Necemo o tomeSejoSexon je napisao/la: ↑18 sep 2023, 12:27A tribina i gdje su pare od istefudbalfudbal je napisao/la: ↑18 sep 2023, 12:24Idemo sad jako u svim poljima, vjerujte mi iznenadit ćete se koliko ozbiljno ulazimo u sve![]()

Necemo o tomeSejoSexon je napisao/la: ↑18 sep 2023, 12:27A tribina i gdje su pare od istefudbalfudbal je napisao/la: ↑18 sep 2023, 12:24Idemo sad jako u svim poljima, vjerujte mi iznenadit ćete se koliko ozbiljno ulazimo u sve![]()
Pitao sam prije par dana momka koji je jako blizak upravi sta je s parama od tribine i jesu li preusmjerene na igracki kadar i ostale troskove. Uglavnom pare za tribinu su tu, ne fali ni marka i ne smiju se dirati ni trositi ni za sta drugo. Nisam ga dalje puno peglao zbog cega stojimo u mjestu s tribinom, samo mi je bitno bilo da su pare tu.SejoSexon je napisao/la: ↑18 sep 2023, 12:27A tribina i gdje su pare od istefudbalfudbal je napisao/la: ↑18 sep 2023, 12:24Idemo sad jako u svim poljima, vjerujte mi iznenadit ćete se koliko ozbiljno ulazimo u sve![]()
Uskoro uskoro, bice ludiloSejoSexon je napisao/la: ↑18 sep 2023, 12:27A tribina i gdje su pare od istefudbalfudbal je napisao/la: ↑18 sep 2023, 12:24Idemo sad jako u svim poljima, vjerujte mi iznenadit ćete se koliko ozbiljno ulazimo u sve![]()
4-500 protiv Sloge pa 250+ u BL
Sloga dobija Zelju, a mi Slogu i da ovim gurbetima sa Grbavice nakom 1/4 prvenstva se odmaknemo na solidnih 5 bodova uz utakmicu manje, i primaknemo se vrhu
StarmoCity je napisao/la: ↑18 sep 2023, 13:25Ispravka projekta za tribinu je gotova, savez je odobrio novi projekt u skladu sa UEFA pravilima.
Potpis ugovora o pocetku radova u toku ove sedmice.
Koje gospodsko ponasanje i svaki intervju poslje onog niza seoskih filozofa
Bitno je da znas sta pricas, Klaf zna sigurno, znao je i Feja ali isto ko da citira neko štivo kad prica. Fedja i Amar Osim su na svom jeziku to nama prenosili. Jedina neznalica je Nedim je do sada u ovoj nekoj novijoj eri hajmo reciCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 sep 2023, 21:06Koje gospodsko ponasanje i svaki intervju poslje onog niza seoskih filozofa
Klaf![]()
Sreca pa je tvoje misljenje jako bitno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.