Potencijalni selektori
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Potencijalni selektori
Zamisli koje je NFSBiH smece, kad Vaha, koji se lizo sa Mamicem i korumpiranim savezima afrike nezeli da se prlja sa jednom jedinom.
A realno BiH kakva je sad nezasluzuje takvog trenera koji bi otjerao Dzeku I Pjanica kao prve.
A realno BiH kakva je sad nezasluzuje takvog trenera koji bi otjerao Dzeku I Pjanica kao prve.
-
- Kontakt:
Prljo bi se on u **** do vrata da mi imamo paara za njegove apetitesamoposmatram je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:02Zamisli koje je NFSBiH smece, kad Vaha, koji se lizo sa Mamicem i korumpiranim savezima afrike nezeli da se prlja sa jednom jedinom.
-
- Kontakt:
Zar opet ...
Ali sad cemo bar dobiti pravog selektora, s petljom i ciljem
Ali sad cemo bar dobiti pravog selektora, s petljom i ciljem
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Nabijem ga na svih 16 centi sto imam, njega treba iz drzave protjerati, eto kakav je to fudbalski radnik. Kriminalac.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ako te to moze utjesiti uredu.Napoleon1921 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:12Prljo bi se on u **** do vrata da mi imamo paara za njegove apetitesamoposmatram je napisao/la: ↑21 sep 2023, 22:02Zamisli koje je NFSBiH smece, kad Vaha, koji se lizo sa Mamicem i korumpiranim savezima afrike nezeli da se prlja sa jednom jedinom.
Zao mi samo Ivice Osima kojeg su svi izdali. Stoka nezasluzuje bolje.
Gledam kako su talijani u modi kod albanaca i turaka, pa se sjetih Cire Ferrara. Trenutno je slobodan, ima dobar CV i mislim da nije skup...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Pokojni Ćiro kad su ga napadali sa svih strana tada pred sami otkaz je spominjao udjel Zvjezdana Misimovića,ako me sjećanje služi i njegovu povezanost sa Dodikom tad...ne znam stvarno,ima li još neko ko je informisan o tome ili sam ja ovo sanjao?! Ali stvarno koliko se sjećam da je Ćiro naglašavao ulogu Zvjezdana Misimovića kad je bilo najpotrebnije,i čini mi se da su bili u svađi tad.
Ono što je Miske sa tzv. "Srpske" strane, to izgleda da je i Džeko sa "Bošnjačke". Svi su oni u talu. Neće ovdje nikad biti bolje.sedra je napisao/la: ↑21 sep 2023, 23:43Pokojni Ćiro kad su ga napadali sa svih strana tada pred sami otkaz je spominjao udjel Zvjezdana Misimovića,ako me sjećanje služi i njegovu povezanost sa Dodikom tad...ne znam stvarno,ima li još neko ko je informisan o tome ili sam ja ovo sanjao?! Ali stvarno koliko se sjećam da je Ćiro naglašavao ulogu Zvjezdana Misimovića kad je bilo najpotrebnije,i čini mi se da su bili u svađi tad.
Novi selektor ce biti izabran u narednih 20-ak dana. Radimo na tome, bicete obavesteni
Bezbednosno-informativna agencija
Hoce li se sad ponovo cekati par mjeseci do imenovanja novog selektora, hoce li se ponovo cekati prvi u mjesecu da ne bacaju pare na platu do kraja tekuceg, hoce li se ponovo cekati par mjeseci nakon imenovanja selektora da se objelodani novi strucni stab, hoce li, hoce li...? Ah da, potpuno sam zaboravio, pa mi narednu utakmicu igramo za 20 dana, pozive igracima trebamo poslati za 7, objaviti spisak za 10, a Miske i Vicko ce dotad zavrsiti Nagelsmanna i njegov strucni stab i dati mu potpuno odrijesene ruke da zove koga hoce i radi sve sto misli sa treba. Miske ima veze u Njemackoj, a zeli se udovoljiti bh navijacima da se vise ne dovode novi jugosauri. Ah sry, pa ovaj je prije nekoliko dana imenovan ta selektora Njemacke.
Nista onda, daj Papeta da nas nakon svjetskog odvede i na evropsko. Svakako se hvalio po medijima da ni ne prati utakmice reprezentacije, a u medjuvremenu je vodio sve same evropske velikane, pa nije stigao zbog posla. Doduse, to bi bio vec treci Bosnjak u nizu, a Vicko to ne bi lahko progutao, bez obzira sto nas i s Bosnjacima vodi u propast.
A sad salu na stranu, definitivno ocekujem Papeta ili nekog raspalog trenera od 60+ godina iz Srbije ili Hrvatske.

A sad salu na stranu, definitivno ocekujem Papeta ili nekog raspalog trenera od 60+ godina iz Srbije ili Hrvatske.
Vahina reakcija na sav ovaj cirkuzMow je napisao/la: ↑12 sep 2023, 16:48https://youtube.com/clip/UgkxM2s4NHf-7a ... L2bJNnBGlj
Kadgod se Vaha spomene, ova scena mi nekako prva na pameti![]()

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Vaha po obicaju ispalio, ja bi njemu zabranio ulazak na tekme repke mada ga to nebo nesto dotaklo, to je najjaci supporter na baterije kojeg ova zemlja ima
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Nista se nece promijeniti ako novi selektor ne uvede red, rad i disciplinu.
Mora se takodje vratiti pravi kapiten repke, a to je Begovic. Covjek je lidercina i po za Dzeku.
Mora se takodje vratiti pravi kapiten repke, a to je Begovic. Covjek je lidercina i po za Dzeku.
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
- Shategabri
- Kontakt:
Da li je vrijeme za sir Amara Osima???
Bravo majstore.
https://sportsport.ba/fudbal/samir-leri ... uka/459066
Samir Lerić se oglasio
Legenda bh. sporta pita Džeku, Pjanića, Kolašinca: "Do kada ćete biti u službi rušitelja BiH?"
https://sportsport.ba/fudbal/samir-leri ... uka/459066
Samir Lerić se oglasio
Legenda bh. sporta pita Džeku, Pjanića, Kolašinca: "Do kada ćete biti u službi rušitelja BiH?"
Onda i ja imam kvalifikacije da budem ginekolog. jest da sam završio kriminalistiku ali volim pi... i nešto sam radio oko nje.
Reprezentacija se ne pravi od igrača i selektora. Reprezentacija se pravi od saveza.
Uklopio bi se u okruzenje. Kriminalno.
Stanje u savezu gore i od vremena ilje i usanovica.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!