BH klubovi u Europi 23/24
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Bravo Zrinjski! 

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Daj i 4tiJericho je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:071-3
https://streamin.me/v/356a334d
2-3
https://streamin.me/v/f6a854f5
3-3
https://streamin.me/v/9f20dced
Drugi i treci golcine

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ali je nevjerovatno koliko su očajni Čanađija i Balić bili
Čim je njih izvadio druga ekipa na terenu...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
PeppermintSA je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:58Next level mitomanijaBarbareZeljin je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:53
Ma obicno to bude tako da u prvenstvu slijedi kiks.
Da igraju sa bilo kim,siguran sam da bi kiksali.
Pa Zvjezda im je 3 uvalila.
Ali posto smo mi u pitanju, primicemo 3 autogola od 90 do 93 minute.
Vrlo je moguce da poslije ove euforije,dodje do praznjenja. Jer ovo je cudo i kisevi slijede u 80 posto slucajeva.
Ali sa druge strane prkosno stoje nase momci. Ako nista zabice nam Bilbija glavom 117 put.
Sto je najgore gledamo popdukt naseg 0-3 do 3-3. Da se to nije desilo sad bi mi bili na njihovom mjestu.![]()
![]()
![]()
![]()

- Beduin
- Kontakt:
Uh kakva tekma. Od ponora i ocaja do fenixovom dizanja iz pepela i tabanja nogama holandeza.
Svaka cast Zrinjskom. Odlicno i za bh fudbal.
Svaka cast Zrinjskom. Odlicno i za bh fudbal.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Vrijeme ce pokazati jesam li upravu. Ovo veceras je bila luda sreca. Znalo se i nama desiti da vratimo zaostatak 2 gola protiv Atalante, pa u revansu 8 primimo. A ja i dalje Imam misljenje da bilo koji nas klub nema fizicku spremu, da igra Europu i domacu ligu istovremeno.XYZA je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:04Bravo brate, svaka cast kakvo oko imas, odmah si primjetio da je problem u snazi i kondiciji i da ne mogu disati prvo poluvrijeme. Nije ni cudo sto su pali drugo poluvrijeme i sto je Zrinjski iskoristio fantasticnu fizicku spremu sa kojom je uspio nadoknaditi evidentan manjak kvaliteta u odnosu na protivnika i uspio napraviti preokret.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:00Daleko je nas fudbal od Europe, pogotovo kad te zapadne ovakva grupa. Jos tome dodaj da je zrinjski u krizi, te da nemaju širine i kondicije za ovaj tempo fudbala.
Njih je Sarajevo izmorilo da im trebaju sad dvije lakse utakmice da dodju sebi, a njih cekao Alkmar, pa onda ima Zeljo, pa Aston Villa...
Nasi klubovi dok igraju kvalifikacije odgadjaju utakmice da bi nesto napravile u Europi, pa opet ne mogu nista. A tek kad igras na dva fronta bez odgadjanja, jos jaci protivnici...
Vidi se na njima da nemaju snage, ko da igraju produzetke.
Fizicka sprema, pa sve ostalo.
Svaka cast kondicijskom treneru Zrinjskog kako ih je spremio, a sa druge strane nadam se da se sprema otkaz kondicijskom treneru Alkmara jer mu ekipa na kraju nije mogla disati.
- akisarajevo92
- Kontakt:
nisu stavili 4. na redditurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:09Daj i 4tiJericho je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:071-3
https://streamin.me/v/356a334d
2-3
https://streamin.me/v/f6a854f5
3-3
https://streamin.me/v/9f20dced
Drugi i treci golcine![]()
Don't believe the hype.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Izgleda ce Zrinjski ispalit metak u celo Basicu za vikend a bas sam mislio da imaju sansu dole
kAd izađeš na ovoj stranici, znaci da si nesto grdno zayebao hahahhahhhaah
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Vidjet ćeš da nece. UzeceFKSDoGroba je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:12Izgleda ce Zrinjski ispalit metak u celo Basicu za vikend a bas sam mislio da imaju sansu dole
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:03Ko je drmo kavez? Cuj nece Sarajevo ovo nikad doziviti hahhaha pa kad smo ovo dozivljavali niko nije ni cuo za vas jbga igralo se sa Zvezdom,Dinamom,Hajdukom,Partizanom kakav degenerik.realnonerealan je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:59opalaopala je napisao/la: ↑21 sep 2023, 20:56
Dan žalosti kad ti se svi izredamo na ženskim članovima porodice mazlume, pazi malo šta pišeš
Hajde molim te dodji u Vitez, nisam ti daleko..mogu i ja tebi doći samo daj adresu ****
![]()
I ti si neki jugo-nostalgičar kao i ovi crveni kmeri iz predgrađa Mostara… Brale sta je sa zadnjih 20 godina?? Kukesi,Milsami,Torpedo i ostala ekipa.. Majke mi mene bi bilo stid ista komentirati o Europi da sam navijač Sarajeva.
FKSDoGroba je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:12Izgleda ce Zrinjski ispalit metak u celo Basicu za vikend a bas sam mislio da imaju sansu dole

Da sam na mjestu pojedinih, ispisao bih se sam s foruma bar na 7 dana. Ne bih imao obraza pojavljivati se.
Gledaj ovoga iz Viteza što se raspisao, ko da je iz Zagreba. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- ASD
- Kontakt:
Da se samo prisjetim kako sam vodio ovdje rasprave s pojedinim koji su me ubjeđivali da je Musa puno bolji igrač od Ćorluke.
Ne lupaj gluposti. Imali smo sramotnih rezultata, ali daj se dozovi.realnonerealan je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:16I ti si neki jugo-nostalgičar kao i ovi crveni kmeri iz predgrađa Mostara… Brale sta je sa zadnjih 20 godina?? Kukesi,Milsami,Torpedo i ostala ekipa.. Majke mi mene bi bilo stid ista komentirati o Europi da sam navijač Sarajeva.
-
- Kontakt:
Nece se ovi otrijezniti do vikenda. Sad su nam sanse jos vece...FKSDoGroba je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:12Izgleda ce Zrinjski ispalit metak u celo Basicu za vikend a bas sam mislio da imaju sansu dole
1921
-
- Kontakt:
Samo da pozdravim ekipu s foruma , živjeli 

Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Ali onoj budali klub ostvaruje najveću pobjedu u kratkogodišnjoj istoriji, on dolazi na forum da yebe majke ba.lijske
.
Džaba šminka, džaba sve, zna se šta je unutra

Džaba šminka, džaba sve, zna se šta je unutra

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Hordas1990 i 15 gostiju.