Cuj marketu, kojem to? Ako ces reci CJ, samobanuj se
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ma jok ovdje jedan lokalni mješovite robe
@Robust - eh da je bog do
99.9% da nisu dekanti nego smece. Ako su svi iste cijene, nemoj bacati pare.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Koji parfem bi preporučili za ovaj period koji slijedi, jesen, zima?
Walk on
Uzeo Bad Boy Extreme, iako mi sama ona bočica izgleda odvratno, moram priznati da je miris jako dobar, fina trajnost i definitivna preporuka za parfem
Nekako što bi se reklo - čista sigurnica, svima će se dopasti. Lično, što ga duže koristim sve mi je bolji. Na momente me podsjeća na JPG Le Beau.
Nekako što bi se reklo - čista sigurnica, svima će se dopasti. Lično, što ga duže koristim sve mi je bolji. Na momente me podsjeća na JPG Le Beau.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kad smo kod losih bocica, Detour noir
koliko je bocica losa, toliko je tekucina unutra dobra.
Dvoumio sam se izmedju njega i Reserve privee, oba su top.
Dvoumio sam se izmedju njega i Reserve privee, oba su top.
CDNI EDP je nula obicna naspram Limited verzije. Od 50ak parfema sto sam probao, ovo su poslije RT najbolje performanse sto sam vidio.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Navuko se na ovaj chogan, narucio sam dva mini pakovanja i to fordov vanille i bossov hugo.
Kupio sam prije JPG Male i isti je jedan parfem koji sam kupio davno nekad na ekskurziji, kad smo navracali u neku tvornicu parfema u Fra.
Kupio sam prije JPG Male i isti je jedan parfem koji sam kupio davno nekad na ekskurziji, kad smo navracali u neku tvornicu parfema u Fra.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ako imas nekoga da ti donese iz Hrvatske, javi se u PP da ti kazem koji je daleko najbolji jeftini parfem. Hidden gem
- bavariapivo
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
meni ovaj bolji

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Uporedi cijene sa npr ParfemiZaVas i sve ti je jasno.
Edit: ovo su teski fakeovi, bjezi.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja ti radim u kompaniji, koja se izmedju bavi i prodajom parfema. Mogu ti iz prve ruke reci da su ove cijene njegove otprilike nize i od nabavne cijene za kompaniju sa 40k radnika i skoro 1000 filijala sirom Evrope, pa ti sad skontaj da li ih on moze dobit. Jedino ako nema nekog u lagerima, pa da krade iste.
Ja sam naucio cim neko u naslovu ponude napise "ORIGINAL" ili kad se kune u "Allaha" da se u 99% radi o nekoj prevari.
Jos jaci su mi ovi screenshots o verifikaciji originalnosti, koje je sam sebi slao s drugog profila.
Ja sam naucio cim neko u naslovu ponude napise "ORIGINAL" ili kad se kune u "Allaha" da se u 99% radi o nekoj prevari.
Jos jaci su mi ovi screenshots o verifikaciji originalnosti, koje je sam sebi slao s drugog profila.
Šta je sa ovom raspalom Zarom, online im se ništa ne može naručiti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kad ste kod parfema sa olx-a da li znate je li profil MirisBa provjeren?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.