Dobra ti je priča, šteta što je iz nemoći.

Vi dođete da pokušate isprovocirat, ja vas pogasim i sve u krug.
Vi ne želite sebi dobro, zenički četalji i trozubci.

Smislite šta kvalitetno, ne bi li mogli parirati u raspravi.

Moderator/ica: GracanicaAA
Dobra ti je priča, šteta što je iz nemoći.
U tom slucaju, prepustit cemo plasman trecem na tabeli. Samo casno i posteno izboren plasman dolazi u obzir. Ovako nek stupcanica ide, mi cemo ostati sa vama, da vam pravimo drustvo.
Opet bi bili drugi. Druge ne zanima PL ovdje.
Pitaj ove sto se banjaju u Olovu, jel ih zanima PLSkver je napisao/la: ↑20 sep 2023, 18:15Opet bi bili drugi. Druge ne zanima PL ovdje.
Ako smo mi Zeljina, onda ste vi svih ostalih kujica, jer vas guzi ko stigne.
Vidimo kako zelite. Tesko onom kome vi dobro zelite.
Hvala na informacijama. Sta jos ima novo u Slobodi?prisonbreak je napisao/la: ↑20 sep 2023, 18:22Lose im zelimo jer ovdje saznaju da im reprogram ide u tekuce troskove![]()
Vidis kako lose drustvo utice na tebe. Ovaj placenik trenutnih vlasnika slobode vam mozak pere. Kako god, ima medju nama jos puno poznanstva i dobrog druzenja na relaciji Zenica-Tuzla, tako da nije sve tako crno, ima malo i crveno.antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 18:20Vidimo kako zelite. Tesko onom kome vi dobro zelite.
Svoju brigu brinite i sve ok.
Pa oni ulaze ove sezone, vi necete, a ni sledecu necete moci, a pogotovo onu tamo necete, Azmir ce preuzeti Gradinu ii Slobodu
Mozda, a mozda i ne.redbull93 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 18:24Vidis kako lose drustvo utice na tebe. Ovaj placenik trenutnih vlasnika slobode vam mozak pere. Kako god, ima medju nama jos puno poznanstva i dobrog druzenja na relaciji Zenica-Tuzla, tako da nije sve tako crno, ima malo i crveno.antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 18:20Vidimo kako zelite. Tesko onom kome vi dobro zelite.
Svoju brigu brinite i sve ok.
Masala, da tako i bude. Da andjeo sa neba preuzme slobodu
Rece prison tako samouvjereno.prisonbreak je napisao/la: ↑20 sep 2023, 18:30Mi kad budemo htjeli uci, ne mogu nas zaustaviti Sloboda i Azmir zajedno![]()
Za 3 mjeseca preko 100 k manje duga![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.