FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

Shategabri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Shategabri » 18 sep 2023, 06:49

Pishaj ih, ja bih gledao samo sebe i od utakmice do utakmice.

Iskreno sam se bojao utakmice sa Zrinjskim, a odigrasmo najbolju utakmicu.
Ima tu još prostora da se dotegnu neke stvari, al budimo realni, imaš 3 nova igrača u ekipi, a oni legli ko šaka na oko.
Znači da ovo može biti dosta bolje.

Osim toga imamo širinu u ekipi, sigurno je da će svi igrati, očekujem da Rožman rotira već u petak i da vidimo nešto drugačiju postavu.
Koševo Zapad

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 18 sep 2023, 07:07

Ništa nek ne rotira. Eventualno ubaciti Buljubašića.
ISTINA ZA VEDRANA!

Stratus7
Kontakt:

Post Postao/la Stratus7 » 18 sep 2023, 07:29

Pitar6785 je napisao/la:
18 sep 2023, 02:31
Mi olahko prelazimo preko ovih stvari, i ko god misli da ovo nisu simtomi titule za borac on je lud.

Naravno ovo su uradili, sve donace utakmice sem grbavice upravo radi toga da se sto manje prasina, i da im se zahilca uigra ekipa sto bolje (skoro cutav tim nov) takodje da iskoriste igranje zrinjskig evrope.. I onda dolazis na to da cemo mi bit doljni.. (nebitno sad koje upitanju)) nemoze vicini odgovori sudije su ljudi, moze bolje, nek grijese ove godine sledece ce manje jer bice Var itd itd..

Mirvic mora radit na tom da ubaci ljude svoje u savez.. Mislim da se klubovi iz federacije FK SARAJEVO VELEZ TC ZELJO IGMAN i ko god od hrvaski srbski klubova.. mora se stat na branik..

Naravno da vico nece nastelit svaku utakmicu, jer borac je kvalitetan klub koji moze svojom snagom odradit 50% utakmica i nek mu vicu pogura 4 utakmice direktno i 5-6 indirektno, svira crvene zute kartone penale nepostojece svom prvom pratiocu to je dovoljno za titulu cak i da si dominantan ko zrinjski u zadnje 2 god. Ubjedjen sam da je Beus sa Vicom dogovorio razvoj situacije, da nas sjebu..

Mislim da HZ trebaju pozvat sve navijacke skupine plus bhfanatikose pred savez bojkotivat reprezentaciju bojkotovat Arenu

Arena mtel vico podkuvac mile tegeltija plus Beus i par prodani balija

Husic sam sto nije poceo da javno pusi **** vici
Ne smije se niko suprostaviti vici, zna se ko sjedi u savezu i podražaje ovakve lakrdije od suđenja. Dok su u savezu poltroni na čelu sa vicom i beusom ovakvo suđenje će se gledati i sudije će biti nagrađeni za kvalitetno odrađen posao.
Pobunio se Hasić pa vidite kako je završio, sve se radilo da čovjeka otjeraju iz Veleža u čeme su nažalost i uspjeli.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 18 sep 2023, 08:57

Lecler je napisao/la:
18 sep 2023, 07:07
Žao mi je samo što je Zeljković ispao iz svih kombinacija, u subotu nije ni na klupi bio.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 18 sep 2023, 09:02

Ja bih samo volio vidjeti Rogića na golu i Mulalića na beku.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 18 sep 2023, 09:16

GalileoGalilei je napisao/la:
18 sep 2023, 09:02
Takodje, al Rozman do sad ima rezultat i svaka procjena mu je bila top. Hamza na krilu je igrao 5 puta bolje nego kod Dudica, Avram preporodjen, Mustafic takodje top... On ako smatra da Mulalic i Rogic nisu za prve postave, apsolutno podrzavam.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 18 sep 2023, 09:17

Ja se samo nadam da ce postojeci igraci i strucni stab shvatiti vaznost te utakmice dole.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 18 sep 2023, 09:21

Lucas je napisao/la:
18 sep 2023, 08:57
Lecler je napisao/la:
Žao mi je samo što je Zeljković ispao iz svih kombinacija, u subotu nije ni na klupi bio.
Kad pogledaš klupu, sve nam je pokriveno.
Ovi što su kao otpisani nije da nešto fale.

Opet kažem, neki od njih ne bi ni došli da je Rožman bio tu kad se podvukla crta na kraju prošle sezone, neki bi otišli odmah, mi bi imali još 3 bobe na kontu, nema šanse da bi izgubili ono, e sad pitanje samo gdje i dokle bismo u Evropi...al šbb škb.

