Boga ti?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 23:04Onda svaku utakmicu igra bolestan
I onu proslu kad je usao sa klupe i kad smo dobili igraca vise na terenu s njim i halilom? Bravo, ti si kompetentan svakako.
Boga ti?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 23:04Onda svaku utakmicu igra bolestan
Brate moj, igra kao da ima rak, nemoj njatKe, ili si mu prvi rodjak, brat ili mozda Tarik licno. Nece se najest hljeba od lopte ni on a ni Kadric.user1986 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 23:09Boga ti?
I onu proslu kad je usao sa klupe i kad smo dobili igraca vise na terenu s njim i halilom? Bravo, ti si kompetentan svakako.
Slazem se.Cernica22 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 20:55Neko je spominjao ovdje, mislim da je @VictoriasFikret da je Kelme novi dobavljac opreme. Ja bih ostaviou Jomu svakako, kad vidim sta je Kelme uradio od reprezentacije i dresova volio bih ih zaobici![]()
. Ko da gledam zapala bi nas kombinacija neka crvena sa zutim sa strana. Sefu puna podrska, na zemlji ostati i bez euforije poslije Igmana i slicnih, ipak smo mi Velez i ponasati se u skladu sa tim. Korak po korak, bit ce ovo dobra sezona.
Nije navodno vec se "bavi" solarnim elektranama, pere pare uz podrsku politickog vrha i hercegovackih ratnih profitera
Hahahahah citav balkan zna za elektrane, i svaki covjek jaci iz uprave i iz bivse uprave ima ili je poceo praviti solare...
On da marku u Velez gurne sutra bi hdz drzavu digao da ga izruce Hrvatskoj tako da suplja cista. Ima 2 godine da devri sa solarnom energijom, a i to je u talu s nekim ljudima bliskim konama.
Prije 2 godine registrovao firmu, provrtio neku lovu i tek sad krenuo u to,odno nedavno
Nadam se Celiku
I ne treba davat pare u Velez taj kriminalac presudjeni. Odmakni **** od kluba i stadiona
Sad ušao na stranicu saveza ipak je u 12.
Macron bi bio najbolja opcija za Velež, ali @MostarskiSin reče da je Kelme izgleda završen.Pirke je napisao/la: ↑19 sep 2023, 02:49Slazem se.Cernica22 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 20:55Neko je spominjao ovdje, mislim da je @VictoriasFikret da je Kelme novi dobavljac opreme. Ja bih ostaviou Jomu svakako, kad vidim sta je Kelme uradio od reprezentacije i dresova volio bih ih zaobici![]()
. Ko da gledam zapala bi nas kombinacija neka crvena sa zutim sa strana. Sefu puna podrska, na zemlji ostati i bez euforije poslije Igmana i slicnih, ipak smo mi Velez i ponasati se u skladu sa tim. Korak po korak, bit ce ovo dobra sezona.
Jomini dresovi su sasvim okej. Kelme je amaterska firma za Jomu.
Bosna VisokoEspiritosanto je napisao/la: ↑19 sep 2023, 09:52Sad ušao na stranicu saveza ipak je u 12.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.