BH klubovi u Europi 23/24
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Drugo poluvrijeme odigrano kako dolikuje evropskoj ekipi. Vjerujem da ce vam ova pobjeda dati krila. Ako igraci budu motivisani slicno u nasoj ligi, bice to strasno. Izmjene su bile pogodak. 

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Da je bilo koji drugi klub iz BiH bio u sinocnjoj situaciji nakon prvih 45 min protiv jednog Alkmara, primili bi jos 3 namjanje do kraja.
Cestitke Zrinjski!
Cestitke Zrinjski!
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
4irio_Ferdy88 je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:09Daj i 4tiJericho je napisao/la: ↑21 sep 2023, 21:071-3
https://streamin.me/v/356a334d
2-3
https://streamin.me/v/f6a854f5
3-3
https://streamin.me/v/9f20dced
Drugi i treci golcine![]()
https://fb.watch/nd2AdEa8BW/?mibextid=Nif5oz
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 22 sep 2023, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.
#SuningOUT
"Po završetku grupne faze klubovi će dobiti određene bonus bodove na koeficijent, a i tu bi Zrinjski mogao biti u prednosti jer je prvi put igrao u grupnoj fazi, dok su Helsinki, Astana pa i Balkani redovni učesnici grupnih faza."
Nisam ovo znao da se dobija, to bi mogao bit pun pogodak ako mi uspijemo izvuc jos koji bod u grupi, ali samo laganinininini
Nisam ovo znao da se dobija, to bi mogao bit pun pogodak ako mi uspijemo izvuc jos koji bod u grupi, ali samo laganinininini
-1905-
-
- Kontakt:
Profa, skromno:

Gledao sam Zrinjski prvo poluvrijeme, a onda se Zrinjski ohrabrio kao kad sam ja bio trener i uspio je okrenuti.

1921
Ne znas koji je bolji gol Zrinjskog. Prvi i drugi gol se pogadjaju u 1 od 10 pokusaja. Al opet, svaka cast na pobjedi

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
kakav kreten, covjek sebi pripisuje pobjedu .Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑22 sep 2023, 10:41Profa, skromno:
Gledao sam Zrinjski prvo poluvrijeme, a onda se Zrinjski ohrabrio kao kad sam ja bio trener i uspio je okrenuti.![]()

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerovatno je mislio radi stadionaTheNoblesMo je napisao/la: ↑22 sep 2023, 08:53Dobro jutro svim normalnim forumašima poslije najljepše nogometne noći u Mostaru. Svaka čast na čestitkama, i onima kojima je drago, i onima kojima je krivo. I to je u redu, ipak smo rivali, ali pošteno je čestitati poslije onakvog preokreta protiv kluba s vrha Nizozemske lige. Kakve smo strašne golove davali, nećemo ih nikad više dat. Dobro jutro i ovim trollovima koji noćas nisu mogli spavati od muke.
Idemo preorat Villa Park, pa taman nas razbili ko ih j*be. Lijepo će biti provesti 2 tjedna na vrhu tablice u grupi nekog europskog natjecanja.
Što se utakmice tiče, ljudi su kvalitetom 2 klase iznad nas realno, igrali se s nama prvo poluvijeme. Ali doktor Zvone nam svojom golčinom vratio nadu, onda uđe ona Ćorlukina lopta. Ne zna ni on sam je li ono htio. Hrvanović sjajan igrač, ne samo što je zabio gol, brz, jak, precizan, čudo da je do 25te godine bio u federalnoj ligi. Kad smo smanjili na 2-3, podigla se i ekipa, i tribine, Nizozemci se malo usrali, ipak im je većina igrača jako mlada. I ostalo je povijest.
Poseban pozdrav za bivšeg nizozemskog izbornika Dicka Advocaata, koji je na poluvremenu izjavio da je sramota da se ekipama poput Zrinjskog daje da igraju europska natjecanja.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
covjek rekao kakvo ruglo od stadiona nije mislio na ekipu
FC United Of Manchester !
vidi prvo provjeris pa se onda pravis pametan, dobio je pitanje koji je vas komentar na igru AZ i koji rezultat ocekujete na kraju utakmice?
bidonu bez cepa samo da ti je vrijedjat
-1905-
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jedna zanimljivost,Zrinjski ima tri puta vise pobjeda od svih srpskih klubova u europi
Jedan im je ostao u istoćnom Mostaru ali sumnjam da bi im i oni popravili statistiku

Jedan im je ostao u istoćnom Mostaru ali sumnjam da bi im i oni popravili statistiku

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Sarajevu odgovaraju ovi rezultati Zrinjskog jer ce vjerovatno Sarajevo biti nosioc u prvom pretkolu LP. To znaci skoro sigurnu CL i svako kolo po 40 000 ljudi na Koševu a u takvoj atmosferi ni proljece nije daleko jer je Mirvic obecao uloziti 10 miliona u ekipu ako se izbori CL.
Brate sve je to super sto razmisljas tako pozitivno i ja sam optimist al mislim da si ti ipak veci od mene.Semper je napisao/la: ↑22 sep 2023, 11:59Sarajevu odgovaraju ovi rezultati Zrinjskog jer ce vjerovatno Sarajevo biti nosioc u prvom pretkolu LP. To znaci skoro sigurnu CL i svako kolo po 40 000 ljudi na Koševu a u takvoj atmosferi ni proljece nije daleko jer je Mirvic obecao uloziti 10 miliona u ekipu ako se izbori CL.
-1905-
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Štrumf ne zna šta će prije slagatiblazenko2 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:01Brate sve je to super sto razmisljas tako pozitivno i ja sam optimist al mislim da si ti ipak veci od mene.Semper je napisao/la: ↑22 sep 2023, 11:59Sarajevu odgovaraju ovi rezultati Zrinjskog jer ce vjerovatno Sarajevo biti nosioc u prvom pretkolu LP. To znaci skoro sigurnu CL i svako kolo po 40 000 ljudi na Koševu a u takvoj atmosferi ni proljece nije daleko jer je Mirvic obecao uloziti 10 miliona u ekipu ako se izbori CL.
Strumf ??MortemHz je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:03Štrumf ne zna šta će prije slagatiblazenko2 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 12:01Brate sve je to super sto razmisljas tako pozitivno i ja sam optimist al mislim da si ti ipak veci od mene.Semper je napisao/la: ↑22 sep 2023, 11:59Sarajevu odgovaraju ovi rezultati Zrinjskog jer ce vjerovatno Sarajevo biti nosioc u prvom pretkolu LP. To znaci skoro sigurnu CL i svako kolo po 40 000 ljudi na Koševu a u takvoj atmosferi ni proljece nije daleko jer je Mirvic obecao uloziti 10 miliona u ekipu ako se izbori CL.

-1905-
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj kojeg si citirao
Problem kod Mirvica je sto stvarno covjek ima love i spreman je da to ulozi ali pravi igraci ne zele da dodju u nasu ligu. Evo recimo Mirvic moze dati igracima po milion eura godisnje ali nema igraca koji vrijede tu lovu, na ovim juznoamerikancima se prevario jer je recimo Viverios toliko dogovorio.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
sTruMF laZeE

Koliko poremecen trebas biti da se pravis da si navijac nekog drugog kluba na **** forumu.
stRumfF, jos ovaj kao neki moderator. Kakav debilizam.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, KarlMarx, mosarajvosa83, rishovski, Rule_hz, zaostrog i 37 gostiju.