobro paze.Još kad čuješ od ljudi, koji su koliko toliko uključeni u ovu ligu, da bi sudije protiv nas mogle biti njihove, šta drugo da napišem...
Niko nije gledao Olovo, pa se najavljuju neka rasipanja ljudi. Ja sam stalno pisao da su veoma dobri, i sekunda je jučer falila za X...
Sad skontaj sam zasto ovo pisem danima i potenciram demant vasih mukotrpnih nagadjanja i vjerovanja tamo nekom desetom, valjda si dovoljno inteligentan.
Ti nekom truhli vjerujes bolan, bolan, pa to habera nema. On vas ovdje zajebaje kako stigne, vi mu vazda niz dlaku. Jos vam postao i izvor informacija.
A da ti kazem da mi je neko iz Uprave, a to bi valjda takodjer trebalo znaciti "ukljucen u ovu ligu", rekao da smo rahat protiv
Stupcanice po tom pitanju i da ako ih pobijedimo idemo u PL 101%, da li bi mi vjerov'o? Ako ne meni, eto javi se u pp Simonu pa pitaj, mozda on zna i bolje od mene dosta toga. Provjeri.

Truhloknows

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
I Beduin i Simon raspolažu pravim informacijama.Truhlo je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:35A tu smo matori. Krivo ti što Truhlo ima informacije prije tebe i simona, prosipate se po temi ko riža. Sad kad si provjerio pozajmice za plate kmečiš forumskom pukuBeduin je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:04Bitno je vjerovati ljudima "koji su ukljuceni u ovu ligu", sta god to sad znacilo, da bi nas mogli pokrasti i eto zamalo da nas pokradu. Al' u qurcu.Sky9 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 08:28
Kao što i sam kažeš, nisi gledao Olovo dosad. Ja jesam, i vidio sam da ih sudije, barem kući, dobro paze.Još kad čuješ od ljudi, koji su koliko toliko uključeni u ovu ligu, da bi sudije protiv nas mogle biti njihove, šta drugo da napišem...
Niko nije gledao Olovo, pa se najavljuju neka rasipanja ljudi. Ja sam stalno pisao da su veoma dobri, i sekunda je jučer falila za X...
Sad skontaj sam zasto ovo pisem danima i potenciram demant vasih mukotrpnih nagadjanja i vjerovanja tamo nekom desetom, valjda si dovoljno inteligentan.
Ti nekom truhli vjerujes bolan, bolan, pa to habera nema. On vas ovdje zajebaje kako stigne, vi mu vazda niz dlaku. Jos vam postao i izvor informacija.
A da ti kazem da mi je neko iz Uprave, a to bi valjda takodjer trebalo znaciti "ukljucen u ovu ligu", rekao da smo rahat protiv
Stupcanice po tom pitanju i da ako ih pobijedimo idemo u PL 101%, da li bi mi vjerov'o? Ako ne meni, eto javi se u pp Simonu pa pitaj, mozda on zna i bolje od mene dosta toga. Provjeri.![]()
Truhloknows![]()