Stvari polako nadolaze i sav fokus na sljedeću utakmicu u ŠB.
Koševo Zapad

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 18 sep 2023, 09:24

napoleon72 je napisao/la:
18 sep 2023, 09:16
Takodje, al Rozman do sad ima rezultat i svaka procjena mu je bila top. Hamza na krilu je igrao 5 puta bolje nego kod Dudica, Avram preporodjen, Mustafic takodje top... On ako smatra da Mulalic i Rogic nisu za prve postave, apsolutno podrzavam.
Ima i do u21 pravila

Kad zacementiraš Šahu na gol odmah si riješio taj problem i možeš rotirati ostale igrače, evo npr ko sad za vikend kad je Buljubašić ostao na klupi, a da brani Rogić morao bi ubaciti Traku ili Mulalića.

I ja bih također volio vidjeti Rogića i Mulalića ali eto bit će prilike i za to, imaju kup utakmice uskoro.

Mi nismo ni svjesni kakvu širinu trenutno imamo, bukvalno u svim linijama i na svim pozicijama imamo po 2 dobre opcije. Treba to sve uigrati, pronaći idealnih 11, ne može preko noći ništa. Penito će isto "probleme" uskoro praviti jer dostiže radnu temperaturu, bit će i Ziljkiću klupa s vremena na vrijeme.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 18 sep 2023, 09:26

Shategabri je napisao/la:
18 sep 2023, 09:21
Lucas je napisao/la:
18 sep 2023, 08:57
Lecler je napisao/la:
Kad pogledaš klupu, sve nam je pokriveno.
Ovi što su kao otpisani nije da nešto fale.

Opet kažem, neki od njih ne bi ni došli da je Rožman bio tu kad se podvukla crta na kraju prošle sezone, neki bi otišli odmah, mi bi imali još 3 bobe na kontu, nema šanse da bi izgubili ono, e sad pitanje samo gdje i dokle bismo u Evropi...al šbb škb.

Stvari polako nadolaze i sav fokus na sljedeću utakmicu u ŠB.
Upravo to! Od 4 otpisana, dvojica dosla u ovom prelaznom roku i Ikic et jedini vracen s posudbe. Da se ovaj SS doveo na vrijeme, Ikic bi do sad mogao naci novi klub, mozda bismo cak i zaradili sta, Kevin ne bi ni bio kupljen, u Evropi bismo mozda i prosli dalje, mozda ni Rogic ne bi dosao, mozda bi Rozman trazio drugi tip golmana, ocito je da zeli da golman ucestvuje u gradjenju igre... Jbt sve kad sumiras, nas je ostanak Mirze te dvije tekme kostao oko milion eura, evropskog puta i koeficijenta za buducnost, plus tri boda s pocetka sezone. Strasno. Kakav butterfly effect bi to moglo imat...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 18 sep 2023, 09:27

Samo im treba noge lomiti,nije crveni karton nista u odnosu na ove lakrdije,jos Marinovic ko najveca hinja,kaze najvaznije je tri boda,mamicu ti yebem odvratno smirenu gospodsku :puke:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 18 sep 2023, 09:29

AVNOJ je napisao/la:
18 sep 2023, 09:17
Ja se samo nadam da ce postojeci igraci i strucni stab shvatiti vaznost te utakmice dole.
Samo hladne glave i ne nasjedati na provokacije kojih uvijek ima dole. Mislim da ne možemo izgubiti i ja bi lično bio zadovoljan sa bodom. Što god bude ne treba dizati paniku, sve će doći na svoje.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 18 sep 2023, 09:31

Pitar6785 je napisao/la:
18 sep 2023, 02:31
Mi olahko prelazimo preko ovih stvari, i ko god misli da ovo nisu simtomi titule za borac on je lud.

Naravno ovo su uradili, sve donace utakmice sem grbavice upravo radi toga da se sto manje prasina, i da im se zahilca uigra ekipa sto bolje (skoro cutav tim nov) takodje da iskoriste igranje zrinjskig evrope.. I onda dolazis na to da cemo mi bit doljni.. (nebitno sad koje upitanju)) nemoze vicini odgovori sudije su ljudi, moze bolje, nek grijese ove godine sledece ce manje jer bice Var itd itd..

Mirvic mora radit na tom da ubaci ljude svoje u savez.. Mislim da se klubovi iz federacije FK SARAJEVO VELEZ TC ZELJO IGMAN i ko god od hrvaski srbski klubova.. mora se stat na branik..

Naravno da vico nece nastelit svaku utakmicu, jer borac je kvalitetan klub koji moze svojom snagom odradit 50% utakmica i nek mu vicu pogura 4 utakmice direktno i 5-6 indirektno, svira crvene zute kartone penale nepostojece svom prvom pratiocu to je dovoljno za titulu cak i da si dominantan ko zrinjski u zadnje 2 god. Ubjedjen sam da je Beus sa Vicom dogovorio razvoj situacije, da nas sjebu..

