opalaopala je napisao/la: ↑21 sep 2023, 15:34
DTzmu30 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 15:30
opalaopala je napisao/la: ↑21 sep 2023, 14:36
Ljudi nisu uspjeli prodat stadion ni par sat prije utakmice, nekih 5.000 karata nisu bili u stanju pokupovat. Kakvo brukanje plasticara, jel vas stid ?
Stvarno niko ne prati ovu političku prciju, evo čak ni miki nije kupio kartu i logično neće otići.
Jesi li kupio bilježnicu? Olovku naoštrio?
Da nas vcrs nabrzaka sve prebrojiš!
Ne brojim sramotu
Izvukli vas neki dan Posusaci da njih ne bi prazan stadion bi bio, kako su ljudi navijali koda je na Docu.
Sramota moj DT i sam znaš da je to jadno, takva ekipa ti dolazi i nisi u stanju prodati 5.000 karata ispred kuće ti igraju. Hoces li pokušati ubjedit sve ostale da to nije sramota ? Pa gosk i zvijezda 09 bi glat napunili. Ne daj Boze da vam je utakmica u Sarajevu došlo bi vas 300-400 max
I meni bijaše, onako na prvu, pomalo čudno, da jedan merhametli musliman prebrojava ustaše. K tomu još na otetom stadionu.
A je, pomalo čudno je bilo neki dan protiv Posušja. Sami škutori moj @opalaopala. Baš čudno. Kao na turniru stokilaša u Rakitnu.
U Sarajevu, max toliko koliko ti napisa.
Ali bi nam HDZ i **** Kabiri organizirao prijevoz za Zenicu, pa bi nas bilo max 150 na Bilinom polju, da gore igramo.
Hajde, malo bi nas i studentarija pogurala, max 200 bi nas otišlo za Zenicu.
Hoćeš li ti vcrs Pod bijeli brijeg? Imam ulaznicu viška. Idemo kasnije na kolač u Palmu. Sok i kolač.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar