Jedno od jacih mecanja

Jedno od jacih mecanja
Par tjedana su se o svom jadu zabavili, bilo je bas neobicno...sad opet imaju trenera, doslo je par pojacanja da se bez puno brige uzme 4. ili 5. mjesto, pa imaju opet vremena vodit brigu o posjeti pod bijelim brijegom i pregledima na jutubuMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 20:26Šta je ovo, koju god temu otvorim pijaćarima puna usta Zrinje.. opustite se susjedi iz predgrađa, ako bude sreće, predanosti, obraza i rada možda se za 30ak godina nađete u našoj situaciji, ne valja gubiti nadu![]()
Ne daj Bože biti kao vi... Dabogda nikad nista ne osvojili ako nas Europa prepoznaje poMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 20:26Šta je ovo, koju god temu otvorim pijaćarima puna usta Zrinje.. opustite se susjedi iz predgrađa, ako bude sreće, predanosti, obraza i rada možda se za 30ak godina nađete u našoj situaciji, ne valja gubiti nadu![]()
Joj ba kako me provaliVictoriasFikret je napisao/la: ↑20 sep 2023, 20:34Evo ga, aktivirao je svoj drugi nick kojim se predstavlja kao navijač Zrinjskog jer ne može koristiti svoj standardni nick navijača ŽeljezničaraMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 20:26Šta je ovo, koju god temu otvorim pijaćarima puna usta Zrinje.. opustite se susjedi iz predgrađa, ako bude sreće, predanosti, obraza i rada možda se za 30ak godina nađete u našoj situaciji, ne valja gubiti nadu![]()
![]()
Truhloo javi see truhlooo javi see,frajko se sam ukopa, stupcanica PLBiHTurkishAirlines je napisao/la: ↑20 sep 2023, 20:36Jedno od jacih mecanjameraba je napisao/la: ↑20 sep 2023, 19:48Meraak1921 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 19:45
Znamo svi da si iz Olova, i da imas 3 zuba, od tog jedan ti je zdrav![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oprosti se, prosuo te ko rizu po tepsiji...Meraak1921 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 20:43Truhloo javi see truhlooo javi see,frajko se sam ukopa, stupcanica PLBiH![]()
Navijaci Radomlja su moj Virto jos veca gospoda, oni nista nisu ni psovali ni halalili, a lik nabuba ,koliko ono poraza, je li 17...?
Vidis mu boldirano hvali se danasnjim rezultatomTurkishAirlines je napisao/la: ↑20 sep 2023, 20:36Jedno od jacih mecanjameraba je napisao/la: ↑20 sep 2023, 19:48Meraak1921 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 19:45
Znamo svi da si iz Olova, i da imas 3 zuba, od tog jedan ti je zdrav![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()