Mislim da HZ trebaju pozvat sve navijacke skupine plus bhfanatikose pred savez bojkotivat reprezentaciju bojkotovat Arenu

Arena mtel vico podkuvac mile tegeltija plus Beus i par prodani balija

Husic sam sto nije poceo da javno pusi **** vici
samo nam jos treba eskalacija i na tom nivo u ovim svim okolnostima. Tad nas nista nece moci oprati, shvati kako hoces. Vico se lize sa ceferinom i to ozbiljno. Npr Peljto sudi Ligu prvaka. Nama preostaje da se prilagodimo u tom sportskom smislu i nazalost neces moci ili smjeti, kako zelis - igrati sirovi, pravi fudbal, s kontaktom, na ivici faula, jako. Na koji nacin ces moci igrati navedenu utakmicu mozes skontati po delegiranju sudije, ili prvih 20 minuta utakmice ti sve bude jasno - kome se i kako navlaci. I ebiga ako ces biti idiot ko onaj iz posusja sinoc, kad je vidio sta sudija rade i ti opet klizeci pravis a imas zuti ala Trako fazoni ne gine ti sabotiranje. Takodjer, kuci pred 5k navijaca nije isto suditi. Nije to zajebancija kad cijela drzava vidi isto. Hint: Reakcije SS Posusaka sinoc.
Nadam se takodjer, da je VIco realan sekunde, a jeste jer ne mozes biti varalica na ovom nivou da nisi.. da skonta da nema nista od bojca u ligi prvaka. Dzaba rast`o! Nek im izganja evropu kako god, jer ce fakat imati problema izboriti istu i sa treceg mjesta a da ne pricam da im sredi s prvog. Nasa liga je sve bolja i ostale ekipe nisu vise piqkin dim.

Nek ne ubija cari naseg fudbala jer nas bh fudbal toliko lakrdije nece izdrzati a opet je, mora se priznati, i pomjerio neke stvari s mrtve tacke.
ŠTA_JE je napisao/la:
18 sep 2023, 06:16
U banja luci opet sudijska lakrdija. Novinari po običaju šute ili napišu jedan polutekst o tome. U ponedjeljak malo se priča o tome a u utorak već ništa. I tako iz kola u kolo. Da li će Irfan Peljto dobiti kad da sudi Borcu? (Peljto kao navodni nas najbolji sudija pa da vidimo od čega je i on.)
Pa nije Peljto robin hood a i zato ga i ne delegiraju. Sto bi bio dio cirkusa? i ne cini ovo bojac sto mu se hoce.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 18 sep 2023, 09:32

fks74 je napisao/la:
18 sep 2023, 09:29
AVNOJ je napisao/la:
Samo hladne glave i ne nasjedati na provokacije kojih uvijek ima dole. Mislim da ne možemo izgubiti i ja bi lično bio zadovoljan sa bodom. Što god bude ne treba dizati paniku, sve će doći na svoje.
Ne znam, ja sam nešto siguran da ćemo ih klepiti lakše od očekivanog. Njih je raspored pomazio a isto tako i sreća. Većinu utakmica su nadigrani bili a izvlačili su nekako pobjede, daleko da igraju nešto specijalno. Evo i Zvijezda je jučer bila bolja, zaslužili su bod ljudi.

Vjerujem da će suđenje biti dobro, oni svakako igraju otvoreno i mislim da ćemo im zabiti 2 gola najmanje, prostora će bruka biti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 18 sep 2023, 09:35

AVNOJ je napisao/la:
Od srca preporucujem Strucnom stabu dokumentarni film.

IGRAJTE ZA VEDRANA!
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 18 sep 2023, 09:37

Aldin Čajić: "Bio sam blizu dolaska na Koševo, ali na kraju se desilo nešto o čemu ne bih govorio. Pogotovo ne ovako u medijima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 sep 2023, 09:44

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
18 sep 2023, 09:35
AVNOJ je napisao/la:
Od srca preporucujem Strucnom stabu dokumentarni film.

IGRAJTE ZA VEDRANA!
Ma igraci i stručni štab trebaju biti mirni i koncentrisani, ne trebaju nam neke emocije i strast koji mogu samo poremetiti ekipu. Kvalitetni smo i treba gledati da to iskoristimo i pretvorimo u pobjedu, kamenjarima odgovara dizanje tenzija tako da ekipi ne trebaju ovakve stvari.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 18 sep 2023, 09:48

napoleon72 je napisao/la:
18 sep 2023, 09:16
ja mu zamjeram sto ne stavlja u prvih 11 traku, naseg najboljeg akademca koji moze sve kao i ovi dovedeni igraci koji nas kostaju bruku. ono sto je avram radio sad u subotu moze i bilo koji akademac, a skup :kafa:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 18 sep 2023, 09:54

Penaranda je najbolji igrač ikada koji je igrao na BH terenima!!!

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 18 sep 2023, 09:55

mirzatele je napisao/la:
18 sep 2023, 09:54
Penaranda je najbolji igrač ikada koji je igrao na BH terenima!!!
Kakav skup igrača imamo trenutno :tokralju:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”