Btw. Macron vam je top, i fan shop. Zavidim vam...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Fan shop je jedan od ciljeva ove godine. Još ako bude jak protivnik u kupu, puknut će zalihe za dva dana.Sky9 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:40I Beduin i Simon raspolažu pravim informacijama.Truhlo je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:35A tu smo matori. Krivo ti što Truhlo ima informacije prije tebe i simona, prosipate se po temi ko riža. Sad kad si provjerio pozajmice za plate kmečiš forumskom pukuBeduin je napisao/la: ↑17 sep 2023, 22:04
Bitno je vjerovati ljudima "koji su ukljuceni u ovu ligu", sta god to sad znacilo, da bi nas mogli pokrasti i eto zamalo da nas pokradu. Al' u qurcu.
Stupcanice po tom pitanju i da ako ih pobijedimo idemo u PL 101%, da li bi mi vjerov'o? Ako ne meni, eto javi se u pp Simonu pa pitaj, mozda on zna i bolje od mene dosta toga. Provjeri.![]()
Truhloknows![]()
![]()
Btw. Macron vam je top, i fan shop. Zavidim vam...
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Šteta što naši nisu potpisali ugovor za Macronom, vidim da je neka firma iz RS-a generalni zastupnik za BiH. Top je Macron...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ovo je druga priča, nikakav zastupnik iz RS-a. Imali smo mi svoj fan shop od kantonalne lige koji je pravio fin prihod na godišnjem nivou, ali ovo je stepenica više i vrhunski.
Za sad Zrinjski, Željo i mi radimo sa macronom. Uzimaju naše tržište lagano, a kvalitetni su strašno. Jedva čekam kakvu crnu likČe macron trenerku da pazarim.
Rijetkost je kod naših klubova kvalitetna oprema... Zato vam i zavidim.Truhlo je napisao/la: ↑17 sep 2023, 23:56Ovo je druga priča, nikakav zastupnik iz RS-a. Imali smo mi svoj fan shop od kantonalne lige koji je pravio fin prihod na godišnjem nivou, ali ovo je stepenica više i vrhunski.
Za sad Zrinjski, Željo i mi radimo sa macronom. Uzimaju naše tržište lagano, a kvalitetni su strašno. Jedva čekam kakvu crnu likČe macron trenerku da pazarim.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
@simonknows, @beduinknows zašto Merdović nije mogao igrati protiv Stupčanice? 
Hajde insajderi, sutra u Kikače po informaciju

Hajde insajderi, sutra u Kikače po informaciju

Pitanje je ko će kupovat iz tog fanshopa i šta. S obzirom da većina Zeničana nema za hljeba, prose za utakmicu, kartu, pivo i ostalo ili su uglavnom na grbači roditelja. Nejse, svakom svačije.. Oni svakako ne žele u PL kao što su rekli. Velika Sloboda šamara kitom.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Koliko ja znam covjek sto nas je zavalio secerko nam je upumpo 40k …
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
A cita se nasa tema, wahaha. Sta kazes, pozajmice za plate
Hocel vas/nas i naredno kolo sudije zaklati, sta kaze tunel?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Bolje da treniraš nego da se s ovima raspravljaš. Čuj što nije mogao igrati, frajeru istekla radna dozvola

Sad i radna dozvola za stranca ima veze sa platama i pozajmicama

Prije ćeš dić 2 tone na benču nego što ćeš nešto dokazati tupavim zenićanima

Qarajjj Mujkaneee
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Ne trazimo mi da nas klub finansira,da nam placa ulaznice i ostalo kao neki usta ti napunim spermom!IceTea je napisao/la: ↑18 sep 2023, 01:35Pitanje je ko će kupovat iz tog fanshopa i šta. S obzirom da većina Zeničana nema za hljeba, prose za utakmicu, kartu, pivo i ostalo ili su uglavnom na grbači roditelja. Nejse, svakom svačije.. Oni svakako ne žele u PL kao što su rekli. Velika Sloboda šamara kitom.
- prisonbreak
- Kontakt:
Pa ljudi vam sve rekli, i od koga se posudilo i kako.
Niko jije rekao da nisu plate uplscene, nego da se za prvu platu pare posudile.
Kada je sve uredno, dozvola se produzava dan za danom. Meni bi bilo sumnjivo da istekne dozvola, a da nije odmah dobio produzenje.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Luka Merdović novi armirač u Tom Cat 

-
- Kontakt:
IceTea je napisao/la: ↑18 sep 2023, 01:35Pitanje je ko će kupovat iz tog fanshopa i šta. S obzirom da većina Zeničana nema za hljeba, prose za utakmicu, kartu, pivo i ostalo ili su uglavnom na grbači roditelja. Nejse, svakom svačije.. Oni svakako ne žele u PL kao što su rekli. Velika Sloboda šamara kitom.

Rumenko jeli ovo sakrivanje iza drugih nickova po uzoru na grupu izdase te ovi seljacki izrazi

Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 18 sep 2023, 09:53, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.