Najebem ti se mame u ime svih nas!
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ne znam s kim se mi ovdje raspravljamo, koliko znam Sloboda nema navijace.
Celik!3,2,2.
-9 u Zenici rano zima došla u Zenicu valja se grijat haha
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Jestel čuli djeco ? Vjerujte bez šale: Senad i fukare od ulaznica skupa broje pare, vratili se na navike stare.
Sad sve fukare došle, kao bilde(ri)stoje, stari Senad metno naočari svoje.
Jedna marka meni, jedna marka vama, svima nama dobro drama.
To ti je ta priča o karakteru ljudskog bića, obraz fukare prava ti je sića.
Sad sve fukare došle, kao bilde(ri)stoje, stari Senad metno naočari svoje.
Jedna marka meni, jedna marka vama, svima nama dobro drama.
To ti je ta priča o karakteru ljudskog bića, obraz fukare prava ti je sića.
Koliko znam, nijedan klub nema samo najvatrenije navijace, nego i one koji ne idu u kopoveAllGunsBlazing je napisao/la: ↑18 sep 2023, 15:36Ne znam s kim se mi ovdje raspravljamo, koliko znam Sloboda nema navijace.

Koliko vidim, bilo je ljudi u subotu, a ne samo Fukara...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Petica od uciteljice za pjesmu

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ide u čitanke Tuzlanskog kantona, pouka za naredne generacije fukaraštine.
Hahahahahahahahahaha aaj šta je ovo

Kike Budalike iz Zeennnceee

Neke rime bacaju, a nepismeni do bola, oči krvare od njihovih postova..
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Hakala 'mjesto Hakale, eto to je naš chily rz.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
zenićki šibicari:

Fudbalski klubovi Velež i Zrinjski dužni su zeničkom Čeliku do 28. septembra platiti ukupno 11.487 KM ili će u protivnom biti suspendovani.
Kako je potvrđeno za Faktor, ovo je šteta koju su navijači mostarskih klubova prouzrokovali tokom finalne utakmice Kupa BiH za prošlu sezonu u kojom su Plemići slavili sa 1:0.
Utvrđeno je da su Ultrasi, fanovi Zrinjskog, oštetili 73 stolice na sjevernoj tribini i četiri sanitarna čvora, zbog čega će klub iz Mostara morati Čeliku da isplati potraživanja u iznosu od 6.724 KM.
S druge strane, Red Army, navijači Veleža, oštetili su 52 stolice na zapadnoj tribini stadiona Bilino polje i zbog toga će Rođeni morati isplatiti Čeliku 4.763 KM.
Kako je Savez objavio u petak, oba kluba su od Disciplinske komisije FSBiH dobila rok da do 28. septembra isplate spomenuta dugovanja ili će biti suspendovani.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- VivaLaStella
- Kontakt:
Bravo zeničanima. Samo treba ovako huligane po džepu, a ne kluboveSky9 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 15:59zenićki šibicari:![]()
Fudbalski klubovi Velež i Zrinjski dužni su zeničkom Čeliku do 28. septembra platiti ukupno 11.487 KM ili će u protivnom biti suspendovani.
Kako je potvrđeno za Faktor, ovo je šteta koju su navijači mostarskih klubova prouzrokovali tokom finalne utakmice Kupa BiH za prošlu sezonu u kojom su Plemići slavili sa 1:0.
Utvrđeno je da su Ultrasi, fanovi Zrinjskog, oštetili 73 stolice na sjevernoj tribini i četiri sanitarna čvora, zbog čega će klub iz Mostara morati Čeliku da isplati potraživanja u iznosu od 6.724 KM.
S druge strane, Red Army, navijači Veleža, oštetili su 52 stolice na zapadnoj tribini stadiona Bilino polje i zbog toga će Rođeni morati isplatiti Čeliku 4.763 KM.
Kako je Savez objavio u petak, oba kluba su od Disciplinske komisije FSBiH dobila rok da do 28. septembra isplate spomenuta dugovanja ili će biti suspendovani.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Subjektivan si. Stolice već odšarafljene...VivaLaStella je napisao/la: ↑18 sep 2023, 16:01Bravo zeničanima. Samo treba ovako huligane po džepu, a ne kluboveSky9 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 15:59zenićki šibicari:![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- VivaLaStella
- Kontakt:
Bolje bi im bilo da su ih zašarafili, nego što su uništili

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
-
- Kontakt:
Da bi mogli tebi **** sta god u supakCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 sep 2023, 13:21Sto ih nisu na sjever prebacili a onu malu grupicu u taj cosak u vrhu
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
I ti brate naso objasnjavat mentalno zaostalom liku.DamirT je napisao/la: ↑18 sep 2023, 15:47Koliko znam, nijedan klub nema samo najvatrenije navijace, nego i one koji ne idu u kopoveAllGunsBlazing je napisao/la: ↑18 sep 2023, 15:36Ne znam s kim se mi ovdje raspravljamo, koliko znam Sloboda nema navijace.![]()
Koliko vidim, bilo je ljudi u subotu, a ne samo Fukara...
On je ko ovan, samo jedan pravac drzi, nista van toga dometa ne registruje.
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Rasoravljate se sa simpatizerima, jer kako vidim i vi tokom utakmice se satraste po forumu.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑18 sep 2023, 15:36Ne znam s kim se mi ovdje raspravljamo, koliko znam Sloboda nema navijace.
Simpatizeri
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ali zato ima retardirarane forumaseAllGunsBlazing je napisao/la: ↑18 sep 2023, 15:36Ne znam s kim se mi ovdje raspravljamo, koliko znam Sloboda nema navijace.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.