Kad smo 2012-14. bili u FL, samo sam vas pratio u PL, i navijao za vas najiskrenije...
Jbg, čovjek uči dok je živ.
Moderator/ica: GracanicaAA
Truhlo bez zajebancije, nekad se zezamo nekad provociramo nekad smo ozbiljni. Ne zanima nas šta nam imate reći, mi idemo na bolje i to je činjenica koju većina vas teško prihvata. Ma nek bude ako treba kako vi smatrate da će biti i kako priželjkujete. Samo nas prestanite komentarisati i u tolikoj mjeri pratiti. Odvratno je čitati, više vas Sloboda zanima nego vaš klub. Sramotno.Truhlo je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:24Yebo ga ti, ljudi vam otvaraju oči, šest mjeseci bez plaćanja reprograma i poreza i doprinosa. Da vlada nije produžila ovo i poslje 30.6, Željo i Zrinjski ne bi mogli igrati europu.Sky9 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:11Jesu kvarni jeb.ali sve svoje. Baš ono žele zlo iz dna duše...simonknows je napisao/la: ↑20 sep 2023, 15:38Otkud sad to da iz budžeta za reprogram plaćamo igrače? Zar nije bila neka priča da smo uzeli pozajmicu, a prije toga da ne plaćamo nikako?
Informisani zenićani
Hvala Bogu što nisam Zenićanin, i hvala im što mi otvoriše oči, prije sam ih simpatisao...
Čut ćemo se kada PU krene u prinudnu naplatu ovih poreza, pa ćete kukati odakle 200 000 KM duga za poreze i doprinose i zašto se mora platiti odmah, a kako vi kažete grad vam plaća reprogram...
Ma šta očekuješ kad par njih na forumu samo, kažem SAMO jer ne znamo koliko njih bi još onako mislilo i postavljalo one gnusne objave tipa Tuzlu za Pale, Uzmi ih Milorade. Ljudi koji dižu tri prsta na utakmicama, psuju Markale a ismijavaju neke dobre respect poteze kao naše na Tušnju, ne mogu i neće biti dobri ljudi. Treba ih se držat podalje. Meni je jasno da neko ima komplekse, ali ovo je stvarno pretjerivanje. Žao mi što smo ikad furali s njima ono crveno-crna braća, gotivili ih kad su nam dolazili, dobro gostili.
Pa jel ti imaš neke veze sa našom Upravom? Znaš nekog Tuzlaka koji ima veze? Poznaješ Joldu lično? Druže, možemo i mi ovako bacat gluposti na forumu, Čelik ovo Čelik ono.. Ali nećemo jer nas ne zanimate. Karamo vas u ligi, a vi nastavite pratiti Slobodu.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:37Nikakvih loših namjera nema samo iznošenje činjenica. Dug za PU vam isti, a grad uplatio 6 rata. Pare kod Jolde![]()
Plus njihov forumas dodje i kaze, da reprogram ide za trenutne tekuce troskove, da je to dobro iskoristiti.Truhlo je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:35Zločesti Zeničani kvare atmosferu u Slobodi![]()
Dakle Zeničani su stoka jer napišu provjerene informacije:
- da se posudilo 30k KM da se isplati prva plata
- da Sloboda šest mjeseci ne plaća reprogram i tekuće poreze i doprinose, koji će doći na naplatu čim istekne moratoriji koji je donjela vlada fbih
Tuzlaci su nojevi koji su zabili glave u šupak mačka i neće da čuju realno stanje u klubu. Zeničani su zločesti, jer pokušavaju iščupati glavu Tuzlaka iz mačkovog šupka.
Znamo da nam zavidite na mnogo čemu. Da se primjetiti..
Druže, vi sa ovim načinom poslovanja idete u provaliju. Trenutno su vam oči zamazane dobrim rezultatima i igrom na terenu, a loše poslovanje će doći na naplatu, kao što je i nama došlo.IceTea je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:33Truhlo bez zajebancije, nekad se zezamo nekad provociramo nekad smo ozbiljni. Ne zanima nas šta nam imate reći, mi idemo na bolje i to je činjenica koju većina vas teško prihvata. Ma nek bude ako treba kako vi smatrate da će biti i kako priželjkujete. Samo nas prestanite komentarisati i u tolikoj mjeri pratiti. Odvratno je čitati, više vas Sloboda zanima nego vaš klub. Sramotno.Truhlo je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:24Yebo ga ti, ljudi vam otvaraju oči, šest mjeseci bez plaćanja reprograma i poreza i doprinosa. Da vlada nije produžila ovo i poslje 30.6, Željo i Zrinjski ne bi mogli igrati europu.
Čut ćemo se kada PU krene u prinudnu naplatu ovih poreza, pa ćete kukati odakle 200 000 KM duga za poreze i doprinose i zašto se mora platiti odmah, a kako vi kažete grad vam plaća reprogram...![]()
Poznajemo tebe i ti si na platnom spisku u Slobodi.IceTea je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:39Pa jel ti imaš neke veze sa našom Upravom? Znaš nekog Tuzlaka koji ima veze? Poznaješ Joldu lično? Druže, možemo i mi ovako bacat gluposti na forumu, Čelik ovo Čelik ono.. Ali nećemo jer nas ne zanimate. Karamo vas u ligi, a vi nastavite pratiti Slobodu.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:37Nikakvih loših namjera nema samo iznošenje činjenica. Dug za PU vam isti, a grad uplatio 6 rata. Pare kod Jolde![]()
![]()
Ma oni su mentalni patuljci, Zeljina kujica decenijama.
I šta vi kao navijači Čelika imate od toga? Hoćete li vi napredovati ako se budete bavili tuđim problemima? Imate li koristi neke?redbull93 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 17:12Poznajemo tebe i ti si na platnom spisku u Slobodi.IceTea je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:39Pa jel ti imaš neke veze sa našom Upravom? Znaš nekog Tuzlaka koji ima veze? Poznaješ Joldu lično? Druže, možemo i mi ovako bacat gluposti na forumu, Čelik ovo Čelik ono.. Ali nećemo jer nas ne zanimate. Karamo vas u ligi, a vi nastavite pratiti Slobodu.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑20 sep 2023, 16:37Nikakvih loših namjera nema samo iznošenje činjenica. Dug za PU vam isti, a grad uplatio 6 rata. Pare kod Jolde![]()
![]()
Je.bi stoku Ledeni, imaš podršku svih dobrih i poštenih ljudi.
A vi ste naša kujica. Karamo vas godinama, mrsko mi postavljat opet H2H. Vaši igrači žele igrati za nas. Dolaze iz Zenice da nas prate. Doduše eto imate nešto zajedničko jer nas i vi pratite.
Čekam kad će po psovkama udarat. To im je maksimum.
Jalija je to uvijek bila, puni jala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.