BH klubovi u Europi 23/24
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Susjedi mogla bi vam zgrada na stajanju niknut umjesto tribine nakon ovoga 

- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Ne znam što sam to na prijateljskoj spomenuo uopće kad vjerojatno nemaš pojma o čemu pričam2sb1996 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 15:42Cuj udarni na prijateljskoj? HahahahahahahahahMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 11:08Vidi i ovog, opet kompleski izlaze na površinu2sb1996 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 09:58Zar ovo židovi nisu rasprodali tribinu stadiona na dan utakmice? Pravi ste zidovi, skupo brata joju dat za 3 utakmice. Velika ljubav prema zidovskom klubu ili je mozda proljev s igraca presao na fanove zidovskog kluba?
Al dobro dat ce sponzor dzabera u toku dana onim sto njemu njegove usluge ispunjavaju po Mepasu…Pa Pecaru Vam napune samo navijači Zrinjskog kad igrate sa Zrinjskim, ni pisnuti ne smijete
eee gdje vam ne uzešmo udarni onda u Tomislavgradu na prijateljskoj
Ajde bolan zicaj jarane da nekako tribinu jednu rasprodate ili dodjite u rodbine uz Zovnicu, pozajmit ce vam rodbina za karte. Ipak vi pokazujete kako volite svoj klub cim nije Khabiri dzabera nesto osiguro![]()
Cigo ne lupaj gluposti mozda ti neki i povjeruju.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 17:03Ne znam što sam to na prijateljskoj spomenuo uopće kad vjerojatno nemaš pojma o čemu pričam2sb1996 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 15:42Cuj udarni na prijateljskoj? HahahahahahahahahMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 11:08
Vidi i ovog, opet kompleski izlaze na površinuPa Pecaru Vam napune samo navijači Zrinjskog kad igrate sa Zrinjskim, ni pisnuti ne smijete
Ajde bolan zicaj jarane da nekako tribinu jednu rasprodate ili dodjite u rodbine uz Zovnicu, pozajmit ce vam rodbina za karte. Ipak vi pokazujete kako volite svoj klub cim nije Khabiri dzabera nesto osiguro![]()
bit će opet "nemoj pajdo naši smo"
![]()
Zbog čega komšije, tj. najveći mitomani i falsifikatori svega zayebavaju širokobriježane sa "iša, doša, poša"? Pa nema razlike u govoru između njih. Odozgo došli, gore imaju "vikendice", gore se "kopaju" i sad oni nešto kao prcaju širokobriježane 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sretno Zrinja !
Sretno AZ, gazi ustasciu 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sretno Zrinjski 

- morsecode
- Kontakt:
Imaju tu odgovornost i prvi su ambasadori bh fudbala u Evropi, iako ce mnogi njihovi navijaci glasno reci da ovo nije njihova drzava. Valjda nas nece izofirati toliko, pa nek i skupe koji bod.
"To je jednostavno SARAJEVO"
Igrači i stručni štab AZ-a danas posjetili civilizovani dio Mostara
Večeras zgazit politički klub na okupiranom stadionu

Večeras zgazit politički klub na okupiranom stadionu

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Zgaziti politicku prciju na otetom stadionu . Naprijed AZ ,Sarajevo i svi dobri ljudi su uz vas !!
Neka smo i ovo dočekali 

Lažeš.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 17:03Ne znam što sam to na prijateljskoj spomenuo uopće kad vjerojatno nemaš pojma o čemu pričam2sb1996 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 15:42Cuj udarni na prijateljskoj? HahahahahahahahahMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 11:08
Vidi i ovog, opet kompleski izlaze na površinuPa Pecaru Vam napune samo navijači Zrinjskog kad igrate sa Zrinjskim, ni pisnuti ne smijete
bit će opet "nemoj pajdo naši smo"
![]()
...
- akisarajevo92
- Kontakt:
mrtva Arena nije u stanju ni prenos grupne faze evropskog takmicenja realizovati kako treba
Don't believe the hype.
Je li realno da imaju 4000 u grupnoj fazi, kao Čelik protiv Radnika iz Hadžića ili Sloboda protiv Stupčanice. Prčija ustasciaNogometaši izlaze na teren sa sudijama, sjajna atmosfera, ali ne i baš pune tribine

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ne cuju se navijaci, ko da gledam trening utakmicu a ne grupnu fazu
Ide AZ, ide Alkmar 

- Sjenjak1919
- Kontakt:
SLOBODA ILI NIŠTA