Eto i moj doprinos za ovu temu. Pravo sam se namucio sa tom slikom. Tu je popis Slobodnih trofeja. Sve sam morao Slobodine titule i osvojene kupove upisivat po godinama. Zatim strijelce u osvojenim sezonama, bilo kupa ili sampionata. Bez zafrkancije, ne znam sta bih napisao. Mozda "PREKO 100 godina SLOBODE I NADANJA"
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Eto i moj doprinos za ovu temu. Pravo sam se namucio sa tom slikom. Tu je popis Slobodnih trofeja. Sve sam morao Slobodine titule i osvojene kupove upisivat po godinama. Zatim strijelce u osvojenim sezonama, bilo kupa ili sampionata. Bez zafrkancije, ne znam sta bih napisao. Mozda "PREKO 100 godina SLOBODE I NADANJA"
Ko odrzava Tušanj, ko plaća održavanje i poštujete li pravilo koje piše i u ugovoru da se samo jedan trening smije sedmično odraditi na glavnom terenu ti novom travnjaku? Mislio sam da će te ga sjebati pogotovo što još jedan klub igra utakmice ali protiv Stupčanice vidim da je u odličnom stanju travnjak.
Svakodnevno se radi na održavanju travnjaka..
Kako lijepo izgleda.
Stadion Tušanj, fudbalski to je hram, na njemu igra Sloboda, tim za koji živim ja.
Tuzlanski Wembley.. Prolazim kroz Batvu slučajno danas, a uspomene naviru.. Nekad se pješačilo pola sata da se gleda utakmica. Jedan grad, jedna ljubav..
Ko odrzava Tušanj, ko plaća održavanje i poštujete li pravilo koje piše i u ugovoru da se samo jedan trening smije sedmično odraditi na glavnom terenu ti novom travnjaku? Mislio sam da će te ga sjebati pogotovo što još jedan klub igra utakmice ali protiv Stupčanice vidim da je u odličnom stanju travnjak.
Svakodnevno se radi na održavanju travnjaka..
Kako lijepo izgleda.
Top! Jest da je slilkano sa poprilicne udaljenosti te se ne vidi bas detaljno, ali ono sto se vidi je za svaku pohvalu.
Hvala.. Biti će uskoro i malo bolje slike. Radit ću na tome.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Hvala vam. Podsjetili ste me na neke mlađe dane kad mi dođe tetka iz Dojča, ja sav sretan kontam bit će svega.. A ona stipsa donese 16 istih čokolada sa fuckin grožđicama i mikroskopski nevidljivim lješnjacima koje koštaju max 0,30€. Ja ono ko fol sretan ovako se nazor smijem.
Hvala vam. Podsjetili ste me na neke mlađe dane kad mi dođe tetka iz Dojča, ja sav sretan kontam bit će svega.. A ona stipsa donese 16 istih čokolada sa fuckin grožđicama i mikroskopski nevidljivim lješnjacima koje koštaju max 0,30€. Ja ono ko fol sretan ovako se nazor smijem.
Šta kaže Jolda na to sve?
Kad i ako budete došli na gostovanje, mogu ga pitat da ti objasni.
Sorry, zaboravio sam da za vrijeme utakmice ovdje obitavate.
Kad vidis sta je levatima extremno smijesno, skontas da mozda jos nisu ni odrasli. Pubertetlije zenićke
Meni dosadilo iskreno. Javi se jedan bude ugašen, drugi, treći..
Definitivno ću se prešaltat na ozbiljnije diskusije. S ovima se ne možeš ni sprdat. Isto kao da sam u obdanište ušao. Ne mogu intelektualno parirat ni sekunde. Nane je najgori, samo laje ko cuko.
Podyebavaju Joldu, a da dodje ispred nekog od ovih, ne bi mu niko rijeci smio reci
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Podyebavaju Joldu, a da dodje ispred nekog od ovih, ne bi mu niko rijeci smio reci
Pa evo dotičnom sam predložio upoznavanje. Taj ne da neće doći na gostovanje, već je pitanje hoće li smijeti gledati na tvu utakmicu.
Ovo su baš postovi iz nemoći i očaja. Bahati, bahati Zeničani.
Cuj ne smijemo doci u Tuzlu
Evo ja sam svaki mjesec dole a ako ne vjeruješ hajd na kafu u Mellain
Inače tu vam pije kafu i bivši gradonacelnik Imamovic
A na tekmu dolazim akobogda na Tusanj samo zdravlja da bude
Ovako mi obitavamo za vrijeme utakmice, gostujuće:
A ovako vi obitavate za vrijeme utakmice, gostujuće:
Klošarija tuzlanska se našla pričat
Ovako mi obitavamo za vrijeme utakmice, gostujuće:
A ovako vi obitavate za vrijeme utakmice, gostujuće:
Klošarija tuzlanska se našla pričat
Na ovoliko ljudi, ima li zubi za jednu normalnu vilicu?
Huuu haaa
A šta da ti kažem, evo nas tu smo, vilice se krive, a ostatak pjesme sebi na uho šapni
Dođite nekad na gostovanje, Maglaj je eto blizu.
Mozete srat' koliko hocete ali i dalje ste prvi favoriti
Mozda kasnite dvije sedmice sa igrackim kadrom, ali ne bih ja otpisao macka tako lako
Svaki pravi navijač Slobode ne želi u PL sa ovim zlom na čelu kluba. Više bismo voljeli 3. ligu nego to.
Navijam za vas u borbi za PL.
Ovako se pisalo početkom jula
Niko ne želi mačka na čelu
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.