Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Potencijalni selektori
A realno BiH kakva je sad nezasluzuje takvog trenera koji bi otjerao Dzeku I Pjanica kao prve.
-
- Kontakt:
Prljo bi se on u **** do vrata da mi imamo paara za njegove apetitesamoposmatram je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:02Zamisli koje je NFSBiH smece, kad Vaha, koji se lizo sa Mamicem i korumpiranim savezima afrike nezeli da se prlja sa jednom jedinom.
A realno BiH kakva je sad nezasluzuje takvog trenera koji bi otjerao Dzeku I Pjanica kao prve.
-
- Kontakt:
Ali sad cemo bar dobiti pravog selektora, s petljom i ciljem
Nabijem ga na svih 16 centi sto imam, njega treba iz drzave protjerati, eto kakav je to fudbalski radnik. Kriminalac.
-
- Kontakt:
Ako te to moze utjesiti uredu.Napoleon1921 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:12Prljo bi se on u **** do vrata da mi imamo paara za njegove apetitesamoposmatram je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:02Zamisli koje je NFSBiH smece, kad Vaha, koji se lizo sa Mamicem i korumpiranim savezima afrike nezeli da se prlja sa jednom jedinom.
Zao mi samo Ivice Osima kojeg su svi izdali. Stoka nezasluzuje bolje.
Ono što je Miske sa tzv. "Srpske" strane, to izgleda da je i Džeko sa "Bošnjačke". Svi su oni u talu. Neće ovdje nikad biti bolje.sedra je napisao/la: ↑21 sep 2023, 23:43Pokojni Ćiro kad su ga napadali sa svih strana tada pred sami otkaz je spominjao udjel Zvjezdana Misimovića,ako me sjećanje služi i njegovu povezanost sa Dodikom tad...ne znam stvarno,ima li još neko ko je informisan o tome ili sam ja ovo sanjao?! Ali stvarno koliko se sjećam da je Ćiro naglašavao ulogu Zvjezdana Misimovića kad je bilo najpotrebnije,i čini mi se da su bili u svađi tad.

A sad salu na stranu, definitivno ocekujem Papeta ili nekog raspalog trenera od 60+ godina iz Srbije ili Hrvatske.
Vahina reakcija na sav ovaj cirkuzMow je napisao/la: ↑12 sep 2023, 16:48https://youtube.com/clip/UgkxM2s4NHf-7a ... L2bJNnBGlj
Kadgod se Vaha spomene, ova scena mi nekako prva na pameti![]()

Mora se takodje vratiti pravi kapiten repke, a to je Begovic. Covjek je lidercina i po za Dzeku.
- Shategabri
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/samir-leri ... uka/459066
Samir Lerić se oglasio
Legenda bh. sporta pita Džeku, Pjanića, Kolašinca: "Do kada ćete biti u službi rušitelja BiH?"
Onda i ja imam kvalifikacije da budem ginekolog. jest da sam završio kriminalistiku ali volim pi... i nešto sam radio oko nje.
Uklopio bi se u okruzenje. Kriminalno.
Stanje u savezu gore i od vremena ilje i usanovica.
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, adrenaline323, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, AnelMid, aqarius, Balorda, BlackRiver1987, bordobijeli, bordocrveni, Bosanac90, CAGarfia, Confiance, DanijelTZ, denza, DjaniTarik, Edincapitano, emir79, fanaticoszg, Fudo, galia95, GG3, Goalgetter, Gomis99, guillermo, Hafiz00, Hardzavi, Hrammm1921, invincible1921, JimmyPage, kakarut, Kaunas, L-Train, legendarnadruga, lol89, lumani, Majstorinho, MElloo, mexy_whites, Micron, mk1008, mma_hz, MostarNeretva, Napapijri, napapijri1987, newton_heath_lyr, Proximic, SanaBosna, Scholl, Serha, Sheyi, Shogun, signalidunapark, smajke, Sveti, TheTruth34, totasef1, Uknaac, UnitedWA, UtdBiH21, Vanja8, Venom, zastitaIdentiteta, zemuntrg i 454 gosta.